{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Miniature | Tito *1996 † 2008 [Himmelhest] 1996

1.874 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Claire Isabelle B
Kvinde | 40 år | Oprettet: 17. apr 2009


Miniature | Tito *1996 † 2008

Fødselsår:
1996
Højde:
95 cm
Temperament
Sin egen herre. Men når man havde vundet hans hjerte,var han blid som et lam og meget arbejdsvillig.
Gangarter
Skridt: Effektiv og taktfast
Trav: Pæne knæløft og trådte godt ind under sig
Galop: En hurtig galop med højt løftet hoved, men god indundertrædning.
Stævner
Ingen
Stamtavle
Kender ikke hans stamtavle.
Køn
HINGST (indtil han blev vallak som 11 årig)
Bemærkninger
Hvid med en sort "blis" i hovedet. Han var min og min mors.
Tito var verdens dejligste hingst. Vi fik ham af den lokale oliefyrs-mand, der havde købt ham til sine børn, der havde mistet interessen. Han blev leveret i et folkevogsrugbrød, altså han stod inde i selv bilen. Han var tiltænkt som selskabshest for vores 2 kommende heste. Han og hans 1 årige føl blev sat ind på vores nye store folde d. 1. april 2007. Der blev set til dem et par gange om dagen, men ellers var han ikke i hænder.
Efter et par uger kom smeden og dyrlægen og det var her vi blev klar over at vi ikke kunne fange ham. Min søster forsøgte og min mor forsøget flere gange uden held. En eftermiddag satte jeg mig for ikke at opgive. Han stod på den mindste fold og jeg lukkede ledet. Jeg forsøgte at fange ham i ca. 2 timer og til sidst lykkeds det. Fra den dag af kunne jeg altid fange ham. Min mor og søster kunne stadig ikke, men jeg kunne. Det betød også at jeg måtte komme hjem fra skole når dyrlæge eller smed kom på besøg.

Vi fik så godt et partnersakb at jeg kunne bruge ham som en hjælp i arbejdet med at bygge løsdrifthuset og rounpennen. Sammen slæbte vi bræderne og stolperne og han stod stille når jeg fik ned for at binde træet i selen. Han koncentrerede sig og begyndte ikke bare at spise. Hvis ikke han selv kunne trække træet, tog jeg en sele i hånden og gik op på siden af ham og så trak vi sammen. 1-2-3 TRÆK!
Han var virkelig skøn.
Vi fik så godt et partnerskab at jeg kunne slippe ham løs på skovtur, som en anden hund og så gik han bare ved siden af mig. Stoppede måske op og kom bagefter løbende hen til mig hvis jeg gik videre.

Desværre fik han en hudsygdom som gjorde at han kløede sig konstant. Dyrlægen kunne efter flere forsøg ikke fortælle os hvad det var og vi blev derfor nød til at aflive ham. Det var den værste dag i mit liv og jeg savner ham så frygtelig meget. Han blev aflivet d. 18. november 2008

Efterlad gerne et hovslag efter dig :)

::::_::::::::::::::::::
::(( )):::::::::::::::
:::::::::::::::::_:::::
:::::::::::::::(( ))::
:::::::::::::::::::::::::
::::_::::::::::::::::::
::(( )):::::::::::::::
:::::::::::::::::_:::::
:::::::::::::::(( ))::
Kommentér på:
Miniature | Tito *1996 † 2008
Annonce