{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hannoveraner Schwarze Rappe R*I*P [Himmelhest] 2000

2.361 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Hannoveraner Schwarze Rappe R*I*P

Fødselsår:
2000
Højde:
Han er små 181 cm i stg :)
Temperament
En yderst rolig og fornuftig herre :)
Gangarter
Alle 3 ligger over middel
Stævner
Han har gået en del dressur og spring stævner, bl.a
MB med Finn Hansen.
Stamtavle
F: Rotspon
FF: Rubinstein I
FM: Antalia
FFF: Rosenkavalier
FFM: Antine
FMF: Argentan
FMM: Paragona
På fadersiden er der også hingstene Argentan og Pik Bube.

M: Graefin II
MF: Graf Sponeck
MM: Wintergraefin
MFF: Graf Dagobert
MFM: Windbotin
MMF: Wedekind
MMM: Adeltraut

Rappe har 13 generationer, efter sig
Køn
Vallak
Bemærkninger
RAPPE er idag D. 15/02-2011 aflivet kl. 21.20 p.g.a Tarmslyng. Vi nåede kun 1½ uge sammen :(


BEMÆRK billeder er lånt af tidligere ejer og der skal nok komme både hygge og ridebilleder så snart han sætter sine hove på søndejydsk jord :)

Rappe er en impornerende sort vallak med 4 sokker og blis.

Rappe er købt både p.g.a højden, jeg er nemlig selv 180 cm og p.g.a hans utolige dejlige sind.

Rappe har fået spat i det ene bagben og han er krybbebider.

D. 30/01-2011. Idag var vi i Birgittelyst ved Viborg for at hente dig hjem, men ikke tale om du ville gå op i traileren. Det havde Sabrine dog gjort opmærksom på, så du blev sat i boksen igen og så tog vi turen retur og fik ringet til Horsetravel, der lovede at hente dig

D. 04/02-2011. Endelig kom du....det var et stort øjeblik da de rullede ind i indkørslen. Du var længe ventet Manden der kom med dig, kiggede op og ned af mig, så grinede han og sagde hvad i alverden vil sådan en bette pige som dig med sådan et skrummel

Du er sådan en stor, dejlig og prægtig herre 181 + cm. Du er ærlig og rolig.

1. gang jeg skulle på ryggen af dig var fantastisk, du stod ganske roligt og kiggede på mig indtil jeg fik bagenden med op 2. gang gik bedre da var stigbøjlerne indstillet så var det lettere at komme op Det var en fornøjelse at ride dig, du kunne alt og du gjode det bare jeg tænkte på det

D. 15/02-2011. 1½ uge fik vi sammen kl 8.00 ringede de fra stalden. Du havde ondt sagde de. Jeg smed hvad jeg havde i hænderne og hastede afsted. Du havde kolik. Dyrlægen blev tilkaldt og du fik hjælp, vi gik, slappede af, gik, slappede af i en uendelighed. Pludselig fik du det værre, dyrlægen kom igen, igen fik du hjælp, vi gik igen og igen og igen. 13 timer forsøgte vi, men til sidst kunne vi ikke hjælpe dig mere.

For pokker Rappe, det var ikke din tid nu, vi skulle have nået så meget, du skulle have hjulpet mig igang med ordentlig ridning igen. Jeg græder og græder og græder, det hele er så uvirkeligt.

Jeg tog selv beslutningen, jeg var ved dig hele tiden, jeg holdte dig selv, Rappe det fortjente du, du kæmpede så længe. Du vidste hvad jeg ville inden jeg bad dig om det, tilgengæld kunne jeg mærke hvor ondt du havde det selv om du ikke ville vise det.

Så kort tid og så alligevel så STOR føling for hinanden

Da du faldt råbte jeg Rappe og farvel, selv husker jeg det ikke, mit hjerte blev revet itu, Rappe du er savnet

Himlen har fået den største og flotteste stjerne igår. Du vil altid leve i mit hjerte.

R.I.P

Her på denne vor side af himlen findes et sted kaldet Regnbuebroen. Når et dyr, som har stået et af os mennesker særlig nært, dør, rejser det hen til Regnbuebroen. Dér er grønne enge og bakker, så vore særlige dyrevenner kan løbe rundt og lege sammen. Der er masser af mad, vand og solskin, som sørger for at vore venner er glade og har det godt.

Alle dyr, som engang var syge og gamle, får deres styrke tilbage. De som var skadede eller lemlæstede bliver gjort hele og stærke igen, præcis sådan som vi husker dem og mindes dem, som de var engang. Dyrene er glade og tilfredse på nær een enkelt ting; alle som een savner de deres kære, som engang var dem nær, og som de måtte lade tilbage.

Sammen løber de og leger; men den dag kommer, da et af dem med ét stopper op og ser hen mod horisonten. Blikket er klart og opmærksomt, kroppen begynder at skælve. Pludselig begynder dyret at løbe bort fra gruppen, det næsten flyver henover det grønne græs så hurtigt, som dets ben kan bære det.

Det har set dig, og når du og din specielle ven endelig mødes, omfavner I hinanden i glædeligt gensyn for aldrig nogensinde mere at skilles. De glade kys nærmest regner ned over dit ansigt, dine hænder kærtegner igen det elskede dyr, og du ser endnu engang ind i disse dit dyrs trofaste øjne. Alt for længe var det borte fra dit liv; men aldrig et øjeblik fra dit hjerte.

Derpå krydser i Regnbuebroen sammen…

jeg fik denne da jeg desværre måtte ligge min dejlige dreng til at sove her sidste år... håber den kan hjælpe dig lidt som den hjalp mig...

Kommentér på:
Hannoveraner Schwarze Rappe R*I*P
Annonce