{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Hope [Tidl. hest] 2008

3.877 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Hope

Fødselsår:
2008
Højde:
Hun er ikke officielt målt, men vil skyde på 1.56-1.58 cirka.
Temperament
Hun har det dejligste temperament man nogensinde kunne ha ønsket sig! Hun er noget af det mest nysgerrige og oplevelseslystne lille væsen(det gør jo så at turen fra fold til stald kan blive utolig lang)
Jeg har endnu ikke oplevet hende blive bange for noget endnu!
Gangarter
Hun er købt grundet springafstamningen fra begge sider, men hun har bestemt overrasket med med sin gang, specielt efter hun er vænnet til sit nye foder og har fået den sunde energi.
Stævner
Ingen endnu
Stamtavle
kommer
Køn
Hoppe med lille H(endnu)
Bemærkninger
Jeg var på udkig efter en hest jeg ku bruge min tid på. Havde et par stykker i kikkerten, men så dukkede Hope lige pludselig op på skærmen!! Så skal jeg da lige pludselig love for, at jeg fik noget at tænke over. Jeg havde allerede været ude og se på en måske kommende hingst. Men fik lynhurtigt aftalt at skulle se Hope.
Da vi kommer til sønder jylland hvor hun står, ser jeg hende straks på folden med hendes mor. Hun er desværre en del mindre end jeg havde forestillet mig ud fra billederne. Vi tar hende ind i stalden, og får hende gjort klar til fremvisning i hallen. Hun er den mest tålmodige unghest jeg har mødt! Hun stod så fint og stille mens hun blev gjort klar. I longen var det tydeligt at se at der ingen energi og spilopper var i hende.
Dyrlægen blir bestilt til en handelsundersøgelse, og kommer to dage senere. Pga afstanden kunne jeg desværre ikke selv deltage, men dyrlægen ringede bagefter og roste Hope´s opførsel og sind! Men han understregede dog at det var vigtigt hun fik det rigtige foder og vitaminer, da hun endnu ikke er så høj som forventet. Hun er også energi fattig. Nu kunne det kun gå for langsomt med at få hentet skønheden! Måtte grundet vejret vente 5 dage yderligere med at få hende hentet. Det føltes som 5 måneder:o)
Endelig blev det lørdag, og jeg havde knap sovet om nattet. -hvad nu hvis hun ikk ville læsses, hvad nu hvis der gik noget galt under den meget lange køretur, hvad nu hvis, hvad nu hvis........
Vi ankommer til Haderslev lidt over middag, får lavet papirer osv, og så handler det hele om min lille baby, Hope! Hun går direkte i traileren, faktisk før jeg når at flytte skillevæggen. Vi skynder os at køre. Vi mærker INTET til hende på hele turen, hun står bare og æder wrap det bedste hun har lært:o)
Efter en del timer ankommer vi til vores hyggelige lille stald. Hun skal stå ved siden af vores pony Spirit. Hope kommer i boksen, og de snuser med det samme til hinanden. Det var ingen sure miner overhovedet! De kan også begge tage hovedet ud af døråbningen og nå hinanden der. -de er bare bedste venner!
Dagen derpå lukkede vi Hope og Spirit løse i hallen, for at de kunne hilse på hinanden, uden at brække benene på folden. Det gik så fint mellem de to. Spirit tror al ting er en leg, og efter lidt tid fangede Hope også pointen:o) Hun kopierede alt hvad Spirit gjorde:o)
Vi har nu haft Hope i en lille måned, og hun er simpelthen den skønneste lille baby man kunne tænke sig. Hun skal snart lukkes sammen med hele flokken. Det er jeg lidt spændt på, for det er 3 andre hopper og to vallakker(inkl Spirit). Hopperne er nogle værre kællinger! Men indtil videre går mine to skønheder og leger i fred og ro:o)
Kommentér på:
Anden særlig race Hope
Annonce