{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Højgaards Rosinante 1996

1.961 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria B
Kvinde | 35 år | Oprettet: 3. maj 2010


Dansk Varmblod Højgaards Rosinante

Fødselsår:
1996
Højde:
Hun er omkring 165
Temperament
En rigtig dame der bestemt synes at hun er den der skal bestemme!
Gangarter
Rose har gode standard gangarter. Hvis hun bliver redet rigtigt bliver de super!
Stævner
Hun har startet en del stævner igennem årene.
Forår 2010, startede hun spring med Lærke:)
9. okt. 2011 LG spring med mig:)
Stamtavle
Mf Conrad Lennesved
F Elmegaardens Fight
Køn
Dejlig hoppe:)
Bemærkninger
Nanten har kun en vej og det er hendes egen! Vi elsker hende alle utrolig højt og vi har været igennem mange ting sammen. Nante har været redet af mange forskellige igennem årene. Vi købte hende som avls hoppe, men vi har haft problemer med at hun absorberede føllene, så istedet er hun blevet redet, men desværre har det ikke været muligt at finde en stabil rytter til hende.
Vi havde min søsters veninde til at ride hende sidste år, men så fik vi hende endelig i fol. Hun er ifolet med Uno Don Diego og vi er meget spændte.

Vi håber at når føllet er vænnet fra at vi kan overtale Lærke til at ride hende igen da Nante virkede rigtig glad for hende.

Kaldenavne: Rose, Nante, Nanten, Das Boot, Rosie Magie.

13/4 Gennemlever lige en hver avlers skræk! Nu har hun sat yver, vokspropperne er kommet og gået og der er nu mælk og alt ser ud til at en foling er tæt på, men terminen er først om en måned!

27/4 Alle tegn på en nær stående fødsel er gået i sig selv. Dyrlægen mener at det kunne skyldes stress fordi vi løb en ny hoppe ind i flokken. Nu er de delt:) Dyrlægen mener at føllet nok bliver født tidligt, men nu må vi se:)

23/5 Rose gik i fødsel kl 2 om natten. Da der var gået noget tid, blev vi klar over at der var noget galt. kl. 03.15 kom der t meget lille føl ud. Der va kun svag hjertelyd. 03.20 kommer der, til vores store overraskelse, et til føl. Det var dødfødt. Den første blev aflivet da dyrlægen kom. Hun var for lille og svag til at klare den.
Der var 1 stk. lysebrun hoppe, med to hvide sokker og en kæmpe blis og en smuk sort hingst med 3 hvide sokker. Vores tanker og hjerte er med dem. RIP.
Senere om morgen kom Ove Eriksen fra Stald E, med Delina E II efter Delina E Og Mendelsohn. Hun er Rosies plejedatter og har hjulpet til at mindske smerterne efter vores tvillinger.

I dag har Rosie det godt som ride hest.. Vi tør ikke sætte hende i fol igen. Indtil fornyeligt havde Rosie en part som hedder Clara. Hun kom desværre bagud med skolen, så hendes forældre synes at hun skulle stoppe:( Lige nu har hun kun Eva, men vi håber at Clara kommer tilbage snart!

Rosie er blevet udlånt til en dejlig pige på Mols, som passer rigtig godt på hende. Vi håber at Sashia og hendes familie vil passe godt på Rosie resten af hendes dage.)
Kommentér på:
Dansk Varmblod Højgaards Rosinante
Annonce