{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Laura [Tidl. part] 1999

1.961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Haflinger Laura

Fødselsår:
1999
Højde:
Stangmål: 1,46.
Kategori: 1.
Temperament
Frisk og glad hoppe (med stort H), godt fremadgående. Skøn haflinger med godt temperament!
Gangarter
Vil mene de ligger omkring middel og over middel.
Traven er dejlig, hun kan løfte benene flot.
Galoppen er frisk, men fin.
Stævner
*Fastelavns mini stævne på Kærgården.*
D. 5. Marts 2011.
Jokerspring 120/160 point - 1. Plads m. hold 2.
Ingen nedrivninger eller stop.
Min kommentar: Rigtig fin i anden runde! Gik suuuper godt.

*D. 9. April 2011*
Vedbæk rideklup.
LC2 B - 56,89 %
Dommers kommentar: Køn pony :) Ærgeligt der var så meget modstand på biddet i dag.
Min kommentar: Laf kiggede utrolig meget - vi red rundt "inde på midten" hele tiden. Det var rent held jeg fik hende i galop - ingen kontakt til hende, der var helt slukket. Men hun PERFEKT i opvarmningen.
Stamtavle
Hun har desværre ingen.
Køn
En køn hoppe.
Bemærkninger
Jeg startede part på Laura D. 4. februar 2011 (hvilket ikke er mere end fire dage siden og derfor kender vi ikke hinanden så godt endnu).
Hun er frisk og glad hoppe på 11 år - født d. 4 juli 1999. Jeg har indtil videre kun redet hende i dressur, som jeg synes hun er super fin til. Onsdag D. 9. februar startede vi til spring, det gik fint nok første gang, men så blev det værre og værre, og nu springer vi ikke mere.

*Dressur*
Hun er super skøn i dressur, går næsten stbilt i holdning. Hun kan virkelig løfte benene flot og hendes gang er skøn - god at side på. Hun er frisk, men kan sagtens styres rundt.

*Spring*
Hun har potensiale inden for spring. Frisk pony, men har god teknik. Man sidder virkelig godt på hende. Hun er super til at skyde skulder og løbe udenom, men det hanlder om at trykke på de rigtige knapper - og lærer hende at kende. Hun kigger meget på fyld, men hopper for det meste.
Har sprunget op til 1 meter i bane med gamle part - sejt Laf!

*Terræn*
Helt vild dejlig! Hun er virkelig skøn at have med på tur. Lidt bange for nogle ting, men ellers helt cool. Springe kan hun også klare derude, så længe det ikke er helt vildt højt så er hun cool. Vi har sprunget trastammer på 50-60 cm hvilket er gået rigtig godt. Jeg har haft sådan nogle skønne skovture med laf! Det nyder både laf og jeg.

*Stald og fold*
Står nogenlunde stille på staldgangen. God til at tigge, løfter benet højt, ser virklig sødt ud. Hun er sød i boksen, og på folden, går hun lidt rundt og kigger. Meget madglad pony :).

*Trailer, hygge, stævner osv*
Kan løfte ben/spanske skridt = tigge, det er slet ikke til at stå for, hun ser så sød ud. Virkelig charmerene. Hun har for det meste ørene fremme og frisk på det meste.
Hun er ikke spids uden sadel, dejlig at sidde på.

*D. 9. februar*
Sprang Laura for første gang. Hun er virkelig god at springe på. Det gik ret godt når man tænker på at det var første gang!
(Skal starte hende til fastelavnsspring på Kærgården D. 5 marts - spændende..!)

'D. 12. februar*
Første skovtur på Laf!(: Vildt fedt - vi lagde ud med at tage en jordetur på en græs bakke, vildt fedt. Hun er rigtig skøn at have med i skoven.

*D. 27. Februar*
SKOVTUR! Virkelig fedt! Vi var i skoven med Emilia og Rex, Caroline og Firbird og selfølgelig laf og jeg. Vi red under en tunnel og hjem til Emilia, et tog de alle rigtig pænt. Så cool laf!(: Selfølgelig skulle vi da også lige have fire jordeture op ad enebakken. Og springe over træstammer skulle vi da også lige prøve. Alle tre ponyer var så seje, det var en super tur!! :D
Kommentér på:
Haflinger Laura
Annonce