{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Helios Watzup L 2009

2.568 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Laura Hovgaard
Kvinde | 24 år | Oprettet: 26. jun 2008


Dansk Varmblod Helios Watzup L

Fødselsår:
2009
Højde:
ca. 167 cm men vokser jo stadig.
Forventet mål 168-170 cm i stang
Temperament
Frisk og drenget.
Men rolig af sind og meget god til at falde til og acceptere nye omgivelser og lyde
Gangarter
Langt over middel.
Helt i top haseaktion og op ad bakke galop
Stævner
ja, nu er vi så stille igang.

18.5 FJR
LD1: 67.33 %
han var så sød og samarbejdsvillig. Tog det hele i stiv arm endda publikum der klappede og alt øjnguffet.

15.6 FJR
LD1: 66 %
lidt opmærksom men ellers flink
LD2: 67.778 % = 2. plads
lidt træt, men ellers et godt program
Stamtavle
F: Weltjunge
FF: Weltmeier

M: Luna af Mosevang
MF: Aarkin XX

Fuld stamtavle - resten kommer senere
Køn
Stadig hingst men skal kastreres ultimo marts 2011
Bemærkninger
Gude smuk kobberrød hingstebasse på knap 2 år. 2 hvide bagsokker og hvide stjerne.
"Røde" har et fantastisk sind. Han er bare det sødeste selvom han stadig er hingst er han slet ikke hingstet. Han går pænt og roligt ved siden af når man trækker og han er et rigtig nussehoved både i boks og på fold. Han står helt stille når han strigles og elsker opmærksomhed og omsorg.
Da jeg skulle se ham første gang var naboen igang med en motorsav, han skulle da lige kigge lidt, men efter blot få minutter havde han accepteret larmen og begyndte at trave rundt og vise sin flotte gang.
Han står stadig ved avler indtil han skal kastreres sidst i marts og så kommer han hjem til mig når han er færdig med antibiotika behandling efter kastrationen.
Det bliver skønt at se ham vokse op og knytte stærke bånd inden vi skal igang med ridning næste forår/sommer.
Indtil da skal han have det bedste i kærlighed og omsorg og så småt vænnes til hvad der er af træning fra jord, trailerkørsel og nye steder.
På fredag skal jeg ud og betale for Watzup og lave kontrakt.
D. 17.3 kommer Pet-Vet og handelsundersøger, røngtenfotograferer og kastrerer ham. Derefter skal han gå på pencilin i 8 dage med masser af fold tid og så kan han komme hjem til mig. Det bliver bare så dejligt:)
Så blev han officielt min. Handelsundersøgelse og røntgen gik super - ingen mus - dejligt.
Kastrationen blev lidt mere dramatisk end forventet. Han trak igen sin venstre sten op da han blev bedøvet så han måttet ned og ligge. Men han klarede det flot og vi sad længe på græsset bagefter og nussede mens han blev klar til at rejse sig.
20.3 vi har besøgt Røde i dag. Han var hævet og øm, men virkede glad for at se os og i klar bedring. Mens vi var i stalden begyndte han at spise sin mad og det var godt at se ham så frisk at han ville det.
På fredag henter vi ham og så er han på alle måder min. Det bliver underligt at have en anden og så ung hest i stalden, men han er så sød og god så jeg regner ikke med der bliver de store problemer med ham.
15.4 2011
3 uger har Røde nu stået i stalden. Det føles som 3 måneder. Han er faldet så flot til. Han har fået nogen hug på folden fordi han ikke siger fra og bare tager imod, men det er ovre nu. Han trives, spiser sin mad og wrap og synes godt som sin boks - står altid og kigger ud af åbningen og håber på et kærligt klap. Han er hele staldens kæledægge, alle går og giver ham godbider og lidt mash når deres egen får.
I dag havde han smed, det tog han også rigtig pænt og nu har han fine og velplejede fusser. 3 gange har han været med på tur i skoven, det synes han er dejligt. Idag mødte vi både en bus og en gravko, det var ikke farligt.

marts 2012
De sidst par uger har han været i longe og indspænding 3 gange om ugen. Han lægger fint ryg til og arbejder rytmisk og energisk i alle 3 gangarter.

2.4 2012
I dag skulle han prøve at have rytter på for 1. gang. Det gik utrolig smertefrit. Han stod helt stille og bare ventede på hun skulle sætte sig op. Da Malene kom op gik vi rundt og det blev også til både skridt og trav ud i longen.

3.4
Idag var han endnu engang en stjerne. Han er helt upåvirket af at have rytter på. Forstår endnu ikke helt det med schenklerne - men det kommer. I dag blev det også til galop på begge volter. Og jeg kom på ryggen af ham. Det var stort endelig at sidde på ryggen af sin skønne hest.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Helios Watzup L
Annonce