{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Shamrocks Lotte [Tidl. part] 1998

3.056 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anne Schmidt Svendsen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. jun 2010


Anden særlig race Shamrocks Lotte

Fødselsår:
1998
Højde:
135 cm.
Temperament
Rolig og frygtløs, men også frisk og opmærksom! :)
Gangarter
Skridt - Middel. Behagelig.
Trav - Middel. Man sidder limet til hende som en sten!
Galop - Middel. Lækker.
Stævner
---2011---
Taulov Rideklub (TAU):
- D. 5. marts kostumespring 30cm, Fejlfrit. 1. plads

TAU:
- D. 29. maj: Ld spring, 6 fejl. 3. plads, Jokerspring 60-70 cm. 3. plads

TAU:
- D. 18. Sep. Ld spring, fejlifrit, dog ingen placering, da vi var for langsomme i omspringningen (Pga. meget våd bane)

TAU:
Julestævne (spring) 2011 - 2 fejl (hun stoppede) 4. plads.

TAU:
Springstævne - fejlfrit. 3. plads. 1 sekund fra 2. pladsen :-)
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe med kæmpe stort H!
Bemærkninger
Lotte-potte <3

D. 30. januar 2011 var jeg ude at se Lotte for første gang. Jeg red hende, og jeg viste at det skulle være hende, der skulle hjælpe mig videre med mit mål som springrytter.

D. 23. marts fik jeg for første gang undervisning på hende, og det gik rigtig godt (Selvom jeg dog var en klaphat til at springe)


D. 22. april 2011:
Jeg tog Lotte med over i hallen i dag og øvede tillidstræning, Hun var meget svær at trænge igennem til, og jeg er bange for, at hun bare en blevet for "rideskolepony". Men jeg giver ikke op!

D. 4. Maj 2011:
Springundervisning var aflyst, så vi sprang bare selv på banen. Red i galop over et 40 cm spring, 50 cm, og tilsidst 70 cm!! Jeg er bare rigtig stolt af mig selv, at jeg kunne klare det. Er selvfølgelig også stolt af Lotte-potte! Mit mål er at springe 100 cm. Der er ikke langt endnu ;)

D. 11. Maj 2011:
Argh altså! Lotte er altid så uheldig når hun springer! Først rev hun sig på benet og i dag styrede vi så... Vi var lige kommet over et 70 cm spring, og 5 meter efter snubler hun. Jeg ved ikke rigtigt hvad der skete, men sådan tror jeg det så ud: Hun landede på skulderen, og jeg fløj over nakken på hende. Jeg nåede lige at flytte mig i en fart inden hun ville ramme mig. Hun nåede lige at ramme min fod, men der skete ingenting. Hun så ud til at have lidt ondt i nakken, men der var heldigvis ikke noget. Er stadig rystet over det. Det er helt urealistisk, og når man tænker: "hvad nu hvis....?" er det skræmmende, men jeg er ikke yderligere bange, bare lidt skræmt? Kom dog ikke op igen, da åbenbart skulle ride en time mere, og jeg var nødt til at gå, da jeg ikke havde det så psykisk godt :(

D. 29. maj 2011:
Vi var til springstævne, og for at gøre en lang historie kort; Lotte var morgensur, Anne blev morgensur, Lotte stoppede 2x, Anne blev stresset, Lotte stoppede 2x i Jokerspring, Anne blev skuffet, Anne og Lotte var trætte tilsidst!

Juni 2011:
Så kan vi næsten ride i cordeo. Er super stolt af hende! Kan dog ikke trave, da hun bare vil ind på midten og er lidt schenkeldøv!

Juli 2011:
Lotte har nu skiftet ejer. Før lånte Stald Shamroch/TAU hende af en privat familie, men nu har Stald S fået lov til at købe Lotte. Det er jeg super lykkelig over!

August 2011:
Lotte har været lidt træt for tiden, så jeg har ikke redet hende, som jeg plejer. Vi har tilgengæld fået lavet en masse tillidsøvelser, og det går rigtig godt fremad! Hun er slet ikke så svær at trænge igennem til mere.

18. September 2011: Vores andet springstævne; Det gik meget bedre end sidst, selvom vi ingen placering fik, er jeg meget stolt over, at vi klarede det fejlfrit + at banen var meget våd og smattet! Også en lille anden opdatering: Jeg rider KUN bidløst på Lotte nu, og det reagere hun bedre med end bidet!

Juni 2012:
Så slutter min part snart på Potten. Er lidt nedtrykt over det... Hun er bare min klippe, min trofaste sidemakker, men grundet gymnasiet, kan jeg kun fortsætte med springundervisning på hende. Det bliver mærkeligt. Lotte<3

Mål for 2012:
Springe 70 cm i sidepull
Lære at neje + kysse.

Tricks:
Smile
Rides bidløst på tur + dressur
Ride i cordeo - komplet
Kommentér på:
Anden særlig race Shamrocks Lotte
Annonce