{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Hollandsk Sportspony Garfield 1998

3.124 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Louise Møhring
Kvinde | 26 år | Oprettet: 17. mar 2011


Hollandsk Sportspony Garfield

Fødselsår:
1998
Højde:
Han er en 1'er pony:)

146 cm. Uden sko
147 cm. Med sko

Dejlig højde:)
Temperament
Garfield kan være lidt gnaven på staldgangen og i boksen. Men når vi er på ridebanen eller ude til stævner er der ingen problemer! :-D

Man kan sige meget om Garfield, men uanset hvad, er han stadigvæk den dejligste pony i verden i mine øjne<3
Gangarter
Skridt: Lidt sløv.. :-P
Trav: Han har fået et rigtig godt tempo i traven, samt en lidt større trav.
Galop: Tempoet i galoppen er ok. Han har dog ikke den største galop i verden.
Stævner
Har startet en del stævner på Garfield, men ikke så mange i 2013, desværre.. Mit sidste år som ponyrytter er også redet, så hvis muligheden byder, regner jeg med at starte lidt LD-LC for hest (90-100 cm, vil svare til LB-LA for kat. 1 pony).

Især i LB har Garfield og jeg mange resultater.
Stamtavle
Nej.
Køn
Ja, han er verdens kønneste vallak!;-D
Bemærkninger
Garfield har ikke haft den bedste fortid. Da vi købte ham var han i 5 år blevet brugt som rideskolepony, og de var meget hårde ved ham... De behandlede ham ikke helt som han fortjente... :-/
Da vi købte ham, og fik ham hjem var det ret slemt med ham.. Han havde ikke rigtig tillid til nogle, og i dressuren var han rigtig dårlig, da han ikke var blevet redet seriøst i så mange år.
Men han er en pony der er dygtig i springningen, meget ukompliceret!
I halvandet år havde min søster ham, og det gik rigtig godt inden for springningen. Men så det gik galt. Min søster og Garfield passede ikke rigtig sammen længere. Så jeg overtog ham, og vi startede forfra.
Det går rigtig godt!
I stalden er han stadig lidt sur, men han har aldrig gjort mig noget, og kunne aldrig finde på det! Det var en lang kamp at vinde Garfield's tillid, men det lykkedes, og nu stoler han fuldt ud på mig. :-)
Inden for springningen går det også meget godt. Vi starter LA på distriktplan, og i dressuren går det frem. Vi har ikke startet nogle dressurstævner, og kommer sikkert aldrig til det, men jeg kan da få ham til biddet i den daglige træning uden problemer. :-)
Og selv om den pony af og til kan gå mig på nerverne, elsker jeg ham højere end ord kan beskrive!<3 Og trods hans fejl, vil han ALTID være verdens bedste pony i mine øjne! :'-)

Garfield kan godt have en smule svært ved at stole på nye mennesker, pga. hans fortid. Men når først man vinder hans tillid, har man en ven for livet! :'-)
Kommentér på:
Hollandsk Sportspony Garfield
Annonce