{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Frederiksborg Mignon Fuglebjerg R.I.P [Himmelhest] 1986

2.008 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Wedes palomino.
Kvinde | 36 år | Oprettet: 25. dec 2006


Frederiksborg Mignon Fuglebjerg R.I.P

Fødselsår:
1986
Højde:
Mignon havde en god højde på de 168 i stg.. dog synet han højere pga de lange ben..
Temperament
Mignon var en god og rolig dreng der dog i presset situation ku tænde en del, han blev vildt stresset når han skulle springe.
Gangarter
Mignon havde 3 fine gange,
dog alle kun middel, dog var han galop stor og rummelig..

nå jeg endelig fik styr på den..
Stævner
jeg har startet en del stævner på ham, startet med a ride ham i dressur da jeg var 14 år og 155 hehe max

LD. staretet 8 x vundet 4
Lc startet 22x vundet 9
LB startet 9x vundet 6

desværret blev det ikk til flere..
Stamtavle
jeg leder stadig efter den, han er opdrættet på stutteri Fuglebjerg v/ janni Larsen
Køn
Vallak som helt igenne var køn dog uden den vilde hårvækst ;D
Bemærkninger
Puhh.. en beskrivelse af Mignon gør ondt at lave..
jeg elskede Mignon over alt på jorden, han lærte mig a Ride de store heste, og gjorde mig stævner klar i konkurencerne mod de store heste...

Desværre det sidste 1 vi havde sammen var han halt on/off igennem flere mdr, og nåede da at ride en lang god tur på ham dagen før,
Mignon havde tendens til krybbebideri (dog uden a åbne munden, og ku gøre det ved a trykke sig ind mod alt og ved a shake med hovede) han fik derfor kolik en dag vi var ude og træne til stævne og blev akut kørt til Landbrughøj skolen hvor han var i 14 dage men ikke kunne sige hvad der var galt (kollikken gik over efter dyrlægen sætte en 11cm lang nål ind i hans lyske) men mignon døde i sin boks om natten hjemme i stalden.
han havde nok en form for betændelse i hele kroppen... som har ramt hjertet :,(

ER TIL MINDE OM MIGNON FUGLEBJERG:

Du betød meget for mig, du var alt for mig, de hemmeligheder vi havde var det der holdt os sammen! jeg tænker på dig hver dag! finder ingen præcis som dig, din personlighed betød alt for mig jeg huske tit du stak af og jeg hang i tovet ud over græs ja sågar korn... du kunne glo dig skør på småting og alligevel være sjov, vi tog de bedste ture ud over markerne det elskede du! dit bøvseri blev en del af dig vi "lege" du krammede mig, når du maste mig ind til bringen, brugte mange timer i boksen og snakkede, ja vores tid sammen var speciel just jeg kun var en lille pige formåede du at lære mig at sidde rigtig fast i sadlen, du var stor, men jeg var ligeglad vi var såkaldte sjældevenner vi forstod hinanden. den nat du blev kørt væk rystede min verden i små stykker, jeg vidste ikke hvordan jeg skulle klare mig uden dig. du kom tilbage 14dage efter de mente du var rask vi håbede men du fortalt mig din hemmelighed.. og desværre tog Heste herren din sjæl! jeg glemmer aldrig jeg skulle sige farvel, du var kommet ud under åben himmel kun 16 år var jeg! din ellers så varme øjne var nu helt tomme og din varme ånde var nu væk! jeg har stadig de gode minder med dig dem kan inden tage! jeg vil altid elske og savne dig! din bedste ven!
Kommentér på:
Frederiksborg Mignon Fuglebjerg R.I.P
Annonce