{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Nikita (Kitty) [himmelhest] 2000

3.712 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

JS
JS
Kvinde | 46 år | Oprettet: 25. jan 2011


Anden særlig race Nikita (Kitty) [himmelhest]

Fødselsår:
2000
Højde:
Oplyst til 127, har dog ikke målt hende selv
Temperament
Meget forsigtig lille dame. Generelt en meget venlig pony der er rigtig glad for vores selskab. Kalder når hun ved vi er i nærheden og jeg kan ikke forestille mig hun kunne finde på at lægge ørerne tilbage når hun er sammen med os.

Den bedste ven man kan forestille sig hvis man behandler hende godt.
Gangarter
Noget flad gang og minimalt rygsving. Sikkert et resultat af at have gået for vogn. Kan dog med lidt motivation gå nogenlunde middel for sådan en størrelse
Stævner
Flere gange gange LD1 og LD2 med et par placeringer.
Stamtavle
Svensk blandingspony der af ukendte årsager har fundet vej over vandet.
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Dun-farvet med vildtstriber på benene og ål selvfølgelig. Masser af aftegn samt et blåt og et brunt øje. Tror ikke hendes ejer kunne have forestillet sig hende bedre hvis hun var lavet på bestilling.

Nikita er en utrolig omgængelig og ret forsigtig pony. Ingen store bevægelser og nem at håndtere selv for børnene. Rimelig arbejdsvillig når hun forstår hvad hun skal, kan dog bliver lidt doven hvis fokus ikke holdes - man skal jo heller ikke overgøre tingene.
Rigtig glad for at komme på tur, går fint uden andre heste og er ikke bange for trafikken. Meget rolig og nem på stald. Elsker nussetid med børnene. Selv den mindste på 4 kan være med. Nye voksne er hun ikke altid så vild med og skal ofte først se dem lidt an.

Nikita er købt som hygge og terapi-pony. Hun er den bedste ven og hjælper hendes rytter med at få bedre balance og trænet musklerne i ryggen. Rytteren er så efterfølgende kommet i tanke om at de også skal ride stævner. Ikke lige det Nikita er skabt til, men hun gør sit bedste.

September 2013: Nikita pensioneres nu da hun ikke kan holde til det ridning min datter gerne vil. Vi håber nu vi kan finde en familie med små børn der mangler lige netop hende som selskabs/børne/turpony.

Januar 2014: Nikita er udlånt til 2 piger der kender hende i forvejen og glæder sig til hygge med hende. Hun får det bestemt godt.

Juli 2014: Nikita leder desværre igen efter ny familie.

Juli 2014: Nikita er flyttet hjem til en ny ven og har været så heldig at få en af hendes gamle venner med sig. Vi håber hun får en masse gode år der.

2016: Vi sagde farvel til Nikita en lun sommeraften i august, blot 3 uger efter hun var flyttet hjem til os, som vi har ventet flere år på skulle være muligt. Det var alt for hurtigt og slet ikke som det skulle være. Jeg lovede Nikita helt fra start, at hun aldrig skulle sælges, at jeg ville tage ansvar for hende resten af hendes dage, og at hun en dag skulle flytte hjem til os og blive gammel der. Jeg kunne desværre ikke overholde det hele. Hvad der startede som let sygdom viste sig at være meget mere alvorligt og hvad der startede som et opfølgende dyrlægebesøg endte med aflivning. Dyrlægen gav hende ikke mange chancer, og jeg ønskede ikke at slæbe hende igennem et længere og smertefuldt forløb uden udsigt til bedring. Jeg håber der kommer en dag, hvor jeg har det ok med det valg jeg tog. Helt sikkert er, at hun har betydet meget for os og at hun aldrig bliver glemt.
Kommentér på:
Anden særlig race Nikita (Kitty) [himmelhest]
Annonce