{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Mercedes [Himmelhest] 2007

3.312 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LineBie
Kvinde | 36 år | Oprettet: 26. jun 2007


Anden særlig race Mercedes

Fødselsår:
2007
Højde:
Mercedes måler 175cm

Stor pige :0)
Temperament
Hun er en meget vågen pige, men med hjertet det rette sted!

I stalden: Dejlig stille og rolig, nyder at blive striglet og nusset om.

Under rytter: I starten kan hun godt virke lidt vågen, men når hun først er i gang, så er hun simpelhen en drøm at sidde på :)

Folden: Hun kommer gerne løbene hen til mig når jeg kalder på hende, og så vrinsker hun også til mig af og til, det er så skønt. Og går man i gang med at klø hende, så er hun svær at slippe væk fra igen hehe :)
Gangarter
Hun har 3 gode gangarter, hvor især trav og galloppen skal fremhæves! Hun er fantastisk at sidde på!! :0)
Stævner
Ingen endnu, men det skulle gerne komme i løbet af sommeren..
Stamtavle
Mor:
POLARELVE
Øvrige identiteter 8831375 DR DK
DE309090502788 TR DEU
Fødselsdato 09-07-1988
Køn Hoppe
Farve brun
Opdrætter Tyskland

Morfar: Ident: DE309090041971
Navn: CELESTIN
Født: 01-01-1971

Mormor: Ident: DE309090354866
POLARMAEDEL
Født: 01-01-1966


Far: Irish Coffee: http://hestegalleri.dk/html/gal_visbil.asp?ID=54512
Køn
Hoppe

En af de smukke ;0)
Bemærkninger
Mercedes er født og opvokset på Hatting Østergård. Hun kom til verdenen den 13 juni 2007. Glemmer aldrig da min mor ringede og fortalte mig at Polly havde født det smukkeste hoppeføl. Og min mor havde jo så bestemt ret! For smuk det er hun godt nok!! Mercedes har fra starten af været en lidt nervøs hest, dog ikke noget af betydning, for når man først har hende i hænder så er hun fantastisk at arbejde med! En sand fornøjelse. :)

Sidste sommer sendte vi Mercedes i tilridning hos Mai Nikolaisen og Carsten, og vi fik hende retur halvanden månede senere og der var hun så klar til at jeg kunne komme op på hende. Min far hjalp mig de første par gange med hende, og efterhånden kunne jeg klare hende på en-mandshånd!

Nu er jeg lige kommet i gang med hende igen efter en ordentlig vokse pause, og hun gør stort indtryk på mig hver dag! Hun er så kælen, og elsker at få en godbid med på vejen. Hun søger pænt til bidet i alle 3 gangarter og bliver mere og mere fornuftig at se på!!

Opdatering 27/7-2011:
Nu er vi godt inde i sommeren og jeg er atter i gang med Mercedes igen. Grunden til at Mercedes har haft en lang sommerferie, er at jeg har været igennem et par operationer som gjorde at jeg ikke har måtte ride. Men nu er vi i gang igen igen hehe. Og jeg håber så bestemt at vi holder ved denne gang :0) Mercedes er blevet en meget mere fornuftig hest i sit hovede, hun stresser ikke nær så meget som hun gjorde tidligere, hvilket jo også gør at hun er meget nemmere at have med at gøre !! Det er bare så skønt.. Jeg havde faktisk ikke troet at jeg ville blive så glad for hende som jeg nu er blevet, men hun har altså vundet en stor plads i mit hjerte!
I sidste uge smed hun desværre en sko, så vi måtte uheldigvis holde lidt igen med at ride, og vi var lige kommet så godt i gang :( Men men men i dag kommer smeden og smider sko på hende igen, og du/I kan tro at jeg glæder mig til at komme op på ryggen af hende igen. For vores sidste ridetur, den var altså bare fantastisk!! Jeg håber lidt på at vi om en mdr. eller to skal til at modtage undervisning, men jeg ved ikke endnu hvem det skal være ved, det må tiden jo vise. :0)

Opdatering d. 8/8-2011:
Puhh nu kan jeg begynde og smage på ungheste nykker, fra Mercedes. Hun er virkelig begyndt at være fræk under rytter hehe. Hver gang jeg vil anspringe hende til gallop, får jeg lige et par buk'spring med på vejen. I starten tænkte, nåh jamen hun er nok bare lige lidt glad i dag, men hun er altså fræk!! Hun går helt fantastisk i skridt og trav, men lige så snart jeg ber hende om at gå i gallop, så laver hun cirkustricks til den store guldmedalje. Så nu er jeg altså i gang med at få hende vendt af med det.. Og 7- 9 -13, så er jeg blevet på hende ind til nu, og håber på at jeg bliver siddende fremover også hehe :)

OPDATERING 16/8-11: Så fik jeg styr på Mercedes igen :) Det var dejligt. Hun prøver mig stadig lidt af men jeg har heldigvis vundet kampen ind til videre!! Jeg skal i dag starte endnu engang med trailerlæsning af hende. For hun SKAL simpelthen lære at gå op i den trailer. Ellers bliver det jo lidt noget juks til vinter!! Så det bliver spændende om min træning med hende giver lidt pote for mig, eller om hun er helt umulig :)

OPDATERING JANUAR 2012:

Pga. jeg i sep. startede på fuldtidsarbejde, har tiden til Mercedes været lidt knap. Det er ikke rigtig blevet til noget ridning, kun til hygge i stalden og på fold. Samtidig med at dagene blev kortere og korteret med dagslys fra solen, ja så blev det desværre til mindre tid på ryggen af den kære frøken :) Mit nytårs forsæt var at nu skulle vi altså i gang med den her dame, nu skal der ske noget! Så mandag den 02.01.2012 var jeg over på rideskolden, for at blive skrevet op til undervisning hos Sabine. Men eftersom at Mercedes stadig ikke vil gå i en trailer, så har jeg søndag den 08.01.2012 lavet en aftale med en som skulle være dygtig til at læsse stædige/nervøse heste! Jeg håber på at det vil komme til at give pote!! Planen er nu at jeg skal have meldt mig ind i Boller Rideklub igen, så jeg kan tage der over med hende, de dage hvor vejret ikke er til at ride der hjemme på banen, og når Sabine så en gang har tid/plads til mig om mandagen, ja så skal vi jo bare have gjort Mercedes til en rigtig lækker dressur hest ;0) Faktisk så overvejer jeg mig at anskaffe mig en dressur sadle, mennn skal vist lige have hende redet lige mere, inden jeg skal ud og invastere i det hehe :)
Det var vist alt for denne gang.. :)

OPDATERING 26.01.2012
Det er ikke lang tid siden jeg sidst har skrevet en lille opdatering, her hos Mercedes, men synes alligevel lige at det var tid til endnu en hehe :)
Som januar nu er gået, er jeg endnu engang komme godt i gang med Mercedes igen, hun nyder fuldt ud at blive brugt, og det ses tydeligt! For mig føles det som om at hun har ændret sig fuldstændig. Den der irreterende (staves?) dumme livlige hest, er nu vendt til at blive noget af det mest kærlige. Før hen var hun ikke så interesseret i at skulle nusses med, lidt ville hun dog gerne. Jeg har brugt mange timer sammen med hende, ikke blot for hendes skyld men også for min egen. Jeg har haft meget svært ved at blive sådan rigtig gad for hende. Men nu vil jeg ikke kunne undvære hende, og det føles lidt som om at mine følser er gengældt fra Mercedes. Ikke nok med dette, men også i dagligdagen er hun meget lettere at have i hænder, hun er ikke så voldsom mere, hun står pænt på stalgangen. Det er egnetlig bare generalt hun er blevet en meget mere behagelig hest at arbejde med!!!
Lørdag den 21.01.2012, skrabte Mercedes desværre hendes ben op af en sten, og fik et langt sår af det. Hun har været lidt øm af det, og en smule hævet. Så jeg har ikke redet hende siden :( Dog har jeg sørget for at vaske hendes ben i sæbespåner, og varmt vand. Hun var halt en enkelt dag, men er dog haltfri nu :-D Jeg regner stærkt med at skal ud og ride hende i dag, men jeg tør næsten ikke at sætte snuden op efter det :-/ Om ikke andet så må jeg jo ud og gå med hende igen.. :-)


OPDATERING DEN 4 JULI 2012:
Hold da op det er da ved at være noget tid siden jeg sidst har skrevet her inde :) Det første halve år af 2012 er jo gået nu, og desværre har det ikke budt mig meget ridning :( Jeg nåede i marts månede at ride en enkelt undervisningstime på prinsessen, og så gik hun desværre hen og blev syg. Mercedes stord i 2-3mdr. med hoste og forkøelse, og af den grund kunne jeg jo ikke ride hende. Det var bare så træls, for vi var faktisk kommet rigtig godt i gang. Jeg havde hende jævnligt med over på rideskolen, og hun var ved at finde en god ro i sig selv. Men ved ikke hvad det er med Mercedes og mit held? Synes ikke at det har været med os overhovedet :( Men i søndags da vi kom hjem fra Grækenland, tog jeg Mercedes ind fra folden, og fik hende striglet og rykket man osv. Og sadlen kom på og ud på banen vi gik.. Hun var lidt fremme i skoen til at starte med, men det faldt hurtig af hende.. Det var tydeligt at hun nød det lige så meget som jeg.. Om mandagen skulle hun have nye sko på, og hun havde åbenbart været ret vild da smeden var der, og hun har lavet et eller andet mens smeden var der med hendes venstre bagben, for da jeg sat hende i trav på banen, viste det sig uheldig som vi nu er, at hun var halt på sit ene bagben :'( Men det var nu ikke noget jeg tror der har noget at sige som sådan, hun fik fri i går tirsdag, og nu i dag onsdag, må jeg have hende ind igen og og så håber jeg godt nok på at hun er haltfri!!! Magter virkelig ikke flere forhindringer!! Så krydser alt hvad der kan krydses!! :)

Året 2012:
Det har været et uheldigt år for Mercedes og jeg. Vi har haft mange ufrivillige pauser, som har medvirket til at vi ingen stævner kom til. Det skal dog siges at når vi har været så heldige at kunne ride, så har Mercedes, fået mig overbevist om hvor dejlig en hest hun er. Det blev til en enkelt undervisningstime på hende, en halv time der egnetlig ikke skete ret meget i, ud over at Mercedes lærte at lave schenkelvigninger (staves?) Så igen bare der gør hun mig mere end stolt! Det skal dog påpeges at der er visse tidspunkter hvor Mercedes virkelig kan prøve mit temp. og mig af. Det skete især den dag, jeg skulle have hende med til Løsning, da jeg skulle på tur med en veninde. Mercedes var desværre så utålmodig, at hun fik smadret vores hestetrailer (hun gik ud af den dør, der er beregnet til vi mennesker skal gå ud af) Og af den grund er det så ikke blevet til meget træning her i vinterperioden, da vi jo ingen kører'muligheder har haft :(
Vi er nu kommet ind i det nye år 2013, traileren er stadig ikke blevet lavet, men jeg synes nu alligevel at der er lys forud :) Så snart at traileren er lavet skal jeg begynde til springundervisning hos Lærke L. hvilket jeg ser meget frem til! :)




OBS: MERCEDES EJES AF MIN FAR NIELS BIE, OG JEG HAR FÅET LOV TILK AT OPRETTE HENDE HER INDE, PLUS AT JEG HAR HENDE SOM DET VAR MIN EGEN!
Kommentér på:
Anden særlig race Mercedes
Annonce