{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Olaf Den bedste!!! 2002

4.662 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

-TEAM Ponydrengene -
Kvinde | 24 år | Oprettet: 28. dec 2009


Hollandsk Sportspony Olaf Den bedste!!!

Fødselsår:
2002
Højde:
145 cm. Han er spinkelt og sporty bygget. Han syner umiddelbart lidt mindre end han er, men gamle ejer var 16 år, og hun passede ham fint :)
Temperament
Olaf har bare et dejligt temperament. Han er altid med på sjov og ballade, og han siger ikke nej tak til en omgang fri galop! Han elsker at være i skoven, og han tripper gladligt afsted. Han kan samtidig være den dejligste mest stabilie pony på stald, som bare gerne vil have en god omgang med børsterne. Hans temperament passer perfekt til mig, fordi at han er let at få op på dupperne, og så lige så let at få ned igen <3 Alt i alt er har han bare et dejligt temperament! Han er så sød og omgænglig at man falder pladask for ham! <3
Gangarter
Laffe har super gode gangarter med godt afskub bagfra :-)
Skridt: over middel.
Trav: over middel men nok den bedste ganeart han har.
Galop: over middel.
Til stævner ligger han stabilt på 7-8 taller :)
Stævner
Laffe har med tidligere ejer gået stort set alle klasser. :-)
Laffe er b-pony og han blev nr. 5 til sit første landstævne med Amilie i sadlen - 1 point fra 4. pladsen :-)
Olaf har vundet en masse klasser med tidligere ejer, bl.a. la5, la6, Lb, La4 og han er placeret i mange klasser:-)


Han har efterhåndet også gået en del stævner med mig i sadlen, og hver gang har vi bare haft en fantastisk tur. Vi har også fået samlet lidt rossetter ind med tiden. Hver gang vi er ude er han bare så nem og dejlig at have med :)
Stamtavle
Olaf er fra Holland og hans stamtavle er ukendt :-) Dog kender vi både de mennesker der har hentet ham i holland, og vi kender også dem der tilred ham <3
Køn
Vallak <3
Bemærkninger
Hej til dig derude! Nu kommer der lidt om min fantastiske, charmerende pony, Olaf! Olaf er en rigtigt charmetrold! Når han kan høre vi kommer kørende i bilen vrinsker han, men han stopper ikke med et vrinsk! Han laver sit eget lille kor når jeg kommer i stalden, og han bliver bare så glad og ivrig. På stald er han bare en fantastisk pony! Han skraber ALDRIG, og han er bare stille, rolig og kærlig. Man bliver bare bedste venner med den dejlige pony, og han bliver ens bedste ven. Under ridning er han frisk, men ikke noget man syntes er for meget. Han har altid gåpåmod ligegyldig om jeg beder ham springer over en træstamme, eller han skal lave en traversade. Olaf giver bare altid en god ridetur, og han kan få mit humør helt op i skyerne. Han kan blandt andet "smile" Lave "spanske skridt" Og "kysse"
Som noget nyt er vi begyndt på spring =D Det er bare sjovt, og han er super god til det! <3




<3 Fantastiske Laffe <3

TAK FORDI I LÆSTE MED :D
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Olaf Den bedste!!!
Annonce