{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Fyrsten 2006

1.259 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Pia A
Kvinde | 38 år | Oprettet: 22. mar 2008


Palomino Fyrsten

Fødselsår:
2006
Højde:
164
Temperament
Utrolig sød og omgængelig hest, der altid vil gøre det ypperste for at give sin rytter en god ridetur.
Gangarter
Tre udemærkede gangarter.
Stævner
Vi er nu gået i gang med distriktsstævnerne, hvor vi rider LA3-LA6. Det går strygende. ;)
Stamtavle
Mor: Palomino hoppe
Far: Falsterbo (Hanoveraner)
Køn
Vallak
Bemærkninger
Jeg købte Fyrsten da han var bare et år gammel. Vi købte ham af en dame, der avlede hanoveranere. Eftersom hun ikke kunne bruge en palomino til noget i hendes avl, valgte hun at sælge ham. Her var jeg så heldig og hurtig, og fik ham med hjem :D

Fyrsten er altid glad for at kunne bruge en hel dag på fold med andre heste. Ponyerne er han ikke så vilde med, eftersom de alle sammen har det med at tæve ham. På trods af, at han er en stor og stærk hest, kan alle ponyer tæve ham :D

Han blev købt som en dressurhest, men det har vist sig at han også er super dygtig til at springe. Så nu har jeg endelig fundet mig en super hest i både dressur og spring.

Jeg er meget glad for at eje Fyrsten, og har ikke tænkt mig at sælge ham nogen sinde. Han skal blive gammel sammen med mig :)

Fyrsten er nu blevet konkurrencepensionist desværre. Han var så uheldig at komme slemt tilskade på fold. Han er dog stadig aktiv på hygge niveau, hvor han elsker en god tur i skoven, eller let baneridning. Desværre sluttede hans konkurrencedage, alt, alt for tidligt, men er meget glad for, at vi trods alt ikke behøver at komme af med ham, men at han stadig kan blive gammel hos mig :)
Kommentér på:
Palomino Fyrsten
Annonce