{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Annelies (Anne) [Tidl. hest] 2001

2.027 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Camilla
Kvinde | 26 år | Oprettet: 15. nov 2010


Hollandsk Sportspony Annelies (Anne)

Fødselsår:
2001
Højde:
147 med sko.
Temperament
Anne var ret tændt da hun var ride pony, men hun var samtidig ret følsom i munden så man skulle loge finde en balance. På springbanen var hun så fed at ride på! men man skulle virkelig have tålmodighed for ikke at få en kamp med hende. Efter hun er kommer hjem, har jeg bare redet hende nogle få gange, men der har hun været meget sød, og rigtig nem at styre!
Gangarter
Skridt: middel
Trav: Middel
Galop: Høj
Stævner
Har aldrig fået startet så mange stævner på hende da hun har stået skadet meget af den tid jeg har haft hende.

11-12 febuar 2011.
ld1 red vi til 57 procent
og i le ld fejl fri

ikast:
ld: disket lc 4 fejl.
Stamtavle
Der findes desværre ingen ting på hende.
Køn
Anne er en dejlig hoppe, der er meget glad og elsker kontakt til mennesker. Normalt er hun ikke hoppet, men det er hun jo så der kan kommer nogle flip ind i mellem..
Bemærkninger
Annelies er en pony man aldrig glemmer, hvis bare man har været på ryggen af hende en gang eller bare har set hende. Da vi hentede hende den 14 December på fyn var jeg allerede forelsket da jeg så hende i den LILLE stald hun stod i.
De hele den første måned komme jeg overhovedet ikke styre hende, men det kom. Da vi købte hende i starten af 2011 var der ingen der vidste at hun gik rundt med en skade, der var så stor at den ville ødelægge vores fremtid sammen.Efter nogle måneder sammen var vi klar til at starte LB, men hun bliver halt og det varede liidt længere tid end vi lige havde regnet med inden hun blev klar igen, det gik et halvt år.. Vi havde selfølgelig dyrelæge til hende igennem hele forløbet, han havde dog også en rigtig dårlig nyhed til os,en som har fået mig til at græde mange gange.. Han fortalte os at så snart vi kom op på en smule hård ridning ville der vær en meget stor chance for hun ville blive halt igen, men det gik fint og hun var blevet SÅ fin! og vi var blevet så tætte at jeg troede intet ville kunne skille os ad og det ville blive ved at gå op ad bakke men da vi nåede slutningen af Januar blev vores maridt til virkelighed, hun var halt næsten hveranden uge og til sidst måtte vi indse at nu var det slut. Min lyst forsvandt da jeg måtte se virkeligheden i øjnene om at hun aldrig blev en ride pony igen, men den er dog heldigvis kommet igen... Anne står pt. på vores egen gået uden for Herning, men eftersom hun bare går hjemme og har brug for opmærksomhed har vi valgt at hun skal over til en nærliggende heste arvler og bruges som avlshoppe. Kommer til savne det at kunne se hende hverdag, men ved hun bliver glad for at komme et nyt sted hen med flere heste. Anne vil altid være i mit hjerte, og hun vil altid være den pony jeg har elsket mest! Vil savne dig RIGTIG RIGTIG meget min dejlige pony!<3
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Annelies (Anne)
Annonce