{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Haflinger Carl [Tidl. hest] 2009

1.672 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Jeanet S
Kvinde | 39 år | Oprettet: 5. jan 2008


Haflinger Carl

Fødselsår:
2009
Højde:
1.34 cm d. 21/4-11
1.41 cm d. 14/4-12
Temperament
Han er stille og roligt, elsker at blive snakket og nusset omkring, kan ikke få nok. Han er sød og omgængling og let at have med at gøre.

Han tager det meget pænt når han er fra sin halvbror, da de er ved at lære at komme fra hinanden.. Elsker at blive striglet og kan så småt løfte hove.
Gangarter
Skrit: godt frem ad søgende.

Trav: Fin trav træder godt inde over.

Galop: Dejlig rolig galop.
Stævner
Ingen endnu men kommer nok når han en gang bliver redet til.
Stamtavle
Er ren haflinger, men har desvære ikke nogen ordentlig stamtavle på ham.

Far: Karl (Haflinger)
Mor: Ukendt (Haflinger m. papir)
Køn
Vallak
Bemærkninger
1/5-12 Idag er Carl flyttet hjemmefra og skal fremover bo ved Herning, hvor jeg er sikker på at han nok skal få det godt. Jeg glæder mig til at følge ham fremover, hvor han skal bruges af en ponyrytter når de lige får ham tilreden hen over sommeren. Han vil være savnet, men det hjælper at jeg ved han får det godt og med massere af kærlighed.

30/9-11 Så er Carl flyttet til hans vinter logi, det tog han meget pænt og var ude at køre alene i trailer hvilket ikke var noget problem.

4/7-11 Er så stolt af min lille Carl, han gik lige op i traileren og tog det så pænt at være på besøg ude ved Hejdi og mødet med hendes hypper. Han gik også lige op i traileren da vi skulle hjem igen. Vi er begynde at øve os lide mere i at blive longeret og det gå da stille og roligt frem ad, så det skal han nok lære en gang.

28/5-11 Ja, han var til smed sammen med sin bror igår og tog det bare så fint, var ikke helt sikker da han skulle have ordnet det første ben, men efter det tog han det bare helt cool, er bare så stolt. Han er lidt et sprallere øre en gang i mellem, men er bare dejlig og er glad for at det er ham jeg skal beholde, så jeg skal nok få noget godt ud af ham.

16/4-11 Ja har været over i ridehallen og løsspringe lidt sammen med brormand, det var nu lide noget underligt noget man okay da, skal nok. Han syndes bare at det er super dejligt at blive striglet men, vi mangler stadig lidt øvelse i at få løftet hove. Han elsker bare når der sker noget nyt.

6/4-2011 Køn pony der er rolig af sind, dejlig at have med at gøre og let at arbejde med, har ikke prøvet så meget endnu da, jeg lige har købt ham for 3 dage siden så vi skal lige lære hinanden at kende.
Kommentér på:
Haflinger Carl
Annonce