{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Shetlænder Misty [Himmelhest] 1976

1.849 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Helle B
Kvinde | 44 år | Oprettet: 8. okt 2005


Shetlænder Misty

Fødselsår:
1976
Højde:
Ca.101
Temperament
Kvik og hurtig.
Gangarter
Rigtig flot fri trav og hurtig kort galop. De små ben kan løbe rigtig stærkt.
Stævner
Ja rigtig mange klubstævner og enkelte udvidede.
Stamtavle
Kendes ikke
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Begyndelsen på mit hesteliv startede med min første pony Misty. For 21 år siden år siden mødte jeg for første gang Misty som vi farfar havde købt sammen med nogle andre shetlændere. Jeg fik som 5årig lov til at ride hende og vi havde mange skønne ture ude hos min farfar, selvom jeg havde lidt svært ved at styre hende Misty elskede at løbe rigtig stærkt.
Pludselig en dag fortalte farfar at han skulle have sælge Misty, da han havde for mange ponyer. Som 5årig lille pige græd og græd jeg for Misty var jo den bedste af dem alle sammen, så jeg udtænkte en lille plan. Min kusine havde fået en lille pony af min farfar så jeg sagde at det mente jeg også at jeg havde fortjent - min farfar blev npk en smule overrasket, men hvem kan stå for en 5årig lille pige med tårer i øjnene. Ja sådan gik det til at jeg fik min første pony Misty.
Sidenhen har jeg redet rigtig meget på Misty hun var mit et og alt og vi startede stævner hvor vi næsten altid fik lidt med hjem.
Om sommeren kørte vi til de lokale dyrskuer med Misty foran en sulky. Ja det var skønne tider.
I dag er Misty jo blevet 29år og jeg selv 25 år så tiden flyver afsted. Misty er sund og rask selvom bevægelsen er blevet en smule stivere, men tag ikke fejl Misty løber alt det hun kan ude på folden. Misty bliver ikke længere brugt til andet end nogle trækturer, hun nyder sit otium og vil forhåbenligt gøre det mange år endnu. Et er i alt tilfælde sikkert foruden Misty havde jeh aldrig fået den samme hesteinteresse - så min skønne Misty skal virkelig roses.

SØRGELIG OPDATERING MARTS 2010

Jeg har måttet sige farvel til min elskede lille pony mandag d. 22/3. Søde gamle Misty havde fået en meget stor kræftsvults på maven. Misty havde dog ikke ondt endnu og der var ikke hul på den. Så min familie og jeg tog den tunge beslutning at nu var det tid at sige den sidste farvel, for hun havde ikke fortjent at skulle lide pga. vi ikke kunne sige farvel.
Dyrlægen kom kl. 10 om formiddagen og gav hende sprøjten mens jeg stod med hende i armene. Hun lagde sig stille og var så sendt på sin rejse på den anden side af regnbuen. Hold op hvoor har vi alle grædt mange tårer, men vi er sikre på at det var det eneste rigtige så her slutter legenden Misty desværre:-( snøft.
Kommentér på:
Shetlænder Misty
Annonce