{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Fjordhest Højgaards Bacardi [Tidl. hest] 2001

6.321 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Fjordhest Højgaards Bacardi

Fødselsår:
2001
Højde:
Stang: 144cm

Bånd: 152cm

Gjord: 175

Pibe: 20,5

målene er fra hingstekåring 2005
Temperament
han er lidt hingstet når han ser abricos, men ellers er han rigtig sød :D
Gangarter
Skridt: jeg syntes han har en god skridt.

Trav: God trav, bare svær at sidde nedsidning på. men han bøjer godt i haserne.

Galop: det føltes som om på ryggen af ham at han har en rummelig galop
Stævner
Nåede ikke selv at starte nogle stævner, men køber starter LA1 og LA2, og har startet DM for fjordheste i dressur 2011 og 2012
Stamtavle
F: Golf Gudenå
Ff: Ørjar
Fm: Godte Gudenå

M: Fie
Mf: Gårdens Tico
Mm: Faksi
Køn
Avlshingst
Bemærkninger
selv om Bacardi er solgt, springer jeg ham stadgi for minbedste veninde der nu ejer ham, fordi hun ikke rigtig har modet :D

I onsdags d. 9/3-11 fik vi bacardi hjem. han skal være min lillesøsters hest, men jeg skal springe på ham.

Vi glæder os meget til at se hvordan han bliver fremover, og vi håber vi kan komme ud og starte en masse stævner.

10/3-11
idag havde vi Bacardi ude at longere lidt. vi kunne godt mærke der var en del energi, og han løb også en del i longen. så satte min lillesøster sig op for at prøve sin nye hest. han trippede lidt, fordi der ikke var andre heste og det var et nyt sted, så jeg trak ham, og fuck hvor blev jeg mudret til.

11/3-11
idag red vi ham så rigtig for første gang. jeg red ham for vi skulle være sikker på at min lillesøster skulle kunne styre ham. han løb lidt på grund af den energi han havde, men han lyttede godt på schenklerne, og anspringende fra skridt, sad næsten lige i skabet. han var også rigtig god til schenkelvigningerne. min lillesøster skridtede ham så af til sidst.

12/3-11
idag red min lillesøster ham så for første gang i alle tre gangarter. det kig faktisk fint, og han var rigtig sød mod hende, og hun har ham næsten stabilt til biddet, så det er bare super. hun sad ikke helt stille i galoppen, så det forstyrrede ham lidt, så jeg kom op og red lidt galop. det gik så bedre idag end igår og hans anspring var også bedre idag. sofie tog så lidt billeder og det er så dem i ser i profilen.

13/3-11
idag startede min lillesøster med at ride ham og det gik fint. tror hun fik lidt ondt i armene inden hun skulle galoppere, så jeg kom op og red ham. han var ikke helt med på det jeg ville, men det gør ikke så meget, vi skal lige lære hinanden at kende. men han gik roligere i galoppen idag. til sidst kom min lillesøster op igen og galopperede lidt, så travede hun af og så skridtede hun af til sidst.

14/3-11
Idag red min lillesøster ude, selvom det regnede. han var rigtig sød, og han gik rigtig fint. han gik stille og roligt i galop, og gik også fint i traven, så det bliver bare bedre og bedre :D

15/3-11
idag sprang vi for første gang. Skulle lige lære hvordan man rider ham i spring og så gik det fint. Vi sprang en oxer på 75cm, en lodret på 75cm, og en kombination i højden 50-75cm. jeg syntes det var fint, når vi har haft ham 6 dage og vi skal stadig lige vænne os rigtig til ham. Og sadlen var ikke brugt så meget. og havde ikke frygtelig meget tid. regner med at vi senere på ugen skal springe igen og der lidt højere. måske skal jeg have ham med til springundervisning næste uge. han har hvertfald en god fremaddrift og søger selv med springet.

16/3-11
idag holdte han fri. det havde han også fortjent den lille dreng. så jeg mugede under ham da jeg kom fra springundervisning for min lillesøster var ikke hjemme. nu må vi se hvordan han er imorgen, for vi har redet hver dag siden vi fik ham, så hved ikke helt hvordan han reagere efter en fridag.

17/3-11
idag red min lillesøster ham så igen. han gik super fint. han drillede hende lidt med anspringene til galop. han mente man kun kunne springe an fra skridt, så vi måtte lige vise ham at det kan man også fra trav. men han går stille og afslappet i galoppen nu. der skulle ikke så meget til at få ham i galop idag. en lille lyd var nok til at komme fra skridt til galop, men han lavede nogle gode anspring og gode overgange til trav fra galop :D

18/3-11
idag holdte han fri.

19/3-11
idag var jeg ikke hjemme da hun red så kan ikke sige præcis hvordan det gik, men det lyder som om det gik godt.

20/3-11
idag holdte han fri igen :D

21/3-11
idag havde han masser af energi. han havde så meget, at min lillesøster måtte opgive, og jeg måtte så ride, og han var godt nok fremadsøgende !! :D

22/3-11
Idag sprang vi så igen, han var rimelig vågen i starten, men det tonede lidt hen efter vi begyndte at springe. Han rev kun ned en gang, og det var hvor vi ikke kom rigtig på. Så løb han uden om en gang. Hved ikke helt hvad der skete, men jeg holdt helt op med styre da han løb uden om. Men vi styrede på igen, og så sprang han. Vi endte på 60-75 i kombinationen, sådan som sidste gang. På den lodrette var vi oppe på 80cm, som var 10cm højere end sidst. Oxeren gjorde jeg lidt bredere en sidst og vi endte på 100cm!!! det var 25cm højere end sidst. Så det går fremad, og det er kun anden gang vi springer. Melder ham måske også til træningsstævnet den 3 april.

23/3-11
idag holdte han fri :D

24/3-11
idag holdte han fri igen. han fik dækkenet af idag, så han går uden nu :D

25/3-11
idag red stine ham så. han var ude og løbe først. han drillede hende lidt, men hun takler det fint nok, og de er ved at lære hinanden godt at kende og han er så sød inde i stalden.

26/3-11
idag red min lillesøster ham uden opsyn fra mig. skulle nemlig lave skriftlig opgave. jeg vil tro det gik fint, ellers var jeg nok blevet hentet.

27/3-11
idag tror jeg han holdte fri´. men jeg var ikke ude så kan selvfølgelig ikke vide det.

28/3-11
idag red min lillesøster ham så, og jeg red med hende på abricos. han tog det meget pænt, men han var noget så frisk.

29/3-11
idag sprang vi. han var faktisk sød, selvom det blæste. han rev hverken ned eller stoppede, så det var bare perfekt. vi slutttede på 95cm i oxeren, ca.. 75cm på lodretten og 40cm på første sping i kombinatinon og ca 90 på det sidste. så vi tog det roligt. men det gør da fint. og så sprang vi også med golf. det var første gang han prøvede det, men det så ikke ud til at genere ham.

30/3-11
idag red min lillesøster ham. jeg var ikke hjemme, så jeg så det ikke. Tror vist ikke han var særlig sød. men sådan er det jo. Han har måske haft en dårlig dag.

31/3-11
idag holdte han fri. han havde også smed idag. vi fik bundmuget i hans boks, så han kom ind i en hel ren og dejlig strøet boks.

1/4-11
han holdte fri idag.

2/4-11
idag holdte han fri igen. Hans ben havde det ikke så godt, så vi kommer heller ikke til træningsstævne imorgen. øv øv.

3/4-11
idag holdte han fri igen. hans ben er stadig ømt.

4/4 til 14/4-11
i de her ti dage han ikke været ude at ride, på grund af at smeden havde sømstukket ham, så han blev halt.

15/4-11
idag var vi så ude og ride for første gang i lang tid. vi skridtede et godt stykke tid. vi travede og galopperede lidt, der var han lidt øm, så vi har lagt en træningsplan.

16/4-11
idag skridtede min lillesøster bare ekstra lang tid, for det var det jeg havde skrevet på træningsplanen. så det var fint. imorgen prøver vi at ligge lidt trav ind og se hvordan det går. hvis han stadig er øm, må vi skridte noget mere, og det er der så ikke noget at gøre ved.

17/4-11
idag fik vi ikke redet, på grund af at han blev lukket sammen med en hoppe så han fik nok motion idag ved at gå sammen med hoppen.

18/4-11
idag red stine ham så igen og de fik både skridtet, travet og galoperet. det gik rigtig fint og han er ikke øm i benet mere så det er bare dejligt. måske kan han allerede springe igen på tirsdag i næste uge.

19/4-11
idag red rikke på ham. han gik faktisk rigtig godt, og man kunne også godt se at han fik arbejdet lidt mere end han gør når stine rider ham. så han blev sat lidt på plads, for han var blevet lidt drilsk med at skyde skuldre og at snyde i hjørnerne, så det rettede rikke lidt på, så det blev rigtig fint. og hun fik ham ned i holdning, man kunne godt se det var lang tid siden, han var lidt strid.

20/4-11
idag holdte han fri.

21/4-11
idag red jeg ham så. Man kan godt mærke at han er blevet redet af en mindre rutineret rytter, med få kræfter, får han ville hele tiden gøre hvad han ville, og det var da pisse irriterende. så mig og rikke har prøvet at lære ham lidt de sidste to gange, at det ikke er okay at snyde i hjørner og skyde skuldre, og så tror han at han kan løbe sig fra det. Skøre hest.

22/4-11
idag holdte han fri igen

23/4-11
idag red stine ham så endelig. Hun sagde det gik fint og at han gik pænt ud i hjørnerne. Det manglede også bare efter mig og rikkes hårde arbejde. Så sagde hun at han gik lidt hurtigt i galop, men det er fordi han mangler lidt balance sagde jeg så til hende.

24/4-11
idag red stine ham så igen. Hun startede med at longere ham, for at få lidt krudt af ham, og så satte hun sig op bagefter. det gik faktisk fint og hn fik ham nogenlunde i holdning. så begyndte hun at galoppere lidt, men havde lidt svært ved at sidde på ham, så line kom op i stedet og så gik det fint nok:D. Stine prøvede også at ride nedsidning idag. Det så rigtig sjovt sjovt ud, for hun kunne slet ikkke sidde stille.

25/4-11
idag holdte han fri.

26/4-11
idag startede stine også med at longere ham. Så det går bedre og bedre. han gik godt nok ikke pænt med hovedt men stine sagde at han gik rigtig roligt og fint. Det er meget i galoppen det har knipet lidt, men han er vist ved at få styr på det nu.

27/4-11
idag holdte han fri. Der var nogle ting der skulle ordnes pga. at der kom nogle med hopper til hingst.

2/5-11
ja, der er gåat nogle dage siden sidst jeg skrev. Men idag red min bedsteveninde Kia ham da jeg jo var alene om alle hestene.Hun red ham rigtig godt og det så rigtig fint ud. han gik faktisk stabilt til biddet i alle gangarter, og han gik langsomt. Han gad ikke rigtig at skridte, men hun syntes han var en fornøjelse at ride, og tror godt jeg kan få hende op igen;D

3/5-11
Idag red Kia ham igen. Han var lidt mere stædig idag, men det klarede Kia godt. De er faktisk et godt par. Og han gik fint:D

4/5-11
Kia red ham igen idag. Det blicer bedre og bedre at se på. Hun er ved at få rigtig godt styr på ham og det er godt. Han gik også pænt i galoppen og langsomt. Jeg tror der er ved at være styr på balancen igen.

5/5-11
Idag sprang vi så for første gang siden han blev sømstykket. Vi fik video og billeder, så i kan se hvor dan det gik. jeg syntes hvertfald det gik godt, og han sprang super. Skulle nok have meldt ham til fjordhestestævnet, men var i tvivl om, om han blev klar, og man må så sige han er ved at være i topform igen, og tror godt han villet ha kunnet klaret mere, for han var slet ikke træt og man kunne se han nød at springe.

6/5-11
idag fik kia redet ham igen. han gik rigtig pænt, og der kom også en video ud af det, så det er godt. Han var dog lidt strid, men ellers gik det jo godt.

7/5-8/5-2011
de her to dage har bacardi holdt fri. Han har også klaret det rigtig godt denne her uge.

10/5-11
idag kom bacardi ud til hans nye ejer, min bedsteveninde Kia. De skal nok få det godt sammen og vi vil da komme til at se ham engang imellem og regner da også med at jeg skal springe lidt på ham stadig, da Kia ikke rigtig springer.

Og hvis nogle spørger, så blev han solgt, fordi min veninde blev helt forelsket i ham, og min søster havde ikke den store interesse i at ride ham

Jeg sprang Bacardi for ejer :

20/5-11
Idag sprang jeg ham så for første gang siden han flyttede ud fra os :D. Han var så fin og var så sød, og meget frisk. vi fik faktisk godt styr på det idag. Vi slog også vores gamle rekord på 100cm. Vi hævede den lige med 10cm, så nu er rekorden 110cm. Der blev taget billeder samtidig også. Tror faktisk godt vi kunne komme højere op, men han var lidt træt til sidst og han havde klaret det godt. Og af en eller anden grund stolede jeg mere på ham idag, så vi sprang da bare :P

16/6-11
Idag sprang jeg så på Bacardi. Vi red til TNKR, for at springe på græsbanen dernede. Han var overhovedt ikke bange for de nye spring. Vi sprang alt muligt fuld og så sprang vi mur. Han stoppede ikke en eneste gang, så det var bare super duper. Var lige ved at falde af fordi han brugte ryggen så meget. Vi sprang 100cm og der var overhovedt ingen tøven. Og der vare nok ikke længe før jeg skal starte et springstævne på ham. Og han var bare super sød at have med at gøre. Det bliver nok højere næste gang så. Træningen er hvertfald rykket meget på kort tid.

23/6-11
Idag sprang jeg så Bacardi igen. Han var SUPER fin. Han havde 1 nedrivning. Han satte af da jeg bad ham om det, og han prøvede både at springe langt fra, så han skulle strække sig, og han prøvede tæt på, så det krævede lidt mere teknik, og det klarede han så fint. Jeg var lidt mere modig idag, og ville slå vores rekord. Det gjorde vi så også. Vi kom fra 110cm til 120cm, så det er vores nye rekord. Så nu har jeg samme rekord på ham, som på abricos. Nu må vi så se om det bliver højere næste gang. Var godt nok også lidt nervøs på vej derhen, men så tænkte jeg: " Tag dig dog sammen Sara, hesten skal nok springe, så rid dog" og det gjorde vi så og det lykkedes jo :D
Kommentér på:
Fjordhest Højgaards Bacardi
Annonce