{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Sir Thomas 2000

1.810 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise L
Kvinde | 37 år | Oprettet: 25. sep 2007


Anden særlig race Sir Thomas

Fødselsår:
2000
Højde:
Ca. 155 cm.
Temperament
Han har et rigtigt teenager temperament, elsker at være på tværs og drille. Han er en laban nogen gange, men elsker at nusse og være midtpunkt - men SUPER charmerende
Gangarter
Da jeg begyndte at ride Thomas i september 2005 kunne han stort set ikke noget.
Min ridelærer regnede med, at han havde kørt vogn, så derfor har han lidt svært ved tingene.

Hans gangarter er MEGET forbedret nu, men han kunne godt bruge lidt mere krudt i r.... :)
Stævner
En del på Bakkegården i St. Rørbæk, men mest for sjovt..
Stamtavle
Mor: Estafete
Far: Dublinas
Farmor: Elektronas
Køn
Vallak
Bemærkninger
Thomas bliver lige oprettet igen da jeg totalt har glemt mit log ind :(

Thomas er en meget sød og dejlig hest, jeg har "kendt" ham siden september år 2005, men da den rideskole han stod på ville sælge ham købte jeg ham d. 10/12-2005.

Han kommer fra Litauen og er ca. 11år.

Thomas og jeg havde en svær start da jeg købte ham, 13 dage efter fik han desværre bronkitis, han havde det rigtig skidt, og juleaften stod han med 41 grader i feber :(
Så der stod han stille i et par uger :o( men d. ca. 6/1-06 begyndte vi at starte lige så langsomt op igen.

Han er en meget glad hest, lidt overglad nogen gange, derfor får han tit klø på folden, da det godt kan blive for meget for de andre heste, at han hele tiden kommer løbene og vil lege (dette kan desværre også ses på ham, da han er fyldt med ar ¤snøft¤).
Han har meget gå-på mod og er ikke bange for noget, han er meget god til at lære nye ting, prøver og prøver selvom det ikke lige altid går lige godt.

Fredag d 3 feb. 2005 var vi ude og springe for første gang, Thomas var bare så dygtig,og han elskede det virkelig. Det startede med at vi bare skulle springe "et par opvarmnings spring" men endte med at springe en hel bane, er meget stolt over min lille "pru" når nu det var aller første gang han sprang.
Vi har derefter sprunget hver fredag og det går meget hurtigt frem ad, vi har sprunget 80cm. men starter dog stille op, da vi begge skal være trygge ved det før vi går vidre (det er også første gang jeg springer "rigtig")

25/2-2006 Fastelavn på Bakkegården.
Thomas og jeg var med til fastelavn, som indianer ;o)
Thomas var bare så sød, han gjorde slet ikke modstand og var overhoved ikke bange for noget, vi vandt dog desværre ikke :( men havde en rigtig sjov dag. (NYE BILLEDER fra fastelavnen)

2/3-2006 Vi har fået undervisning idag og min søde hest var så sød, han drillede lidt i starten, så min ridelærer tog over, men derefter var han bare SÅÅÅ sød...

D. 1/10-10 Flyttede jeg Thomas til Frederikssund på Færgedal sammen med min anden hest, de trives rigtig meget deres nye sted, og det er dejligt endelig at have sine heste samlet og i samme by som man bor :)

OBS: Thomas søger en part ca 3 gange om ugen, skriv for nærmere info :)
Kommentér på:
Anden særlig race Sir Thomas
Annonce