{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Saigon (Bonsai) [Tidl. part] 2003

3.177 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

EAL .
Kvinde | 28 år | Oprettet: 14. sep 2007


Anden særlig race Saigon (Bonsai)

Fødselsår:
2003
Højde:
164 cm
Temperament
Saigon er meget nysgerrig og kærlig. Han nyder at blive snakket og nusset med i lange baner, og vil helst have så meget opmærksomhed som muligt.
Gangarter
Saigon er en sød og kluntet dreng, der mangler lidt balance, og har det med at glemme sine ben en gang imellem.
Stævner
Klubtævne d. 28+29. maj 2011
Lc2 Dressur til en 2. plads.
70 cm Springstafet

Ridelejrstævne d. 11+12 juli 2011
Lc3 til 65,8% (2. plads)
Spring 75 cm, metode B3 (4 fejl)

Klubstævne September 2011
Lc2 til 65%
Spring 70 cm (0 fejl)
Stamtavle
Ikke noget jeg har set;)
Køn
Vallak :)
Bemærkninger
Saigon, rigtig kaldet Bonsai, er min part. Han er ejet af Marie og Peter Kirk Andersen, som også ejer Stutsborg Rideskole.
Han er 8 år gammel :)

Jeg har indtil videre haft part på ham siden onsdag d. 30. marts, men red ham et par gange inden. Han er en rigtig skøn og nysgerrig dreng! Skal lige kigge rundt, og undersøge hver en tomme ;) Prøver ofte at "smage" lidt på én, og hvis han får lov - gerne med tænderne. - Han tager også gerne fat i strigler og skal tygge lidt på dem. Rigtig hyggelig at være omkring;)

På folden kommer han oftest luntende med det samme, og virker glad for at se én. En rigtig hyggebasse!:3

Det er gået rigtig meget fremad efter vi var på ridelejr på stutsborg, hvor vi red vores første Lc3, og sprang for første gang 1 meter på enkeltspring!:-D
Vi arbejder en del med koncentrationen, som han har det med at miste, når alle de spændende ting sker omkring ham - hvilket ikke just hjælper, når han i forvejen er lidt af en kylling!

Han er en super dejlig lille hest, som oftest er glad og skøn, dog er han ikke typen der vil have alt for mange omkring sig på samme tid! Jeg er rigtig glad for ham, og ville ønske at jeg kunne have ham som min egen!
Jeg har desværre været nødt til at acceptere, at mine forældre ikke mener at vi har økonomien til at have en hest!:/ Heldigvis klarer vi os dog nogenlunde på den her måde;)

Vi har også været med i en artikel i Frederiksborg Amts Avis om Stutsborgs ridelejr, hvilket kan ses her: http://www.sn.dk/Laering-i-fuldt-firspring/Alleroed/artikel/140022 ;)
Kommentér på:
Anden særlig race Saigon (Bonsai)
Annonce