{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Oldenborg Jaro RIP<3 1993

3.160 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

-Stald Svalebjerg -
Kvinde | 42 år | Oprettet: 8. sep 2007


Oldenborg Jaro RIP<3

Fødselsår:
1993
Højde:
168
Temperament
Han er virkelig en ener på alle mulige måder.
Gangarter
Stævner
Stamtavle
Ingen
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jaro er en dejlig smuk helt sort dreng med en lille hvid kronrand på det ene ben.

Jeg har købt Jaro ubeset. Han er ikke i den fineste stand, men det kommer. Muk, dårlige hove, dårlig hud, tænder og orm skal lige behandles. Men han kommer i topform snart. Hans overben m.v skal lige undersøges og så håber vi ellers at vi kan komme igang.

Efter sigende skulle Jaro været tosset i sit hoved - Nu må vi se... Så jeg håber og tror på at det der har trikket ham førhen ændrer sig nu hvor han får ny sadel samt vil blive holdt ved lige både mht ben og træning hvilket han ihvertfald ikke er blevet indtil nu.

28/4- Så fik jeg da afklaret at de som tidligere har haft Jaro tilsyneladende har været kampidioter til at vælge sadel til ham og har derfor beskadiget hans rygmuskler. Der er intet ondt skabt i ham, men hvem fanden ville ikke smide en fed røv af der bare maser hans ryg... Ny sadel må til... Ikke nemt.

Juni: Ny sadel købt. Hele 2 gange (ud af 8) har Jaro bare været helt ok med opstigning samt ridning. Tænk,,, Nu springer drengen også gerne med ørerne fremme.

Juni: Han er min stjerne.. Aldrig har jeg haft så kærlig en hest. En masse unoder har han, men han er det hele værd.

Det er virkelig sørgeligt at man (tidligere ejere) har behandlet ham så dårligt. Alene på 2 mdr har jeg fået en helt anden hest, bare ved disciplin, kærlighed, PLEJE og korrekt udstyr.

Ondt i ryggen og kronisk arvæv i koder pga ubehandlet mug! At samvittigheden ved at behandle sin bedste ven på den måde, bare er helt i top, giver mig kvalme. Føj hvor skulle nogle mennesker dog bare skamme sig!

UPDATE: DEC. ´11

Min skønne dreng er nu gennem kiropraktisk behandling og masser af ro kommet dertil hvor han er sluppet af med ondt i ryggen.
Pudsigt nok er han nu også fuldt medgørlig og man kan nu tage ture på ham uden ballade - tilmed kun i grime og uden sadel... Dét er skønt.. Tak til Kiropraktor Mikala for de gode råd.
Aflivning har sørme været på tale mange gange.. Men for fanden... - Dét ville ha været en kæmpe fejl.. :S
Nu skal vi igang med genoptræning/ny ridning til april. OMFG jeg glæder mig. :D

24/9-13 - Desværre måtte Jaro idag tage sit sidste åndedrag på jorden og er nu et bedre sted i hestehimlen. Jeg elsker dig store dreng!
Kommentér på:
Oldenborg Jaro RIP<3
Annonce