{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Charlie (RKRR's) 1998

1.478 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

.-*ForeverJack*- .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 21. mar 2010


Shetlænder Charlie (RKRR's)

Fødselsår:
1998
Højde:
Han er ca. 85 cm i stang og han er en lille fedbær!
Temperament
Meget sød, for det meste, han kan også være en mokke og noget for sig selv!
Stalden: Sød, rolig nok, men når han skal have hoved tøj på vil han ikke, men vi for det på til sidst, I longen er han ekstremt stædig, men altså også sød, men han kan være irreterende og stikke af, men han er ellers rolig på stald gangen.. når man strigler elsker han bare en!

Boks: sød og rolig når man nusser ham er han bare forstenet og bare vil nusses mere! han er en kæle pot!

Banen: Okay... men han har squ sit eget liv! han stikker af og trækker en med, han er stærk selvom han er lille!
Gangarter
Skridt: vel fin nok, vi har ikke lige frem redet ham, men han går roligt i torvet og over bomme så vil vel give det fra 1-10: 8

Trav: ja hvis man red ham ville man bare hoppe op og ned, men nu hvor han kun er fri og i longe på banen, er han fin nok og er nem at få frem det sværeste er at få ham ned i skridt igen, men han traver fint!

Galop: Hurtig og bumpende i longetorvet vil han bare ride ude ved væggen, så han er mest fri når han galopere og så springer vi med ham han er lydig, men stædig! når han vil så gør han hvad man siger men hvis han er træt så vil han bare ud i boksen.
Stævner
Ja, men ikke af nogle af os.
Stamtavle
Nej, den kender vi ikke.
Køn
Han er da en dejlig vallak!
Bemærkninger
Jo han er sød, lille og mega fed.
Vi både rider, longere, springer og køre med ham.


Han er en brun pony, han driller alle de store heste på folden, han er bare en kæle pot! han har stor pels om vinteren. Han er altid besværlig at strigle ordenligt og når man skal vaske ham er han stædig! og vil ikke med ind i vand spil torvet.

Onsdag D. 26/11
Vi strigler ham grundigt, efter en våd tur på folden!^^ det gik super, selvom vi sad på knæ det meste af tiden, ellers så lå vi på maven og striglede ham, derefter blev det fundet et hovedtøj og longe trov frem! og slf. det brune ik! xD han er lidt stædig hvad angår hovedtøjet! men det kom på til sidst med en lille kamp! ^^ han blev trukket ind på banen og slæpt med ud på en gå tur! hehe, det ville han gerne, så vi prøvede med en lille trav rundt på volten, og slf han ville jo bare ud i boksen igen og slæpte mig efter ham, heldigvis havde vi lige lukket døren ^^ vi fik ham på plads igen og ud på volten igen, det gik jo godt!

Så skulle han da til at springe mini spring efter en god opvarmning, han sparng ikke så godt, og rev det meste ned -.- men det går nok^^ han kom i galop og ville ikke ned i skridt igen, men han kom det til sidst, og så slap vi ham, og han kiggede bare på os, og så løb han rundt i ride huset, men blev hurtigt træt! ^^ så vi spillede lidt boldt med ham indtil han fik den mellem bene og blev bange >.< ´men det er gået over^^

vi løb ved hans side over springene og det gik fint ^^ så longerede vi ham en gang til og så ind i boksen med ham igen og det var så slut på endnu et god dag med Charlie! ^^

Charlie
C: Charme trold! ^^ <3
H: Hest som de færreste! ^^
A: Alle elsker ham!
R: Rigtig kærlig!
L: Lille og rund!
I: Ingen som dig!
E: Elsker dig! <3
Kommentér på:
Shetlænder Charlie (RKRR's)
Annonce