Køn
Jaaa.. lækker
vallak :-)
Bemærkninger
Jeg hentede Walther i Jylland torsdag den 16. december 2010. Jeg var en meget bange rytter da jeg fik walle. vi startede helt nede fra bunden. til vores 2 første ude stævner styrtede vi fordi jeg simpelhent ikke havde nok rutine., men efter det det gik det helt igennem fantastisk. Vi fik mange rosetter med hjem fra B0 klasser, men vi fik også mange placeringer. Vi begyndte at springe La og det gik stadig som en drøm vi fik rosetter med hjem fra næsten alle stævner og nogle af mine mest stolte øjeblikke er stadig helt tilbage fra den gang. Men selvfølelig kom der en ned tur, den var lang og hård at komme igennem. det kostede både blod, sved og tåre. Jeg fik mange ture i sandet. mit i alt det her blev mine forældre skilt og jeg brugte alt min tid med Walther. Jeg fandt en stor trøst i ham og han har hjulpet mig igennem det, også selvom at spring banen stadig gav en del problemer. Vi fik en ny træner og det hele begyndte at se lyst ud. Vi tog til stævner igen med placeringer og lå i meget hurtige tider. vi var til stævne på KAR og vandt med 3 sec. til nr. 2 vi fik en trille bom i en MB og vi var endelig klar til at ride de store stævner efter jul. vi vidste bare ikke at det blev mit sidste stævne på ham. 3 dage efter stævnet bliver vi ringet op af stald personalet, som siger Walle næsten ikke kan kan gå. jeg kommer der op efter skole og min mor står inde i stalden og fortæller mig det. jeg bryder sammen i gråd med det samme hun siger. han stod i 1/2 år. og det var nogle meget hårde måneder. vi kommer til dyrelægen som fortæller os Walle ikke kan blive rask og han skal aflives. han blev aflivet 14/5 2013. har aldrig i mit liv grædt så meget som den dag jeg kunne ikke stå mine egne ben eller trække vejret. Walle var starten på min karriere som spring rytter og har lært mig så meget, og ville aldrig i livet bytte det væk for noget som helst<3