{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Irish Cob Valentin [Himmelhest] 1998

2.715 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Maria N
Kvinde | 33 år | Oprettet: 20. feb 2011


Irish Cob Valentin

Fødselsår:
1998
Højde:
143 cm
Temperament
Rolig, men kan sagtens tændes. Bliver sjældent bange eller nervøs, og er næsten altid i godt humør.
Gangarter
Skridt
Trav
Galop

Rides også i gangarterne Jog og Lope, og hans gangarter er uden alt for meget rygsving, og rimelig flade. Helt perfekte efter min mening,

Meget bløde og elegante af en koldblod.
Stævner
Klubstævner/Klubmesterskaber
Danmarks- og Sjællandsmesterskaber
Stævner i Sverige
Dyrskuer i 4H - Har vundet Ærespræmie 3 gange.
Stamtavle
Ukendt

Importeret fra Irland
Har prøvet at finde frem til stamtavler, men blev informeret om at dette var nærmest umuligt, da han kommer fra en kæmpe farm hvor hestene nærmest lever vildt.
Køn
Vallak
Bemærkninger
Min første hest. Med den mest fantastiske personlighed. Han er altid en fornøjelse at ride og være i nærheden af. Havde kendt ham i et års tid da jeg fik muligheden for at købe ham, og det har jeg bestemt ikke fortrudt. Tror ikke jeg kunne have fundet en bedre ven end ham.

10. juni 2011
Nu har jeg redet Valle i en måneds tid uden sadel, og han løfter ryggen meget mere nu, jeg er ikke i tvivl om at det er sadlen der har været med til at gøre vores træning anstrengt. Så nu er jeg på jagt efter en ny. Klaus fra Jeko.as kommer i uge 29 med en ladning sadler, så forhåbentlig er der en der passer.

December 2011
Jeg fandt heldigvis en ny sadel til Valle i sommers, og vi har trænet og også været til et enkelt show siden.
Lige nu er træningen i sin vinterfase, så det er minimalt hvad der trænes. Jeg glæder mig til at starte en ny showsæson til næste år. Planen er at vi skal til Sverige igen.

5. juli 2012
Vi træner og træner og er klar til efterårets shows! Vi er igen inviteret til Store Hestedag med resten af westernholdet, så det glæder vi os til. Ellers er planen at vi skal til Bökerberg Halloween i slutningen af oktober.
Vi havde besøg af Karin's foto som har taget en masse gode billeder af Valentin. Der er to nye i galleriet fra vores fotodag.

Oktober 2013
Valle har det stadig super, på trods af at han bliver 16 næste gang. Han er en fabelagtig hest, og sådan en hest man kun får én gang i livet.
Jeg har taget den beslutning at Valle ikke længere skal være showhest. Han skal gå som tur og hyggehest og nyde sit otium, det har han fortjent.

Marts 2014
Valle har fået en sød part, som hygger om ham når jeg er på arbejde. Ellers går han bare og nyder livet, og går som elevhest med mine elever. Han er og bliver min drømmepony, og han er stadig den der giver mig lysten til det hele tilbage når alt andet er lidt hårdt.
Kommentér på:
Irish Cob Valentin
Annonce