{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Twiggi "Prinsessen"<3 [Himmelhest] 1993

2.100 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod Twiggi "Prinsessen"<3

Fødselsår:
1993
Højde:
Hun har en rigtig dejlig højde på 165 med ring-sko :) lige til pas til mig
Temperament
I stalden:
hun er rigtig fin i stalden. hun er slet ikke bosk sur eller står uroligt på staldgangen. hun bliver vildt glad når hun kan høre der kommer mad :)man kan gøre alt med hende for hun siger slet ikke noget til det :) hun er godt nok ikke så vild med at stå alene på gangen men bare man snakker med hende hele tiden så sker der ikke noget men det går bedre og bedre med det.

folden:
hun elsker og være på fold og laver leger rundt som en tosset ung hest på 2 :D synes det godt gået når hun er så gammel som hun nu er xD hehe<3

Tur:
hun elsker virkelig og være på tur, især hvis der er en åben mark. Hun skøn på tur kan godt være bange når der er nye ting. bliver meget bedre på tur alene.

bare i det hele taget har hun et rigtig dejligt og godt temperam :D<3

I spring løber hun rigtig meget men man skal lige lære hende at kende før man kan springe med hende. men hun elsker og nyder at springe :)
I dressur er hun rigtig dejlig hun er nem at arjebet med og har man en rolig hånd er hun rigtig nem og få til bidet :) og hun lærer rigtig hurtig.

hun er ikke bange for ting men nye ting kigger hun ved men ellers hun er ret ligeglad med biler osv.
Gangarter
Skridt | hendes skridt er hurtig men rigtig god.
men kan rigtig arbejde med hende :)

Trav | hendes trav er rigtig hurtig og god hvor man hele tiden skal arbejde med hende for ellers løber hun eller keder selv :)

Galop | hendes galop er rigtig dejlig man sidder godt i den og man nyder at ride hende :D rigtig lækker og sjov når man lige har taget et spring med hende er hun som en lille en på 3 :)
Stævner
Med gamle ejer.

Dressur:
LB2

Spring:
LC

Stamtavle
F: Hercules Vestergård oldb
FF: Markus oldb
FFF: Manolete XX dv
FFM: Harine oldb
FM: Katja oldb
FMF: Condor oldb
FMM: Flicka dv

M: Sussi dv
MF: Sebastian dv
MFF: Gladiator dv
MFM: Senderlinde dv
MM: Sisse
MMF: Saphyr frb
MMM: Sisse
Køn
en rigtig dejlig og smuk hoppe med et stort H :D
Bemærkninger
I dag D. 25-2-2011 kl. 3 skulle vi flytte Twiggi :)
det gik rigtig godt og hun tog det stille og roligt. var da oppe og køre lidt men det var slet ikke det store som jeg troede. og nu står hun i sin nye boks med alle de andre søde heste og hygger sig :D

Twiggi er en dame som elsker at stå og nusse. et stort nussehovede :D
twiggi er også en dame men gang i den når hun først er kommet ud og ride vil hun altid lige lave lidt sjovt :)


Efter D. 26 oktober. Har Twiggi og jeg fået et helt perfekt forhold til hinanden. Vi haft nogle rat hård tider sammen, men det har også været det hver, for vi er kommet meget tættere på hinanden. D 26 oktober har været den mest hårdeste dag i den tid jeg har haft Twiggi. ens tanker flyer bare rundt når man får nogle ting af vide. Det der vil kunne ske imellem os.
Men efter alt det er det lige som om Twiggi stoler og er mer' tryk ved mig og kommer løbene hen til mig fra folden af. Kan gå med hende uden træk-tov fra og til fold, går bare lige ved siden af mig. Løber efter mig lige meget hvad.
Hende stoler virkelig meget på mig, for de første gange vi var på tur alene, var han så bange og bakkede når hun ikke ville den vej. Men nu kan vi ride alle de ture alene, hun bakker ikke eller andet. Men hun vil rigtig gerne frem når vi rider på en åben mark :D

Twiggi og jeg har været meget imellem i de 2 år og lidt til, jeg har haft hende i nu. vi har haft meget dyrlæge. hvor vi alle troede at hun ikke kunne mere efter, der sket noget med hendes hofte. men efter rolig og hjælp og hvidkøl. har hun det bedre end nogensinde. hun hopper og springer rundt ude på folden sammen med de andre og er blevet en helt herre over folden. hun er virkelig en på 3 år en de 20 år hun nu er blevet. hun kan stadig få et flip når vi er ude og ride, lige meget hvor vi er og prøver stadig at smide mig af.

hun er det bedste jeg har i mit liv. selvom hun kan være dum og sur så er hun den sødest hest men som virkelig lever op til det H.

Twiggi er og bliver min ALLER BEDSTE VEN<3
Kommentér på:
Dansk Varmblod Twiggi "Prinsessen"<3
Annonce