{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Irish Fantasy 1995

4.417 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kathrine Krintel
Kvinde | 27 år | Oprettet: 8. dec 2007


Anden særlig race Irish Fantasy

Fødselsår:
1995
Højde:
1,48.. Så max. 1'er. Han er jo en meget stor pony, og efter han er blevet rask er han blevet MEGET stor, så han er blevet lidt større og ride ;-)
Temperament
Fansy er blevet den stærkeste pony, og også meget selvsikker! Rolig af sind. Meget blid mod rytter. Kan nemt tændes, og nemt få ned i en afslappet gang igen :-) det er det gode ved ham, han lytter til rytteren, og har et perfekt ridetemp<3.
Gangarter
Alle gangarter er efter min mening over middel! Har har et super rumligt rygsving, og man sidder som i en sofa, hvis han ellers rides rigtigt :-)
Stævner
Ja, startede ét enkelt, men det var lige før vi fandt ud af at han var meget syg, så ikke så underligt at det gik så dårligt. :-(
Stamtavle
Nej
Køn
Vallak
Bemærkninger
Irish Fantasy bliver til dagligt kaldt 'Fansy'

Han er simpelt sagt jordens rareste pony! Han er hesten der vil gøre alt for den der passer og træner ham. Han er utrolig smuk! Han er meget robust og virker meget større end han er. Han har den dejligste gang, og kan lidt af hvert. Han har været b - pony i spring med sin forige rytter, hvor han sprang MB - MA eller sådan noget ..... Craisy højt. Men ja, han er en vidunderlig springpony! Han har altid gået som springpony. Dog han han også gået på LA plan i dressur. Han er mørkebrun med 3 hvide sokker. Jeg rider mest dressur på ham, og springer lidt for sjov engang imellem når der skal ske noget andet :-)

Vi købte Fansy for omkring et halvt år siden, fordi at jeg skulle have en pony der kunne noget mere. Men da vi fik ham hjem var han helt vild, kunne ikke bøjes til højre side og var meget tynd og trist. Det viste sig at Fantasy var SYG ;(((( men det vidste de gamle ejere ikke, de troede bare de ikke passede ham :( han manglede d - vitaminer, så hans hove og pels voksede ikke. Han var mager, og havde ondt i ryggen og kæben. Ja der var en del ting galt og det så ikke godt ud. Meen.. Så fik vi ham ud til Gitte Naldal nogle måneder, og hun vendte op og ned på det hele, hun gav ham livet tilbage! I genoptræningen blev han trænet 2 gange dagligt i kapsun. Han tog 100 kilo på, og fik genopbygget alt! Jeg lærte at ride ordenligt der ude, og nu.. JA, han ligner en på 7. Han stråler! Han er kommet hjem til mig selv nu, ud på landet hvor alt går stille og roligt. Han er blevet super venner med hestene her hjemme. Der er INTET med Fansy nu, han har ikke en eneste smerte mere! De er vildt dejligt! Tjek fotoalbummet på min bruger der hedder "Fantasy fik livet tilbage - LÆS TEKST" Der kan se hans KÆMPE KÆMPE forandring!!!!! Han er helt vildt dejlig. Men efter han er blevet rask igen, er han bare blevet så meget mere fyldig/stor. Han har rejst sig i ryggen, og har fået et kææmpe rygsving :-) deejligt, men derfor er jeg bare ikke helt stor nok til ham, så ved ikke om jeg skal beholde ham. Det er ellers rigtig øv, for ellers er han bare drømmeponyen. Jeg vil aldrig fortryde at jeg har lært ham at kende. Han er blevet en del af mit liv jeg ALDRIG vil glemme.
Kommentér på:
Anden særlig race Irish Fantasy
Annonce