{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Cocolou Comick 2001

4.388 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Katja H
Kvinde | 37 år | Oprettet: 20. dec 2005


Dansk Varmblod Cocolou Comick

Fødselsår:
2001
Højde:
1.69 cm
Temperament
Hun har et godt varmt temperament, hun er jo hoppe så er lidt hys. Men er ellers meget sød. Hun er rigtig god til at lave ballede når hun kommer på fold. Hun vil gerne lege med min pony, men han gider ikke rigtigt. Så finder hun bare den næste på folden. (Min shætlænder hingst på 3 år Tarzan) Og han vil gerne lege. Utroligt nok så kan han ligge hende ned.
Gangarter
Skridt: Stor og løfter benene højt.
Trav: God, løfter sig rigtig godt.
Gallop: Kan godt være lidt hurtig endnu da hun kun er 4 år gammel.
Stævner
Startet sit første stævne den 21 Maj...
LD vi var fejlfrie i både hovede runden og omspring og vi blev nr 2. så det var rigtigt godt . .
Stamtavle
Far: Comeback 2
Mor: Vendy.
Farfar: Cor De la Bryere. Holst.
Farmor: Amoene. Dv.
Morfar: Splitau. Dv.
Mormor: Rebekka.Dv
Køn
Ja super køn .... Ej en rigtig fin Hoppe.
Bemærkninger
Det startede med at comick kom hjem til mig fordi jeg skulle tilride hende for en af mine venner . . Men da jeg havede haft hende i et par måneder blev jeg mere og mere vild med hende . . Men tænkte ej hende får jeg nok ikke... hun er nok ikke til salg, men min mor havede spurgt hendes gamle ejer om hun var til salg uden jeg vidste det, og så en dag sagde min mor at hvis jeg ville have hende så var hun min... Jeg blev vildt glad og sagde det ville jeg gerne... Så sidden da har jeg haft hende . . .

Comick er en lydig hest der elsker at lave noget. Vil meget gerne gå dressur, og lidt spring. Hun er trafik vant, da jeg rider mange lange ture på hende, for at hun ikke kun skal se en ridebane og ridehus.

Comick elsker at slikke en på kinden.. (Sødt)...

Det værste hun ved er at bliver efter ladt på folden uden min pony kashmir, så kan jeg godt love for der er en hest der kan bukke rigtig højt... Hvis man så hende der for første gang ville man tro det er en hest der os kunne finde på det når man red på hende... hehe... Men det gør hun ikke...

Engang hvor jeg ville træne springning på hende, lavede jeg en bane med alle mulige farlig ting på flag, tønder, blomster, regnslag osv... For at se hvordan hun ville reagerer på det, hun tog det ganske fint, sprang alle springende uden problemer.. Så tror hun kunne blive en rigtig god konkurence hest som jeg kan komme langt på...

Comicks aftegninger:
Farve: Lys brun
Hoved: Stjerneblis.
Venstre forben: Kronran
Højre forben: Ingen aftegn.
Venstre bagden: Sok
Højre bagben: Kronran.
Krop: ingen aftegn.
Kommentér på:
Dansk Varmblod Cocolou Comick
Annonce