{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Luna *gl. part* <3 [Himmelhest] 1994

1.585 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

HenrietteOgTony
Kvinde | 26 år | Oprettet: 28. mar 2010


Fjordhest Luna *gl. part* <3

Fødselsår:
1994
Højde:
1,45 :)
Temperament
Luna er virkelig en dejlig pony, hun er sød rolig og i det hele taget bare vidunderlig. hun kan godt være lidt sur inde i boksen og når sadlen blir lagt på (pga. hun har haft gjordsår), men det betyder ikk noget for hun er rigtig sød at ride :)
Gangarter
skridt: hun kan godt gå ret dovent, men når man arbejder med hende går hun rigtig fint fremad :)
trav: her er hun også lidt doven, men hun kan nemt trave rigtig fint og fremadgående :)
galop: jeg syntes hun har en rigtig god galop, nogle gange er hun lidt svær at holde igang, men ellers er hun nem og arbejde med. ;)
Stævner
11. juni 2011 :
LC1 : Luna var ret doven og ville ikke galoppere, selvom jeg havde sporer på, vi fik 54,16 % ;)

LC3: vi havde taget pisk med isedet for sporer, og det gik meget bedre, vi fik 59,16 %.såh jeg er godt tilfreds !;)
Stamtavle
ukendt..
men hun ligner ihvertfald en Fjordhest :)
Køn
jaah det er hun, en lille hoppe :) <3
Bemærkninger
navn: Luna.
kælenavn: Tykke.
farve: brunblak (gul)

Luna er bare den roligste pony jeg kender, og jeg elsker hende utrolig højt !!

Luna er en lille "rund" fjolle, hun elsker mad, og det kan man godt se på hende :) men det gør nu ikke så meget fordi, så er hun nem og sidde på uden saddel i alle gangarter <3
Når Luna skal hentes på folden, står hun altid et´ bestemt sted : der hvor der er mad !!;) ellers er hun nu meget nem at hente, hun protestere ikke, især ikke hvis man har noget spiseligt med ;)
Luna elsker godbidder, sukker, gulerødder, og at blive striglet, på staldgangen er hun en rigtig hygge-nymfe, men i boksen vil hun hellere være alene og æde ;)

Luna var den første pony jeg red, jeg var meget glad for hende og red hende det første halve år. hun lærte mig en masse ting, og hun er bare verdens bedste pony til alle ryttere. Efter hende red jeg en masse forskellige ponyér. og så fik jeg halvpart i hende og havde det i nogle måneder, vi lærte hinanden og kende og fik tillid til hinanden! hun lærte mig mange ting som fx. at springe!..men jeg er blevet for stor til hende så skal ride hest nu !..Luna jeg glemmer dig ALDRIG ! ;´(...du er såe højt elsket af mig !..og du betyder meget !

Luna er rigtig sød at springe på, selvom hun engang imellem løber udenom, ellers er hun nu nem nok at springe på.
på tur er hun også rigtig sød, men når man skal hjemad kan hun godt være lidt svær og holde. hun er rigtig god til at jorde og kan være ret svær at ta ned igen, jeg tror endda hun lavede et lille bukkespring sidst (og Luna bukker ellers ALDRIG. men hun var vel bare glad for at komme ud og løbe hurtigt...) ;D

OPLEVELSER :

d.5/4 2011:
idag fik vi vores første springtime sammen, det gik rigtig godt,vi sprang ca. 45 :)..


torsdag d. 7/4-2011
vi fik dressur undervisning idag, storefremskridt nu går hun næsten til bidet i trav, for satan hvor er det hårdt.. vi prøvede ogs lige de nye dressur-gamacher :)

tirsdag d. 26/4- 2011
idag var vi til spring, vi skulle springe tempo-spring..vi nåedekun 3 runder,for jeg fik ondt i mit ben, så vi skridtede af :(....men er så ufattelig glad for ponyén hun er bare fantastisk og springe på !

tirsdag d. 17/5-2011
jaah endelig, ku jeg springe igen, vi sprang højdespring idag !:D..vi sprang 80:O..og da vi prøvede og springe 85 rev hun ned og knækkede en bom :O( tykke dyr <3)

tirsdag d. 31/5 - 2011
idag var det sidste dag jeg havde halvpart i hende !..vi laver en rigtig "farveldag" i weekenden, hvor vi kan hygge!..jeg sprang også på hende idag...det gik fint, bortset fra, jeg fik ondt i mit ben igen :/. jeg kan heller ikke springe mer påLuna, hun er jo ikke helt ung længere, så hun kan ikk holde til det !:(
vi fik meldt os til stævnet, som vi skal ride d. 11 juni, vi stiller op i LC1 og LC3...jeg glæder mig meget, det er første, og nok os sidste stævne på ponyén :)

jeg kunne ikke forestille mig et liv uden dig, du gør mig så glad..
du betyder så ufattelig meget for mig !!!! <33

os2 4ever and ever !!!
du miin Piiiie !!!!! <333 loove you so much !!! :)

jeg er såe glad for den tid jeg har haft halvpart i denne vidunderlige pony !...hun har betydet så meget og det gør hun self stadig !..der findes ingen pony så søød !...den bedste pony, der ever har levet!...jeg vil ALDRIG glemme hende, og alle de gode tider vi har haft sammen !..det blir så mærkeligt, og komme ud på rideskolen, og man ikk skal ride på Luna !..det ville være så mærkeligt, og se en anden rytter knytte sig til dig (måske få halvpart i hende )..det ville være svært og se en anden have en masse gode minder med Luna..man er heldig hvis man kender den her pony !

Luna, du er noget af det bedste der er sket for mig !..jeg er så stolt af den tid vi har haft sammen, og ike mindst af dig min skath !..jeg fortryder intet ! <3
Kommentér på:
Fjordhest Luna *gl. part* <3
Annonce