{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Søs 1999

1.781 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Cathrine Sørensen .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 26. mar 2011


Anden særlig race Søs

Fødselsår:
1999
Højde:
Ca. 115 cm. men er ikke helt sikker.
Temperament
Rolig.
Gangarter
Skridt: Helt fin.


Trav: Den er rigtig pæn med nogle flotte løft, men jeg kan ikke rigtig sidde ned i traven da jeg hopper rundt i sadlen, fordi jeg er lidt for stor til hende.

Galop: Den er lidt hurtig fordi hun elsker galop!

Rider desværre ikke lille Søs længere, fordi jeg er blevet alt for stor til hende.
Stævner
Ingen..
Stamtavle
Jeg har aldirg set hendes stamtavle.
Køn
Hoppe.
Bemærkninger
Mig og Søs har været rigtig meget igennem, både dårligt, men hvert fald også godt!
Jeg starter fra begyndelsen. Det startede med en dag hvor vi skulle hjem til min far som vi plejer (min mor og far er skilt). Vi gik som altid ind med vores tasker og begyndte og snakke lidt med far. Min far sagde vi skulle gå ned og se på folden, så vi løb alt hvad vi kunne ned til folden. Nede på folden stod der en lille tyk broget pony. Jeg løb selvfølgelig ned til ponyen og begyndte og snakke med den. Den var rigtig sød og kælen! Jeg stod der nede helt til vi skulle i seng og nussede med min/vores nye pony. Jeg var rigtig glad for den! Så kom den første ridetur, den gik rigtig godt og Søs gik som smør! Lidt efter lidt begyndte Søs og komme i bedre form og nu gik det rigtigt godt, lige indtil den dag hvor mig og min søster var ude og ride, min søster gik nede ved siden af og jeg sad på søs. Jeg ved ikke hvad vi gjorde galt, men Søs var hvertfald fræk nok til at sætte i fuld galop og jeg kunne ikke holde mig fast fordi vi ikke havde en sadel. Min søster og mig gik fuldstændig i panik da vi ikke kunne se vores lille Søs mere og ringede straks til min far som fangede hende efter hun havde løbet lidt rundt på vores mark og havde det rigtig sjovt. Så blev det den næste ridetur og desværre havde Søs ikke glemt hvor sjovt det var sidste gang og satte i gang nede ved søen og sluttede ved vores mark, der blev så gentaget 5 gange indtil jeg ikke turde ride på min lille pony Søs mere. Efter vinter blev jeg smidt op på hende igen og lille Søs gik bedre end aldrig før! Hun har simpelthen knyttet sig sådan til mig at det er helt utroligt! Desværre er jeg blevet for stor til hende, og rider kun små ture på hende, men jeg arbejder med hende fra jorden.

Jeg rider slet ikke på Søs mere, fordi jeg er blevet for stor til hende, men vi er begyndt at træne nede fra jorden, og det går rigtig godt! :-)
Kommentér på:
Anden særlig race Søs
Annonce