{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Palomino Shulay Gold 'n' Silver 1996

14.667 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Palomino Shulay Gold 'n' Silver

Fødselsår:
1996
Højde:
146. Færdigmålt (:
Temperament
Silver er en meget speciel pony, med et meget specielt temperament. Han kan både være en hyggetrold, men han nyder også at stå for sig selv. En glad pony som er med på lidt af hvert.
Gangarter
Skridten er fin. Når man arbejder ham igennem, bliver hans trav rigtig dejlig og flydende også bruger han bagparten godt. Galloppen er dejlig fremadgående.
Stævner
Mig og Silver nåede ikke at komme til så mange stævner, før jeg tog på efterskole i 2007 og jeg derfor måtte af med ham. Vi nåede kun at starte ULC på distriktplan, dog uden placering. Med Pernille ( med Yabadoo og Moonhaze Silver spiral herinde fra ), som havde Silver før mig, sprang han LB-LA indtil han fik aflåst kryds. Og det var der jeg skulle genoptræne ham, og det gjorde vi.

Stamtavle
m. Fayrelands Silver Lace
f. Pioneerstud Golden Chieftain
mm. Bryn meurig Silver Mist
mf. Quadeah
fm. Sidibou Sbeyel
ff. Golden Lovelace

Den er meget lang, så dette er bare et udpluk.
Køn
Vallak. Tidligere avls - showhingst i England.
Bemærkninger
Shulay Gold 'n' Silver kan jeg ikke prale med er min basse mere, for jeg leverede ham tilbage til wendy, som ejer stutteriet Rainbow Arabians, i sommeren 2007 fordi jeg skulle på efterskole. Jeg havde ham i godt og vel 2 år og det var to helt speciele år. Silver lærte mig meget, både som rytter, men også om at forstå hesten. Han har en personlighed, jeg ikke har mødt andre ponyer der har. I starten så han sur ud hele tiden og ville ikke rigtig snakke med mig eller andre, men jo mere han lærte mig at kende - og jeg ham, åbnede han sig for mig og vi fik et godt bånd. Silver har den facade at han nemt kan stå at se gnaven ud, uden egentlig at være det. Det er bare sådan han er og man lærer at forstå hvornår han bare "faker" det (;

Jeg lærte at ride ham rigtig ved hjælp af god undervisning og det viste sig at for at få ham igang med springningen igen, var dressuren vejen frem. Så han lærte at forstå alle signaler og lytte til mig. Vi kom også igang emd springningen igen, men vi havde hele tiden op og nedture, så det var ikke noget jeg ville satse på, som jeg havde gjort da jeg fik ham. I stedet var det hver gang en optur når det gik fremad i dressuren, for Silver er en pony der skal rides ordentlig og rigtigt før det er godt. D.v.s med let tøjleføring og rigtig meget ben og sæde. Men så ser det til gengæld også godt ud. Den pony har givet mig mange oplevelser og jeg håber den næste rytter vil få ligeså mange med ham. Han er en ener. Pas godt på ham <3
Kommentér på:
Palomino Shulay Gold 'n' Silver
Annonce