{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Paint Chatanika [Himmelhest] 1994

1.410 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Mie Unø
Kvinde | 44 år | Oprettet: 9. apr 2011


Paint Chatanika

Fødselsår:
1994
Højde:
151 cm
Temperament
En rigtig dame til tider, men super sød, dejlig, rolig, rar.
Gangarter
Skridt, jog, lope
Stævner
Ikke mere
Stamtavle
M: Shes a shot Round
F: Scottys Brave
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Chatanika bliver kaldt Tøffe til daglig.
Jeg startede med at have halvpart på Tøffe i 2003, hvor hun lærte mig westernridningen dejlige verden. Jeg besluttede mig for efter 3 måneder at, jeg ville have min egen hest. Hende der ejede Tøffe på det tidspunkt, og jeg blev enig om at lave et føl på Tøffe. Så hun blev bedækket juli 2003. Juni 2004, stod der så det dejligste sort/hvide paint hoppeføl, og jeg var der hele natten da hun folede, hun blev desværre kun 4 år, men det er en anden histroie.
Nå men da føllet så blev gammelt nok til at blive taget fra, besluttede de sig for at sælge Tøffe, og jeg købte så også hende, så jeg havde både mor og datter :o)

Gennem årene har vi været til mange stævner, og været igennem en hel del sammen. Tøffe er min sjælehest, og hun skal være hos mig til hun skal i hestehimlen, som forhåbentlig er om mange år. Vi deltager ikke i stævner mere, men hun vi hygger og holder træning og ridning ved lige.

Håber i kan li min dejlige painthoppe og hendes pletter, jeg elsker hende i hvert fald

D. 25. juli 2012 valgte jeg at sende Chatanika til hestehimlen. Hun var begyndt at vise en del tegn på alderdom, og havde ændret sig en del. For at ære hende, valgte jeg at sende hende afsted førend det blev meget slemt og uværdigt. Nu hygger hun sig på den store græseng sammen men hendes datter Lille Fis. R.I.P min skønne pige.
Kommentér på:
Paint Chatanika
Annonce