{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Goodwill Future [Tidl. hest] 2003

4.838 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

PernilleMRasmussen
Kvinde | 31 år | Oprettet: 19. jan 2007


Dansk Varmblod Goodwill Future

Fødselsår:
2003
Højde:
Målt til 1.63cm til kåring
Temperament
Hun er en meget opmærksom hest, som kan tændes på den gode og rette måde .
Men hun har også er svaghed for nusseri, når vi har humøret til det (:
Gangarter
Skridt : 7 Middel
Trav : 8 over middel
Gallop : 7 middel

Til kåring fik hun 776766787 - 6.5 7.5 i HELHED 7
BESKRIVELSE :
Feminin og udtryksfuld hoppe, der er lidt knap i rammer. Springer med stor energi, men lidt hektisk.
Stævner
Igen endnu, men skulle gerne komme når tiden er inde (:
Stamtavle
Far : Heslegård's Platin
Farfar : PABLO
Farmor : CIDRE

Mor : MAY
Morfar : MAY SHERIF
Mormor : COPELIA

Osv.
Køn
Fin og udtryksfuld Hoppe.
Bemærkninger
VORES LILLE HISTORIE
D. 2 nov 2010, døde min mor pludselig, og uventet. Jeg valgt lidt efter at jeg gerne ville havde en ny hest, som en ny starte, på et nyt liv uden min mor. Jeg fandt så Future og jeg forelskede mig i den lille smarte hyp (: Efter jeg havde prøvet hende 2 gange, stod valget klart. Det SKULLE være hende.
Min mors kæreste købte hende til mig, kort efter.
Jeg har ikke fortrydt mit køb af hende, hun lære mig meget, men har fandeme bandet mig lagt væk, da hun pludselig blev en stor mundfuld, men jeg holdte fast og nu er det begyndt at gå frem af (: <3


D. 13-03-2011
Jeg har nu haft Futte (Hendes kælenavn) siden Fredag (idag søndag) hun er en meget ommærksom hest, men alligevel meget nussen og kælen .
Futte er kun tilreddet og bliver reddet lidt On and Off, så hun er ikke alderssvaret uddannet, hun har heller ikke oplevet så meget, da hun bare har stået på en mark de sidste 4 år, så hun mangler også lidt opdragelse .
Da jeg ikke kender hende så godt endnu, kan jeg desværre ikke skrive så meget, men vil skrive mere som vores histore bliver større (:
MEN er sikker på at hun er en hest, som bliver min bedste-ven!

D 29-03-2011
Futte er faktisk meget dygtigere end jeg havde regnet med (: Hun kan alligevel en smule øvelser og har lært sin grund ridning rigtig godt, så tror det kommer til at gå hurtig med udvikling :D Fantastisk hest, med mange overraskelser!

11.04.2011
Så har jeg snart haft lille'pigen i en måned (: Der går sådan lidt op og ned. Hun bliver mere og mere selvstændig fra jorden af, og er ikke så meget en tøssepige mere (: Dejligt.
Men så ha hun fået en vane med at stikke hovedt i sky når det bliver for svært for hende og når hun ikke lige gider, ret så træls, men håber snart det går over (: Skøre tøs.


11-05-2011
Nu begynder det at gå frem af (: Hun er begyndt at ligger sig godt og slappe af, men har stædig lidt med hendes balance. Har fået undervisning af Ole Linnet idag og det gik faktisk over alt forventning (:Gik noget godt ros, lige hvad jeg havde brug for (:
Vi bliver ved med at klø på og så er vi meldt til eksienør kåring i Sdr.hygum D. 24 Juni. & det glæder vi os bestemt meget til :D

09-06-2011
Så er det tid til opdatering.
Vi har stået meget stille siden jeg fik hende, men så besluttede jeg mig for at få en kiopragter til at kigge på hende, bare få en sikkerhedsskyld og nu hvor vi snart skal til ekseniørkåring OG han fandt så ud af at hun var låst i ryggen og krydset og hun havde rigtig mange spændninger i forbenen. Så kan godt forstå vi ikke har haft så mange opture, men idag fik det bare PERFEKT! hun skal lige lære at det altså ikke gør ondt mere, så tror det bliver meget bedre :D Men har valgt at ride med en glidetøjle i 14dag og så må vi se, om det så er blivet bedre eller ej, ryder den af efter de 14dag .Vænner spændt tilbage med opdatering efter kåring! :)


24-06-2011
SÅÅÅ har vi været til kåring . Og det gik FANTASTISK.
Hun gik nærmest bare lige op i traileren og stod helt stille. Og hun var rigtig sød at havde med, hun var opmærksom, men ikke på den overdrevne måde og hun hoppede kun 2-3gange, selvom det blæste som en halv pilikan (:
FANTASTISK oplevelse bånde for mig og heste. Futte blev stillet op i løsspring selvom hun er fuldt ud avlet som dressur hest og hun tog det hele med storm, især de gamle mænd, som ikke syndes at en dressur hest høre hjemme på en springbane, fik meget ros (:
I alt fik hun katkterne 776766787 - Og 6.5 i spring teknik og 7.5 i spring kapacitet . En helhed på 7. Er stolt af hende (:


15.10.2011
Ja, jeg måtte indse af mig og Future slet ikke passer sammen. Vi er alt for grøn til hinanden og temprament mæssig passer vi heller ikke sammen. Der har været mange tåre, da hun jo er min lille pige og jeg har SÅÅ mange forventninger til både mig og hende. Men desværre! Jeg får aldrig en god ridetur, kun nå min underviser står ved siden af og det går bare ikke i længten & future får heller ikke en god ridetur og det fortjerne hun bestem ikke!
MEN igår solgte jeg hende til min veninde Lone W og jeg kunne græde af glæde (: Det var Lone som var med mig og Future til kåring og hun hende Future's små uvaner og så var hun ude og prøve hende og de passer bare perfekt sammen! Lone tager ridningen til future promiser, så hun kan følge med uden at blive stresset og så ved jeg hvor hun er og hvordan hun blive behandlet ! :D Så det kunne ikke være bedre! (;
Kommentér på:
Dansk Varmblod Goodwill Future
Annonce