{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Bella Bacardi [Tidl. hest] 2006

2.895 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mette L
Kvinde | 28 år | Oprettet: 4. mar 2011


Anden særlig race Bella Bacardi

Fødselsår:
2006
Højde:
147 m. sko.
Temperament
En pony, med en hests temperament.
En smule sur i boksen, men et rigtigt nussehoved på staldgangen, og hvis hun kan se sød nok ud overfor min ridelære elsker hun at få en nussetur midt i en undervisningstime. Hun er meget godmodig og vil gøre alt for sin rytter. På tur er alt ting farligt især hvis Fahdia og Stine er med :)
Gangarter
Skridt: Over middel, skridter 2 hove over :)

Trav:Over middel, træder godt ind under sig.

Galop: Stor og blød, over middel.

Til stævner for hun stortset altid 8 i gangarter.
Stævner
Bramming Sports Rideblub d. 18-19/9 2010
Bellas første stævne.
18/9: LC1, 57,08 % (Vi kom til at springe ud fra banen)
19/9: LC2, Delt 1.plads 66,82 %

Tjæreborgegnens Rideklub 25/9 2010
LC2: 3.plads 66,36 %

Tobøl Rideklub 2/10 2010
LC2: 1. plads 68,18 %
Mini LD: 0 fejl

Tobøl Rideklub 13-14/11 2010
13/11: LC1: 3. plads 64,58 %
14/11: Mini LD: 0 fejl
14/11: LD: 4 fejl, hun refuserede fordi skiltet bagved springet var farligt.

Roager Rideklub 20-21/11 2010:
20/11: Clear round: 0 fejl
20/11: LD: 4 fejl nedrivning
21/11: LC2: 1.plads 65 %
21/11: LC3: 1. plads 68,34 % (Første LC3)

Roager Rideklub Klubmesterskab 26/2 2011:
LC3: 61,67 %
LD: 4 fejl, refusering. (Der var endnu et farligt skilt)

Ribe Rideklub Udv. Klubstævne d. 21-22/5 2011:
LC3: 65,41 % Hun var lidt bøvlet ude foran, men gik ok.
LB1: 61,79 % Hun gjorde det godt, men manglede på dette tidspunkt stadig styrken. (Første LB1) Efter mit program kom dommeren ud og sagde til mig at jeg skulle få en til at kigge på min pony for den taktede ikke rent. Jeg blev rigtig vred på hende for jeg synes at det var gået så fint i forhold til at det var første gang jeg startede LB1. Efter at vi fik et nærmere kig på ridtet som var blevet optaget på video, kunne vi konstatere at Bella taktede fuldstændig rent, og vi blev enige om at det var sidste gang at vi ville starte i den klub.
LC3: 2.plads 70 % Efter min mening dømte dommeren mig lidt for højt, hun gik bedre end dagen før, men ridtet var slet ikke 70 % værd.
LB1: 2.plads 64,65 % Var supersød, en smule ustabil foran, og så var der en farlig paraply.
Deltog i mesterskabsklassen hvor ens % fra de 2 højeste klasser man red blev lagt sammen. Endte på en 5. plads.

Roager Rideklub Udv. Klubstævne d. 4-5/6 2011:
LC3: 1.plads 70,42 % Bedste LC3 ever! Hun gik helt fantastisk! Dommerkommentar: Dejlig pony :) !
LB1: 1.plads 63,93 % Blev rigtig overrasket da jeg vandt, fordi dem jeg red mod havde nogle fine og garvede ponyer. Dommerkommentar: Rigtig fin pony - den mangler dog lidt styrke.
LC: 4 fejl (nedrivning) Jeg var skide nervøs og banen virkede helt vildt ulogisk, så jeg var vildt ukoncentreret og rev ned på første spring. Bella gjorde det superfint! (Første LC for begge)
LB: 2. plads Bella havde på dette tidspunkt aldrig sprunget dobbeltkombination før, og i denne klasse var der en. Hun reddede min røv virkelig meget, men kom over med mindre problemer. Ikke lige den bedste tur.

Blåberg Rideklubs Pokalstævne d. 18-19/6 2011:
LC3: 2.plads 74,58 % (Vandt en køletaske) Lidt for mange % efter min mening hun bøvlede lidt ude foran og var en smule sløv og faldt i trav i en af galopvolterne. Fik 9 for spændstighed! Dommerkommentar: EN FORNØJELSE :) I ER KLAR TIL DE HØJERE KLASSER! GODT POTIENTIALE :)
LB1: 1.plads 67,86 (Vandt en billet til Sommerland Syd) Hun var virkelig fantastisk den bedste tur nogensinde i LB1, blev vildt overrasket stod nede i traileren og gav hende korn, da de råbte mit navn op. Vandt over alle de små garvede ponyer! Er så stolt af lille Bella! <3 Dommerkommentar: Dejlig pony med 3 gode gangarter.
LB** : Afmeldt. Dagen før på vej hjem gik bilen i stå midt i en rundkørsel (Fedt -.-) Heldigvis kunne bilerne stadig køre forbi. Vi fik ringet til en som kunne komme med en bil der kunne trække hestetraileren, og så skulle Bella ud midt i rundkørslen og det var altså bare spændende! Hun synes også hun skulle drille da hun skulle læsses (typisk!) Men vi kom da hjem og var nødt til at afmelde næste dag.
Stamtavle
Hendes far er en pirat, eller dvs. han er ikke kåret eller oprettet som alvhingst, hans race er dog DV. Hendes mor er pinto :) Bella menes at have Linaro til ff, men det er ikke 100 % sikkert. Dog minder hun meget om Linaro ved springning :) Springer med stor kapacitet!
Køn
Gudesmuk hoppe :)
Bemærkninger
Bella er ikke min egen, men min ridelæres forældres. Jeg begyndte at ride hende april 2010, det er meningen jeg skal ride hende op i både dressur og spring :)
Smuk hoppe, med 4 hvide sokker, hun er brun/gul, med sort man og hale + en ål. Hun har et kønt hovede med hvid stjerne og hvid stribe på mulen ;)
Har haft føl, Safiro, som hun fik sidste år i maj måned. De er nu vendt fra hinanden og Bellas rosenknopper er ikke længere ødelagt om morgenen når jeg skal til stævne fordi Safiro absolut skal gnave i dem ;)
Hun eeeelsker at snuse og pruste folk i ansigtet, eller nusse ens ansigt med sin mule :) Hver gang når jeg begynder at tage grimen af hende for at putte hovedtøj på skal hun lige ligge sit hoved op på min skulder og vil nusses inden vi skal ride, og det skal helst ligge der så længe så muligt. Hun har ikke altid gjort det, men hun har en enorm tillid til mig og tror det er derfor hun gør det, for hun gør det kun ved mig. Næsten hver gang jeg kommer ind i stalden og siger "Hej smukke Bella" brummer eller vrinsker hun. :-)
Bella har et stort springtalent, som jeg udnytter så tit jeg kan. Da hun var 2 år, sprang hun over en 1 meter høj busk fordi der gik en shetlandspony på den anden side, som hun lige skulle hilse på.
Vi rider især dressur hvor hun også har et stort talent ligesom springningen :)
Hun elsker en tur i skoven, men hader fugle lyde, og dem er der mange af nogle gange, så har fået et par vilde galopture pga. de åndssvage fugle. ;)
Fuglene er ikke længere jordens farligste dyr! Det er køer nemlig, der findes ikke noget værre! Den anden dag var vi på tur og skulle forbi nogle køer i en indhegning.. Bella bremsede op og stod længe og stirrede efter disse mærkelige væsener.. Jeg klappede hende og roste hende og vi fik taget nogle skridt frem. Og så pludselig vender hun om på en 25-øre og løber væk i rolig passage med hallen lige op i luften, fuldstændig hidsig.. Jeg var helt flad af grin over hendes udbrud for jeg har prøvet at hun var hidsig før masser af gange, men denne gang overgik alle de andre har virkelig aldrig oplevet så høje knæløft ! hahaha :D Efter at jeg fik hende stoppet stille og roligt, synes hun lige at hun skulle blære sig lidt igen.. :D haha :D skøre ponydyr :D
Desuden er hun mester til at rende gennem/hoppe over hegnet, uden at komme til skade. Hun vil selv bestemme hvilken fold hun skal gå på, desværre har hun også lært sit føl det, som også allerede har gjort det et par gange.
Det tager lang tid før man vinder hendes tillid, men når man har den er hun jordens skønneste pony :)
Bella er en speciel pony, og det er ikke alle der bare lige kan sætte sig op på hende eller snakke med hende i boksen. Når jeg har familie eller venner med ude ved hende beder jeg dem altid om at holde sig væk fra hende så længe hun er i boksen. Nye mennesker er ikke hendes kop te og hun stoler bestemt ikke på dem. Derfor har det også taget lang tid for mig at vinde hendes tillid. Grunden til at hun er sådan er fordi hun har haft føl og hendes beskyttelsesinstinkt er særdeles veludviklet. Især personer med hvide jakker er dumme, fordi de minder hende om dyrlægen, som skulle vaccinere hendes føl..
NYT: Bella udvikler sig meget for tiden. Hun er SÅ skøn og ekstrem lydhør overfor mig både når jeg rider og når jeg ikke gør. Hun er fantastisk arbejdsom, og super villig til at lære. Jeg tænker lidt på hende som en "pleaser" hun vil virkelig gøre alt og yder altid alt hvad hun kan! I øjeblikket træner vi utrolig meget styrke, efter at hun for 1 måned siden stod halt i 1 måned :( men vi er på rette spor igen og det går bare fremad :D Jeg kan slet ikke beskrive hvor taknemmelig jeg er for at Bella er sådan en fantastisk pony jeg værdsætter hende ekstremt højt, og hvor taknemmelig jeg er for at have muligheden for at ride hende! Tak til Villy, Kirsten og Gitte. Uden jer tøffede jeg stadig rundt på rideskoleponyer!


Vil nyde min sidste tid med dig smukke Bella! <3

NYT
Bella har desværre stået halt i 1 måned (oktober), men genoptræningen er nu forlængst slut og vi er tilbage på rette spor. For nylig skiftede vi træner - og det har virkelig givet pote. Der sker store fremskridt hele tiden, og hun udvikler sig helt vildt meget for tiden :-) Da jeg var ude ved hende d. 23/12, og havde redet ville jeg lige sig farvel. Så sagde jeg "Glædelig jul Bella" og så vrinskede hun tilbage :D Det var så sødt, og hun gjorde det igen bagefter. Hun er jordens skønneste pony, og jeg føler mig som jordens heldigste pige, at jeg må få lov at ride hende. Det betyder alt for mig.

Bella, min lille stjernepony, tanken om at skulle forlade dig om 6 måneder, tanken om at du måske skal videre til en ny pige, tanken om ikke at kunne se dig hver dag og nyde dig, tanken om at du ikke længere kan være der til at redde min dag.. Den er fuldstændig og heeelt aldeles uoverkommelig og frygteligt sørgelig at tænke. Jeg elsker dig mere end noget andet i denne verden <3 Vi har haft gode og dårlige dage, gode perioder og dårlige perioder. Men ligemeget hvad er du altid fantastisk og prøver alt hvad du kan. Jeg vil savne din bløde mule og din dejlige og enestående duft og mere end noget andet DIG, dit sind og din personlighed ubeskriveligt meget! Bare du kunne rejse med mig.
Du er hele min verden, og selvom jeg ville ønske jeg kunne glemme vores dårlige tider, ved jeg at det er dem, som har gjort os stærkere og givet os modet til at fortsætte, selvom vejen frem tiltider har været svær at finde, har vi altid fundet den. Du er en sand engel, som fortjener det bedste af det bedste. Din søde prusten har jeg kommer ind i stalden får mig til at føle mig, som jordens lykkeligste person. Jeg elsker dig.
Jeg har nu redet Bella i 2 år (1. påskedag) - der har været op - og nedture men langt de fleste af vores oplevelser har været fantastiske opturer og oplevelser! Vi har nu knap 4 måneder tilbage sammen - og det gør så frygteligt ondt i mit hjerte at tænke på ikke at skulle ride Bella mere - hun er min bedste ven - den eneste, som kan gøre mig glad efter en dårlig dag. Nyder hver dag, gode som dårlige, med dig min smukke prinsesse <3 Du fortjener det bedste i hele verden!
NYT NYT NYT
Da jeg rejste fra Bella var hun så fantastisk gående! Traven var ved at blive udviklet rigtig godt, galoppen var ved at være der og hun var flyvende. De sidste to år har været så fantastiske og jeg er så stolt over hvad Bella og jeg har lært og opnået sammen - fra longe til LA-øvelser (og nogle få P-øvelser), uden fast træner. Bella ejes nu af en anden pige, Stine, som også har hende oprettet herinde. Stine og Bella er supergode sammen, og jeg glæder mig til at se Stine videreføre mit arbejde med Bella og tage en masse præmier med hjem! :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Bella Bacardi
Annonce