{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Macody [Tidl. hest] 2007

10.450 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

NinaDahll
Kvinde | 29 år | Oprettet: 24. jun 2007


Anden særlig race Macody

Fødselsår:
2007
Højde:
Ca. 140-42 cm. PT, men han vokser måske stadig.
Temperament
Fantastisk! Man kan mærke, at han er araber, men på den gode måde. Han elsker at vise sig frem og han er en energisk hest. Men han er også utrolig mild og kærlig og kan være helt rolig, så snart han skal. Han elsker at stå og nusse og nyder at blive snakket med.
Gangarter
Fine gangarter :)
Stævner
Stamtavle
Køn
Vallak.
Bemærkninger
Macody.
Jeg mistede jo min elskede, elskede Snubber (se evt. hans profil) i starten af februar 2011, og jeg havde aldrig forestillet mig, at jeg ville kunne finde noget, der kunne udfylde tomrummet i mit hjerte bare en lille smule ud. Når jeg kigger på Macody, ved jeg, at han var det helt rigtige valg. Hans nysgerrige og imødekommende sind, al hans livsglæde. Han hjalp mig så meget til at komme lidt videre, og han ved nøjagtig hvordan han skal stjæle af mit hjerte bid for bid. Han fylder allerede helt enormt min hverdag!

Macody er 5 år, og er født og opvokset hos den sødeste dame i nordjylland, så han har haft en god og tryk "barndom". Han er kastreret sommeren 2010, og er far til 2 smukke føl, så han ved godt, hvad det med damer drejer sig om! Han er klog pony, meget klog. Han finder sig ikke i noget. Men formår du at lytte til ham, trække vejret dybt, være til stede og føle ham, er han den blideste skabning. Han føler de mindste signaler, og gør alt for at forstå, hvad du fortæller ham. Man siger, at hesten er ens spejl. Dette er Cody et fantastisk bevis på.

Vi er ikke nået såååå langt endnu, men jeg er alligevel så stolt af ham. For det vi har nået, er gennemarbejdet og noget vi ikke har stresset igennem. Da jeg fik ham den første marts 2011, kunne han intet. Han havde boet det samme sted hele sit liv og aldrig set en stald eller ridehal. Jeg har tilredet ham uden bid, og vi kan nu bl.a. galopere alene i skoven. Derudover, har jeg arbejdet en hel masse fra jorden med ham. Jeg lægger enorm vægt i, at han er stabil fra jorden før ryggen, og at han får sin tid til at følge med i det vi laver. Han er skøn at arbejde med, virkelig skøn!

Alt i alt, den lille Macody er min guldklump! - en guldklump der kan være lidt af en bølle, hihi. Når han klør mig i håret og kommer til at bide i min hestehale. På så mange måder, har han en ekstremt charmerende personlighed!

Macody er nu solgt til en sød pige på 10 år, hvor han skal bo hjemme hos hende på en gård. Jeg har hverken penge eller tid til at beholde ham :( Så det er klart det bedste for ham! Han er en vidunderligt hest, og jeg ønsker ham alt det bedste! Vi har haft et skønt halvandet år sammen, og jeg er sikker på at hans nye ejer og ham vil blive rigtig glade sammen! Han fortjener det bedste, den lille guldklump :')




Kommentér på:
Anden særlig race Macody
Annonce