{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Crossbreed Ceres *RIP* [Tidl. hest] 2011

3.223 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

*La Dolce Vita*
Kvinde | 36 år | Oprettet: 29. mar 2006


Irish Cob Crossbreed Ceres *RIP*

Fødselsår:
2011
Højde:
96 cm. da han var 1 mdr.
111 cm som 1mdr. og 20 dage. vokser godt.
Temperament
køligt
Gangarter
lækker overtrædning i skridt.
knæløft i både skridt trav og galop...
Stævner
nope
Stamtavle
F. Bjørn af Aggersgård
M. Royal Irish Boots

Helbror til Ramses the Celtic Dane
Køn
hingstebasse endnu.
Bemærkninger
Den lille røver kom til verden mellem 03.00 og 04.00 om natten d. 4/2-2011.
fulde navn: Ceres the Celtic Dane

Vi vidste han mor var drægtig, men hun har selv klaret ifolingen så vi vidste kun hun havde termin mellem januar og slutningen af marts. Hun klarede dog folingen selv uden komplikationer, og bettefisen har været hurtigt oppe og fundet mælkebaren selv. en drømmefødsel...
Han er sund og rask og fuldboren. Han har dejligt massive ben, så han kommer nok til at ligne farmands race mest, ligesom hans helbror Ramses.

d. 18-2-2011. Ceres har været ude for første gang i dag... Nøøøøøj... der skal ingen tvivl være om at han er hans fars søn, og helbror til Ramses. Det er helt vildt at så lille en knejt kan gå med så stor en gang... knæløft, bagparts aktion og gå-på-mod. man skal ikke kimse af koldblodshesten her. han kan spadsere som en varmblodshest, med knæløft som en frieser... Håber det holder ved...

d. 23-4-2011. Ceres har i dag knap 3mdr. gammel mistet hans mor pga. et kolik anfald/tarmdrejning. så han er nu helt alene. Håber April´s Nar og Freja lukker ham ind i gruppen, og hjælper med opdragelsen.

Han er blevet adopteret af Ulla, så det ser pragtfuldt ud når "Totter" kommer gående med Gøg og Gogge, hendes eget føl, Rikke er født 3 uger for tidlig, men 2 mdr, efter Ceres, så det er et lille tynd føl og et stort tyk føl hun kommer spadserende med (-: Men herligt at hun har taget ham til sig. Rikke og Ceres er også halvsøskende.

Kommentér på:
Irish Cob Crossbreed Ceres *RIP*
Annonce