{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker Valentins Emma [Himmelhest] 2004

5.971 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Annette H
Kvinde | 30 år | Oprettet: 23. nov 2010


Tinker Valentins Emma

Fødselsår:
2004
Højde:
Ca. 153-155 cm
Temperament
Hun har et rigtig godt temperament! Hun finder sig virkelig i alting som man udsætter hende for. Kan godt blive en smule ophidset ved nye situationer, men efter 5 minutter er hun helt nede på jorden igen :)

Men samtidig er hun også en dame af helt egne meninger, og hun skal nok fortælle dig hvis hun ikke er tilfreds :-)
Gangarter
Skridt; Over middel
Trav; Meget over middel!
Galop; Over middel.

Alt i alt; Rigtig gode og fine gangarter!
Stævner
Ishøj Sportsrideklub 21/5 2011
LD1 - 62,67% ved ikke hvilken placering, men det var altså også vores første stævne :)

Vallensbæk Rideceenter 11/6 2011
LD2 - 60,28% kom på en 10'ende ud af 15, hvilket jeg er ret overrasket over eftersom Wille meget hellere ville vise dommerne hvordan man løber stærkt og laver schenkelvigning ;)

Hvidovre-Avedøre rideklub. 10 /9-2011
Lc1 - 60.00 %
Lc2 - 59,57 %
Synes ikke dommeren dømte helt fair.. Men fred være med det, der kommer flere stævner :D

Kongelunden Rideklub
LD1 - 64.60 % og en anden plads!
Lc2 - 60.? % femte plads og derved første uplacerede ud af 19 starter!
Super fedt stævne! Wille gav den simpelthen hele armen, og det var bare så fed en oplevelse! Hun fik meget ros, både af skriverne, dommeren og de andre startende! Og det var ikke engang meningen at vi skulle starte Lc2, da der var for mange i klassen, og vi stod på venteliste. Men så blev vi spurgt i sidste øjeblik! Alt i alt; fedt stævne!

Albertslund Ridecenter 26/2 2012
Ld1 - 68.00 % Tredje plads
Super godt stævne, taget i betragtning at Wille faktisk var under genoptræning. :-)

Ledøje-smørum rideklub 31/3 2012
Ld1 - 1. Med 68,? %
Ld2 - 1. Med 66,?% mener jeg..
Det undre måske nogen at jeg starter lave klasse hele tiden, dette skyldes tildels at Willes galop ikke er 100% iorden endnu efter hendes genoptræning. Det skyldes også at klappen desværre går ned for mig, ligeså snart programet starter :-( Så vi træner derfor mit "sceneskræk" ved at starte de lave klasser, så det kan blive en god oplevelse for os begge :-)

Gangartsklasse Roskilde Dyrskue d. 9/6-12
3. Plads med 71,5 :-))


St. Hestedag d. 1/9-12
Lc2 - Mønstringen blev forsinket, så vi fik slet ikke opvarmet. Derfor valgte jeg at give op, fordi det ville være blevet en dårlig oplevelse for os begge :-)
Lb1 - Måtte vi også droppe :-( Der var ret kaos på showholdet. Og showholdet kommer først! Der kommer flere stævner, men ikke flere showhold <3
Stamtavle
Hun er importeret fra Holland. Født hos Irish Tinker Stable
Hendes far hedder O'malley
Og hendes mor hedder Sonja
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Opdatering juli: Da Emma er skadet på ubestemt tid, er hun sat i fol med Satins Royal Con Quest! Der forventes føl den 30. marts 2014!

Valentins Emma, eller Wille som jeg kalder hende, er min første hest. Og jeg kunne ikke ønske mig noget bedre end hende :) Jeg var første gang ude og kigge på hende d. 21 marts 2011. Det var min underviser som fandt hende til mig, og jeg var rimelig skeptisk omkring hende. Men, hun fik mig overtalt til at tage ud og kigge på hende, og det var virkelig kærlighed ved første blik. Lige da jeg så hende vidste jeg var at det var hende som jeg skulle have med hjem. Jeg prøvede hende så, og igen var der ingen tvivl.
Vi kom så igen, denne gang var min underviser så med, og hun var heller ikke i tvivl om at det var den hest som jeg skulle have med hjem. Så d. 1/4-2011 kom lille Wille hjem til Vallensbæk Landsby, og det var virkelig en af de lykkeligeste dage i mit liv!

Valentins Emma er kåret, og gik fløjhoppe i 2007 med karaktererne:
8-7-8-8-8,5-9-9-9-8-7-8-8-8-8-8,33-8,19


25 maj 2011
Jeg har nu haft Wille i næsten to måneder, og jeg fortryder ikke et sekund at det var hende som jeg valgte at tage med hjem. Vi har det helt samme temperament, og vi har fået bygget et stærkt bånd op. For hvergang jeg sætter mig op på hende gør hun flere fremskridt :) Vi har også været til vores første stævne, og vi startede helt fra bunden af.

August 2011

Så har jeg ejet Wille i næsten fem måneder, og det kører derud af. Der er sket rigtig mange ting, både positive og negative. Vi skal starte stævne igen her til september, dog kun en ld og en lc, da hun pludselig fik rigtig svært ved højre galop, og det først er ved at komme på plads igen :-) Vi har skam ikke travlt. Og så har vi endelig fået en ny dressur sadel! Var godt nok ved at være træt af at ride rundt i ridegjord og springsadel. Her vil jeg gerne lige påpege at jeg overhovedet ikke kan anbefale folk at købe sadler i Heri. De har overhovedet ikke forstand på hvad de står med i hænderne. Når, nok om det! Wille er begyndt at springe! Vi har indtil videre sprunget en 90 cm 'okse' og hun nyder det virkelig! Vi står desværre i den kedelige situation at vi bliver nødt til at flytte fra Tjørnagergaard, da jeg har brug for et ridehus :-( Det er jeg selvfølgelig rigtig ked af, da jeg har været meget glad for at stå der! Men håber selvfølgelig på at blive lige så glad for det nye sted! :-) Hvad er der ellers sket... Når jo! Wille har tabt sig hele 100 kilo! Hun er bare blevet SÅ flot! Hun fik også meget ros da gamle ejer var ude og kigge på hende! :-)

Jeg kan ikke forestille mig en hverdag uden hende! Hvis jeg ikke havde haft hende under den deprission der ramte mig, ville jeg ikke være stået op om morgenen, men bare være blevet derhjemme og isolere mig selv! Hun er i sandhed min bedste ven, stolthed og hjertebarn <3

Måske er det på tide med en lille opdatering :-)
Jeg har efterhånden haft Wille i et år og et par måneder. På det år har vi rykket os rigtig meget. Det kan i også se på det billede fra første gang vi rider efter jeg fik hende hjem, og på de billeder fra træningen d. 2. Juni :-) Men det har godt nok ikke været nogen nem vej. Det har krævet blod, sved og tårer for at nå hvor vi er nu! Men det har også været en vej som har gjort mig til en meget bedre rytter, end da jeg i april 2011 købte hende :-)
Vi har oplevet en masse på det år der er gået. Vi er flyttede jo ud på en ny gård i Tåstrup i Oktober. Og jeg kunne aldrig forestille mig at skulle stå et andet sted! Her er de sødeste mennesker og den smukkeste natur! :-)
Der kom så ikke så længe efter en nedtur. Wille begyndte at spænde op og nærmest løbe afsted når jeg satte mig ned. Vi tager ingen chancer, så jeg ringede til Højelse og fik transporteret Wille til deres klinik hvor de undersøgte hende. Der var heldigvis ingenting :-)) (Pyha!).
Men man må ikke glemme at Wille er en hest af egne meninger. Så dagen efter var jeg ude på banen for at longere. Da vi var færdige fik hun lov til at løbe frit på banen, så hun kunne strejke ud. Hun løber så ned og hænger sit hoved på lågen. Jeg råber til hende, for at få hende væk fra lågen af. Hun kigger på mig, med et blik der nærmest siger; "Du skal altså lige se hvad jeg kan". Og med ørene helt fremme, bakkede Wille to skridt og hoppede over lågen (140 cm). Hun kom også fint over med forparten, men da bagparten skulle med over, gik det galt.. Hendes bagben ramte ind/sad fast på lågen, og Wille slår derfor en koldbøtte og lander med alt sin vægt på sit ryg og hofte parti.. Det hele foregik i slowmotion. Jeg kan bare huske at jeg skreg, og den første tanke der løb igennem hovedet på mig var; "aflivning". Jeg kunne ikke bevæge mig. Jeg stod bare og kiggede, og i min verden gik der laaang tid før hun viste nogen livstegn. Men pludselig kiggede hun op, rystede på hovedet og rejste sig op. Og så gik hun ellers hen i haven og spiste græs.. Der var intet sket. Ingen skrammer, intet. Hun havde bare fået en lammer :-) Hun er i sandhed født under en heldig stjerne.
Hun blev halt i starten af januar. Og skulle stå i tre uger. Det resulterede i at vi måtte starte helt forfra. Og det har været godt, fordi så har jeg kunne ride hende rigtigt op igen :-)
Nu der er vi begyndt til Springundervisning! Det synes jeg selv at vi klarer rigtig godt, og vi synes begge er det er virkelig sjovt! Dejlig "pause" en gang om ugen fra dressur :-) Det ser jeg altid frem til.
Og så gik min store drøm i opfyldelse fornylig! Jeg var med til Roskilde Dyrskue! Wille blev mønstret og fik 23 point ud af 24, vi red gangartskonkurrence til 71,5 og fik en tredjeplads. Og ikke nok med det! Vi red show i den store ring <3 Det har været min drøm, siden jeg ikke var særlig gammel :-)) Så det var en ret vild oplevelse!
Kommentér på:
Tinker Valentins Emma
Annonce