{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Aristo 2000

2.081 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Kirstine M
Kvinde | 30 år | Oprettet: 7. okt 2008


Dansk Varmblod Aristo

Fødselsår:
2000
Højde:
En lille trold på omkring en 170-175 cm.
Temperament
Aristo har et helt fantastisk temperament!

Han er et være nussehoved, der elsker opmærksomhed hvor end han er. I stalden er han meget nysgerrig, opmærksom på hvad der sker omkring ham.
Under rytter bliver han meget sjældent hidsig eller sur på nogen af rytterens hjælper, men derimod fuldstændig rolig, opmærksom og lyttende til rytteren.
Alt i alt et helt fantastisk temperament.
Gangarter
Aristo har tre rigtig gode gangarter som alle er overmiddel, hvilket vi ofte bliver rost for til stævnerne.

Hans trav er meget dvælende og har efterhånden også en del engagement, men her er det mere bæring i øvelserne vi træner.
Ligesom det i galoppen også er bæringen og spring vi træner, da grundgaloppen er på plads.
Stævner
Vi starter gerne stævner, men da jeg går i gymnasiet, kan det til tider være svært at få tid til det hele. Derfor har vi ikke startet siden morsø 2012, men har naturligvis mange flere stævner i sigte.
Normalt starter vi klasser fra LA2 til LA5. Vores bedste resultat sammen er 63,67 % i LA5 i april.

Seneste stævner:

MORSØ RIDEKLUB, DESTRIKTSTÆVNE
Dato: 17. maj 2012
LA5: 63,67 %

Dato: 18. maj 2012
LA2: 61,38 %

Dato: 19. maj 2012
LA3: 60,34 %

Dato: 20. maj 2012
LA4: 59,41 %


Med tidlgere rytter, hvilket er min storesøster, har han gået op til MB0 til 62,05. Ud over dette har nogle af hans bedste resultater været LA5 til 71,33 og LA6 til 68,95.
Stamtavle
Far: Akinos

Mor: Fantasy

Morfar: Fanal Prydsholm
Køn
Den kønneste vallak
Bemærkninger
Da min tid som ponyrytter sluttede i december 2010, kunne jeg omsider overtage Aristo efter min storesøster Birgitte. Og da Aristo allerede var "i familien" gik der ikke lag tid inden jeg gik i gang med min tid på hesteryg. Allerede den 01.01.2011 blev Aristo min egen lille hest.

Men inden jeg ovetog ham, havde han stået stille i lidt over et halvt år, så der var meget der skulle genoptrænes, og da jeg også skulle have tid til at lære en så stor hest at ride, tog det lidt tid inden vi var klar til stævner.
Efter tre måneders træning var vi så endelig klar og den 9. april startede vi vores første stævne,et lille hyggelig stævne på Svnakjær Efterskole. Og siden da har vi startet en del stævner og der er mange flere i vente i løbet af de næste år.

Han er en rigtig dejlig hest, so man ikke kan andet end elske. Han er et være nussehoved, der har sin helt egen personlghed, og samtidig har gode muligheder inderfor dressuren.

Kommentér på:
Dansk Varmblod Aristo
Annonce