{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod My Choice (Sikkert Hjemme Igen) [Tidl. hest] 2000

3.120 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Tenna
Kvinde | 34 år | Oprettet: 5. dec 2009


Dansk Varmblod My Choice (Sikkert Hjemme Igen)

Fødselsår:
2000
Højde:
170 cm
Temperament
My har tendens til at stresse hvis hun er, eller føler sig, alene i stalden, men ellers er hun super sød med alle 4 hove på jorden. Man er ikke i tvivl om at My er en hoppe, da hun af og til gerne selv vil vælge hvordan tingene skal gøres..
Gangarter
Skridt: My er dejligt frem-gående i sin skridt
Trav: Stor lækker tarv
Galop: Meget rummelig
Stævner
Ingen med mig, endnu ;)
Stamtavle
Ukendt
Køn
Hoppe, Og man er ikke i tvivl..!
Bemærkninger
My Choise (My), er en fantastisk hest, som jeg bare måtte forelske mig i. Det startede egentlig med at jeg skulle have part i hende, men pga. flytning og sådan noget rod, nåede jeg ikke at ride hende mere end 6-7 gange. Da Anita så satte My til salg, sad jeg med en følelse af at jeg ikke ville kunne lave med at hun ikke skulle sælges til mig, og nu har jeg købt hende.
My er helt sikkert HESTEN for mig, vi passer super godt sammen, og jeg er helt sikker på at vi nok skal få mange gode timer sammen.
Jeg er utroligt taknemmelig for at Anita valgte at sælge hende til mig.. :')


02.04.11: My blev hentet hos Anita idag og kørt den lange vej til Esbjerg. Hun var lidt strid at læsse, men hun stod helt eksemplarisk i traileren hele vejen hjem. Hjemme i Esbjerg kom hun direkte ud på folden, hvor hun faldt til med det samme, det er heldigvis en rigtig sød og imødekommende flok vi har :)

03.04.11: My og mig var på skovtur sammen med Mie (på balder) og Jimmy (på Emmy) Det gik så fint :)

04.04.11: My og jeg var en tur i ridehuset og ude på udendørsbanen. My opførte sig eksemplarisk og virkede som om hun var rigtig glad for at lave noget :)

26.05.11: Så blev det tid til en lille update :)
Jeg har på ingen måde fortrudt at jeg har købt My! Hun er simpelthen hesten for mig! <3 Vi er kommet ret godt igang med ridningen, og for det meste er hun helt igennem fantastisk! Vi har sprunget et par gange, ikke specielt højt og ikke vildt teknisk, men vi skal også lige lære hinanden at kende på det punkt :)
My har tabt sig en smugle, hvilket klæder hende :D, Nu håber jeg ikke det hele kommer tilbage efter hun er kommet på døgnfold :s

12.12.11
Lige en lille Update :) Da jeg har været gravid (har lige født) har jeg ikke selv redet My så meget på det sidste. Julie gør et rigtig godt stykke arbejde med hende, og jeg er simpelthen så glad for at hun gider. Efter My er kommet i ordenlig form kan man faktisk ikke mærke på hende at hun har korte sener i den ene side, og hun har fået en rigtig god energi :D
Nu glæder jeg mig til at jeg selv kan komme til at ride hende lidt igen inden alt for længe, og nyde lidt godt af alt Julies hårde arbejde ;)

02-03-13
My er efter en længere periode hvor hun har stået til salg og efter mange svære overvejelser blevet lånt ud.
Hun er kommet til Sjælland til en sød pige som jeg er sikker på vil passe godt på hende.
Det var en hård beslutning at tage og det var hårdt at se dem køre med hende i traileren, men det er helt sikkert den rigtige beslutning.
Og næsten som om My også vidste at det var det bedste, for hun fløj nærmest op i traileren selvom hun ellers ikke plejer at være vild med at stå i den.

10-10-13
My blev syg hos låner. Dyrlægen mener det er en hævelse omkring en nerve i forbenet, men det vides ikke 100%
Låner har opsagt lånet og My er flyttet til Engesvang op til Anita igen. Jeg gik med overvejelser om at aflive hende da hun ikke fortjener at skulle videre og sikkert ende som kastebold pga hendes specielle væsen og temperement. Men Anita tilbød at tage hende hjem så vi kan se tiden og skaden an, og evt trække et par føl på hende.
Hun er kun kommet til Anita fordi jeg VED hvad hun kommer til deroppe, da jeg jo kender Anita fra inden jeg købte My, hvor jeg havde Part på prinsessen..
Vi krydser begge fingrer for at My kommer sig da hun jo er vores øjesten!

Pretty, pretty please
Don't you ever, ever feel
Like you're less than less than perfect.
Pretty, pretty please
If you ever, ever feel
Like you're nothing
You are perfect to me. <3
Kommentér på:
Dansk Varmblod My Choice (Sikkert Hjemme Igen)
Annonce