{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod FLEUR PILEGAARD *SOLGT* [Tidl. part] 1995

2.583 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Dansk Varmblod FLEUR PILEGAARD *SOLGT*

Fødselsår:
1995
Højde:
1.68 stg
Temperament
Fleur er en lidt varm dame under rytter. Der er fart over feltet, men er dog styrbar :-)
I stald er hun jordens roligste hest :-)
Gangarter
Skridt: God og energisk med god overtræden
Trav: Kommer godt ind under sig, dejlig rummelig.
Galop: Igen rummelig og stor, dejlig at være på.
Stævner
Vi har kun startet et stævne sammen indtil videre og vi started i den lave ende med 0 fejl i LF spring og så vandt hun LE spring.
Men der er flere stævner i vores kalender i Maj og Juni :-)
Stamtavle
F: Newtime (A-hest i spring)
FM: Cleopatra
FF: Nimmerdor (A-hest i spring)

M: Ricci
MF: Højvangs Lukas (A-hest i dressur)
MM: Charnel
Køn
Smuk hoppe med stort H ;-)
Bemærkninger
Fleur er en utrolig dejlig hoppe som jeg låner af ejer pga hun har lidt tidsmangel. Hvilket jeg er utrolig glad for. Har nu haft hende siden December 2010.
Fleur er skøn at ride, men hun accepterer ikke andre ryttere end mig og hendes ejer. Vi har prøvet at sætte andre op, men de kommer lige så hurtig ned igen hvis hun får held til det :-) Respekt hehe. 7-9-13 hun har aldrig lavet unoder med mig. Hun er en dame der har visse præmisser som jeg syntes er helt ok. Det er krav som jeg syntes er fair for hende.

I dressur træner vi stadig lidt balance i galop men den er næsten 100% i orden nu. Hun er nemlig lidt frisk og tilter let. Syntes dog hun er kommet langt, i forhold til hvor meget hun har stået stille

I spring der er hun fuld af gåpå mod (og fart) springer alt vi sætter foran hende og uanset hva jeg sidder og laver af små fejl. I starten oversprang hun voldsomt, men har efterhånden lært at ligge sig lidt lavere og spare hendes energi.

I naturen er hun den stabile fører, der ikke er bange for noget som helst. Nu skulle man tro med hendes temp. at hun ikke er til at styre i skoven, men tvært imod, det var os andre der ikke kunne styre vores gennemtrænede heste (pinligt) :-D

Alt i alt er hun en super dejlig spring hoppe som jeg er helt tosset med <3 det er takket være hende jeg er begyndt at springe lidt igen efter mit uheld for 10 år siden.
Så vi træner hinanden lidt :-D
Holder lige så meget af hende som var hun min egen <3

Fleur har desuden gået lidt som avlshoppe.
Hun er bla. mor til Tina Weinreich Van Daele's tidligere dressur hoppe Princess Confident (F: Blue Horse Don Schufro) som går La dressur klasser og som er en nøjagtig smuk kopi, udseende mæssig, af Fleur :-)
Sidste år fik hun så igen føl efter en oldenborger hingst og det blev igen et hoppeføl som Fleur's ejer også ejer :-) En smuk sort hoppe som nu er døbt Sorte Betty :-D
Kommentér på:
Dansk Varmblod FLEUR PILEGAARD *SOLGT*
Annonce