{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Star 2007

5.741 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Toft.
Kvinde | 27 år | Oprettet: 9. feb 2011


Anden særlig race Star

Fødselsår:
2007
Højde:
Kat. I
Temperament
Rigtig sød, for det meste meget cool. Nye ting kan godt være lidt skræmmende, til tider kan hun godt være en kylling, men hvem ka ikke det?

På stalgangen: Rigtig sød, elsker at blive nusset og kysset. Står pænt både med og uden andre heste i stalden. Alt i alt, rigtig sød.

Sød og rar i al omgang. Ret cool, og har et godt hoved
Gangarter
Skridt: Middel, tror jeg. Træder meget bedre ind under sig, og har mere fremaddrift efter hun havde besøg af kiropraktoren.

Trav: Jeg ved ikke rigtig. Svinger mellem under middel og middel. Dejlig nem at lave nedsidning i, da hun ikke har ret megen rygsving.

Gallop: Lidt det samme som i traven, virker meget 'stiv' i sine bevægelser, men ellers meget nem at side i.
Stævner
LD 2
Hadsten
64% & 116 point
1 plads.

LC2
Gjern rideklub
48.8 % 101 point.. (Synes nu selv vi burde have lidt mere, men er selv tilfreds!!)
Uplaceret.

Hun var ung og uerfaren, så med det taget i betragtning, synes jeg selv hun var super sød og have med. Vi startede udelukkende for oplevelsen.

LD1
Thorsø Støt Brysterne Dressurstævne
73 %
1. Plads

LD2
Thorsø Støt Brysterne Dressurstævne
74%
1. Plads

Træningsstævne i Sabro:
20-40 cm - fejlfri = roset
50 cm -fejlfri = roset

Stamtavle
Unknown.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Star er en rigtig sød pony, som elsker at springe og og vil gøre alt for sin rytter! Dressuren keder hende, så det er spring er mest og bedst til, ellers elsker hun at blive nusset om.

Hun er ikke typen der løber af med en, hvis der virkelig er noget hun bliver bange for, står hun for det meste bare og kigger.

Fredag d. 8 februar 2013
I dag havde Star kiropraktor Rikke Riis ude for at 'låse' hende op, jeg havde haft dyrlægen ude nogle måneder inden, som sagde hun var låst i lænden. Hun kiggede lidt på hende i longe og lidt i trav og gallop, man kunne godt se Star var låst, og det har allerede hjulpet en del! Hun kommer igen på mandag for at gøre 'resten' da der var meget at komme efter.

Lørdag d. 23/3 2013
Star og jeg var til vores første springstævnet, hvilket gik ud over alle mine forventninger! Star er normalt en rigtig kylling når det gælder nye steder, så havde sat mine forventninger til at hun ville stoppe og rive alt ned, MEN det gjorde hun ikke?! Hun kiggede ikke på noget som helst, hun var helt cool, men ørene fremme, hun var rigtig sød at have med. Der var nu noget bøvl da hun skulle ind i traileren(pisse træls) men altså, det må vi jo se om vi kan få trænet væk! Men alt i alt, super god dag! Kunne ikke være mere stolt af hende. Da den første klasse var slut, havde jeg lyst til at græde, fordi jeg var så stolt af hende!! :') <3

D. 31/3 2013
I dag stod den på almindelig kedelig dressur.. ;-) Ej, vi red lidt dressur i dag, med gule bandager og underlag, da det nu er påske! Hun var rigtig sød, meget stiv, da hun ikke rigtig er blevet redet de sidste to uger. Hun hang sig meget på tøjlen og ville ikke rigtig slippe biddet, alt i alt stiv som en havelåge!! Men altså, jeg havde ikke regnet med andet, når hun nu har haft fri så længe...

1 november 2013.
I dag er det præcis 3 år siden, Star og Pippi blev mine, hvor går tiden dog hurtigt!
Line og jeg trailertrænede med Star i dag, hun var bare mega sej! Hun kom helt ind i traileren og stå, og virkede tryg ved det! Bagefter sprang vi lidt, hvor vi rigtig fik sat hende på arbejde, hun havde lidt svært ved at finde teknikken, og hvor hun lige skulle plante sine stænger, men hun blev rigtig sej til det. :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Star
Annonce