{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Dalbo´s Warrior - Walle manden <3 [Tidl. hest] 2010

3.080 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

# Stald Vaseli #
Kvinde | 39 år | Oprettet: 6. apr 2008


Shetlænder Dalbo´s Warrior - Walle manden <3

Fødselsår:
2010
Højde:
Ved fødsel ca 67 cm

Målt til ca 90 cm næsten 11 måneder gammel :)

D 20-06-2012 ca 96 cm :)
Målt til 92 cm i Maj 2011 :)

Målt til 93 cm i September 2011

Målt til 94 cm i November 2011

Målt slut November 2011 til 95 cm

Målt til 96 cm Juni 2012
Temperament
En rigtig kæle pot :)
Walle elsker at putte og nusse :)
Gider ikke vild leg men bare en dejlig hyggestund i ro og mag er fint for ham :)

Dejligt temperament for en hingst ;)
Gangarter
Fine :)
Stævner
ingen endnu

Stamtavle
Walle er født d 30 / 05 - 2010 ( Brun )


Far: Daimond Hagenstrup ( Rød broget )
FF: Højlunds Macaulay ( Rød )
FM: Hollydell Dixie ( Rød broget )
FFF: Kaolin Bomlund (Rød)
FFM: Højlunds Little Lovely Maley (Rød)
FMF: Rockwood of Marshwood (Sort)
FMM: Diana of Waterloo (Broget)

M: Watch Me v.d Amstelhof ( Sort )
MF: Balade v.d Römer
MM: Simone v. Graafland
MMF: Nobel v. Graafland
MMM: Viola V.D. Amstelhof
MFF: Sinjeur V.D. Amstelhof
MFM: Vivace V. Spuitjesdom
Køn
Hingst
Bemærkninger
Lille Warrior har jeg købt i delvis bytte for en masse udstyr :)
Planen er at han skal bruges til 2 spand med min anden hingst Payback når de er gamle nok, og han skal selvfølgelig også med til skuer og kåringer i fremtiden :)

Warrior har samme far som Payback så ingen tvivl om at han bliver en super flot fyr med masser af hårpragt :)
Glæder mig meget til at få ham hjem i starten af Marts!! Har haft et godt øje til ham fra den dag han blev født og nu er han endelig min :)

Mere tekst og billeder kommer når jeg får den lille fyr hjem :)

Tak til Stutteri Dalbo fordi jeg måtte købe denne dejlige dreng ;)

Håber i vil tage godt i mod ham :)


D 7 / 3 - 2011
Så kom den dejlige basse hjem :) Han er bare så skøn og har det dejligste udtryk i øjnene :)
Turen hjem gik og, dog kan den lille mand godt lide at stejle så han hoppede lidt rundt i traileren :)
Han er kommet rigtig godt ind i hingste flokken !!! Ham og Elvis er allerede bedste venner og leger rigtig godt sammen :)
Walle er ikke helt så god til det der med at blive trukket så det skal der lige arbejdes meget på, men udover det er han en dejlig lille bamse som jeg glæder mig rigtig meget til at lære bedre at kende :)


16/3 - 2011
Nu har jeg haft Walle drengen et stykke tid og han er simpelthen bare så dejlig !!! :) Han har nu helt fat i det med at gå i snor og følger fint med ind og ud fra folden . Han er endelig begyndt at spise sit foder helt op når han står selv, hvilke er rigtig dejligt.
Han er stadig meget knyttet til Elvis så vi har selvfølgelig brugt ham til at vende Walle til div ting, da Elvis er så kold overfor alt :)
Walle er et rigtig nusse hoved og lærte hurtigt at stå stille når vi kommer ud på folden for så bliver man jo nusset lidt når vi skubber dem væk så vi kan komme til :) Glæder mig rigtig meget til sommeren kommer og jeg rigtig kan komme i gang med træningen af ham !!!
Han har allerede nu en kanon hårpragt så selvom meningen var han skulle bruges til 2 spand tror jeg at jeg vil forsøge at stille ham til hingste kåring når han er 3 :)


D 15 / 05 - 2011
Walle vokser med lynets hast for tiden !!! har ingen ide om hvor han er på vej hen :) han er allerede oppe og måle 90 cm og blevet meget bredere både på kroppen og halsen :)
Syndes virkelig han udvikler sig positivt og glæder mig til at have ham med til Fynbo skue til September :)
Han er den dejligste lille basse og betyder allerede utrolig meget for mig :) Glæder mig til at se hvad fremtiden bringer os :)


D 19 - 07 - 2011

Så er det tid til lidt ny opdatering af Walle manden :)

Jeg har endelig fundet måden at træne med ham på og det har hjulpet utrolig meget !!!
Har brugt en masse tid på marken og studeret hans adfærd med de andre. Min oplevelse var at han er helt igennem fantastisk til at være hest, ment på den måde at han reagere hurtigere ved bevægelser end f.eks Payback gør :)

Jeg begyndte at se hvordan jeg kunne få det ind i min træning og det første jeg gjorde var et isolere ham fra folden og de steder han kender og tog ham med ud i naturen :)
Det viste sig at være det helt rigtige valg, for her var han nød til at stole på mig da alt var fremmed.
Startede bare i skridt hvor jeg var meget opmærksom på IKKE at komme foran hans venstre forben, da han så stopper brat op og bliver nervøs, det tog sin tid lige at lære præcist hvor hans knapper lå men det har jeg efterhånden helt styr på nu :)

Stille kunne vi så begynde at trave og da han er en meget sensitiv pony blev jeg hurtigt klar over at han skal have helt løs snor og meget små men sikre signaler !! Det gik lyn hurtigt med at få ham til at slappe af i trav og nu er han meget mere i balance med sig selv og følger mig overalt som Payback :)
Når vi går tur går jeg på hans venstre side med højre arm hvilende på hans ryg og helt løs snor, det får ham til at slappe totalt af og gå i et dejligt fast tempo frem :) Og kommer der cykler, knallerter eller biler kan han godt lige kigge på mig men hvis jeg bare lige nusser ham lidt med armen på ryggen kigger han frem igen og fortsætter uden at vrikke med ørerne :)

Alle jeg møder syndes han er den mest rolige og stabile pony de har set og bliver meget overrasket når jeg siger han kun er 1 år :)

I dag da vi var på tur med Figero og Angelica skulle Fig skabe sig som han altid gør, men Walle kiggede på mig efter ordre og slappede utrolig godt af, selvom han havde en stejlende og skabende pony ved siden af :)
Fuck hvor var jeg bare stolt af ham !!!! :)

Så nu tror jeg at jeg har fundet metoden at træne Walle på :) Igennem tillid, tillid og tillid !! samt ro, balance, lederskab og tålmodighed :)


D 10-10-2011
Min lille basse mand <3 Walle er noget helt specielt for mig og vi har efterhånden et bånd som jeg ikke kan sætte ord på !! Walle er der altid når jeg er lidt trist eller stresser for meget, han kan på en måde jeg ikke kan forklare få mig til at bremse op og slappe af, hvilke min sygdom til tider gør det meget svært for mig at gøre !!! Men ja Walle er som magisk og er så glad for jeg har ham i mit liv <3
Han er igen vokset og bliver smukkere og smukkere for hver dag der går :) Glemmer jeg at nusse med ham bare en dag bliver han så fornærmet at han vender røven til mig og vil ikke snakke før jeg har sagt undskyld og givet ham den helt store tur med børsten :) Ja han er bare noget helt specielt <3


Januar 2012
Walle vokser og vokser og ligner nu en tro kopi af sin bror Payback :) Han har fået en kanon hårpragt og meget mere fylde, glæder mig til at vise ham frem til Vestbirk i April :)
Walle har stadig det dejligste sind og betyder rigtig meget for mig !!! Hvis jeg er gal eller har det svært er det Walle som kan få mig ned igen og få mig til at slappe af. Hvordan han gør ved jeg ikke men han er noget helt specielt og elsker ham mere end noget andet !!!


D 31 - 05 - 2012
Walle er nu ved at være en smuk smuk hingst og udvikler sig super positivt for tiden :) Han er blevet mere voksen at se på og har fået flere muskler :) Han vokser med lynets hast og er spændt på hvornår han har tænkt sig at stoppe ;)
Walle er stadig min lille kælepot men de hopper er nu ved at være ret interessante ;) Planen er han skal med til Vestbirk til August og vises frem :) Glæder mig meget til at høre hva de syndes om ham :)


D 09-10-2012
Så er det vist tid til lidt nyt ;)

Walle vokser stadig og ændre sig for hver dag, han er ved at ligne en rigtig hingst og syndes han ser super godt ud :) Han mangler stadig en del fylde og er ret høj bagtil så venter med at stille ham til kåring til han er 4 år og håber så han kan gå igennem :)
Walle er stadig min lille putte trold og elsker en dejlig rolig hyggestund i ro og mag :)

Til foråret starter jeg med at tilkøre ham og glæder mig til at se hva han syndes om det. Han er super til at gå for liner så tror nu ikke det bliver det store problem ;)

" You are my sunshine, my only sunshine
you make me happy when skyes are grey
you never know dear have mucht i love you
Pleas dont take my sunshine away "

Foderplan :

Morgen :3 bære Hippolyt naturmysli + hø på folden.

Aften : 3 bære Hippolyt naturmysli + olie + lucerne + hø + halm + Hvidløg

3 gange i ugen får han Irish Mash og om vinteren får han kamille the og gulerødder om aftenen :)
Kommentér på:
Shetlænder Dalbo´s Warrior - Walle manden <3
Annonce