{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Black Star [Tidl. part] 2001

2.141 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anden særlig race Black Star

Fødselsår:
2001
Højde:
147 cm.
Temperament
Han har et rigtigt dejligt temperament. I stalden er han sød, glad og står helt stille, men han kan også have en dårlig dag, hvor han er lidt sur og synes at alt kilder, han er nemlig også kilden under maven. På banen er han dejlig samarbejdsvillig og frisk, men kan få dage være lidt strid og usamarbejdsvillig, hvis han synes, det inde på den anden bane er mere spændende. På tur er han altid glad og rolig, men også opmærksom på alle tingene og kan også blive forskrækket, hvis der ligger noget, som ikke plejer at ligge der, men han synes, at komme på tur det er bare noget af det bedste, han elsker også en god trav i skoven. I boksen er han altid glad og når man kommer hen til hans boks, står han glad og venter, han kender efterhånden lyden af mine ridestøvler. Til stævner er han noget af det nemmeste at have med. I traileren står han roligt og venter. På stævnepladsen bliver han næsten aldrig forskrækket eller bange for noget, men det kan jo ske. Han elsker at vise sig frem på banerne og der bliver også lagt mærke til ham!
Gangarter
Tre rigtig gode, flotte og taktfaste gangarter.

Skridt: Skridter godt energisk fremad, hvis man beder ham om det.

Trav: Dejlig rolig, men samtidig frisk, han er også nem at sidde på i traven.

Galop: Rigtig god galop, nem at følge.
Stævner
Han har været med til en masse stævner med ejeren Michelle, men da hun blevet for gammel til at starte på ham, da han er pony, har jeg fået lov til at få halvpart på ham og starte nogle stævner.

Stævner som jeg har startet på ham:

HOKR Regionsstævne lørdag d. 12/2-2011: LB1 57,85%
Jeg synes, det gik rigtig fint, da jeg var meget nervøs, da det var mit første ude stævne og så havde jeg også lidt problemer med at huske programmerne. På det tidspunkt havde jeg kun redet på ham i lidt under en måned, så jeg var tilfreds.

HOKR Regionsstævne d. 12/2-2011: LB3 55,00%
Jeg synes det gik bedre end i forrige program, men jeg var stadig meget nervøs. Jeg synes dommeren dømte os rigtig fint i begge programmer.

HOKR Regionsstævne d. 13/2-2011: LE B0 Fejlfri
Black Star var simpelthen så sød, han sprang alt og vi fik også en flot roset for vores fejlfrie runde. Jeg var rigtig stolt af ham!

HOKR Regionsstævne d. 13/2-2011: LD B3 Fejlfri
Jeg var igen rigtig stolt af Black Star, han var så sød! Vi var fejlfrie, men desværre ikke hurtige nok.

BRA Fastelavnsstævne d. 6/3-2011: LX 4 fejl
Black Star og jeg var klædt ud som Zorro og hans hest. Han var rigtig sød, men han gik og kiggede lidt. Vi fik desværre et stop.

BRA Fastelavnsstævne d. 6/3-2011: LE Fejlfri
Black Star var super god, vi fik en flot 3. plads, så jeg var rigtig stolt af ham!

HJRK Regionsstævne d. 2/4-2011: LC Bredde klasse
Black Star var helt vildt god, jeg er rigtig stolt af ham! I LC1 gik han desværre og kiggede lidt, så der red vi til 52,92%, men i LC3 gik han rigtig pænt, han var helt perfekt, så der red vi til 67,50% og fik en 5. plads ud af 33, hvor der i alt var 8 placeringer.

HJRK Regionsstævne d. 3/4-2011: LD B4 4 fejl
Vi fik desværre et stop på første spring, men ellers var han rigtig sød.

HJRK Regionsstævne d. 3/4-2011: LC B7 Diskvalificeret
Det var ikke lige vores dag, han stoppede på dobbelt kombinationen tre gange, da vi ikke har øvet det så mange gange og så blev jeg usikker. Anden gang han stoppede var jeg lige ved at falde af, jeg faldt ud på halsen af ham og væltede springstolpen, men nåede at blive hængende.

HJRK Pinse Reginsstævne d. 12/6-2011: LC2 65,00%
Black Star var helt vildt sød! Man kan virkelige se og mærke fremskridt, han er blevet så god og fin. Det var vores første udendørs stævne. Vi fik en flot 2. plads, så jeg er rigtig stolt!

HJRK Pinse Regionsstævne d. 12/6-2011: LC3 65,00%
Igen var Black Star helt vildt god endnu bedre end i første program. Men jeg tabte desværre min ene stigebøjle midt i programmet, så vores skråt igennem blev lidt sjovt formet, men det er, hvad der kan ske. Vi fik en flot 2. plads igen, så jeg er rigtig glad!
Stamtavle
Den har jeg desværre ikke.
Køn
En smuk vallak.
Bemærkninger
Black Star er en privat hest, som jeg har været så heldig at få halvpart på d. 1/2-2011. Michelle som ejer ham, er desværre blevet for gammel til at starte stævner på ham, da han er pony og da jeg stod og manglede en hest, som jeg kunne ride på og lærer mig en masse, så spurgte hun, om jeg ikke ville have halvpart på ham, så han kunne komme ud og starte stævner igen, så det er ca. 2 år siden, han sidst har startet stævner, han er super sød og jeg glæder mig til at komme ud og starte flere stævner på ham og lærer en masse af ham. Han har masser af personlighed og han kan godt lide pommes frites, især dem fra Hammerum Rideklub. Han er nem at have med at gøre, men også meget stærk. Han har en super flot udstråling og der bliver lagt mærke til ham på stævnepladserne, jeg har da også af vide, at det var en smuk pony, jeg red på! Black Star har allerede lært mig en masse og han er den perfekte lærepony. Han er importeret fra Holland.

*Halvpart*
Fra d. 1 september 2011 har jeg ikke halvpart på Black Star længere. Jeg er rigtig ked af, at det måtte slutte, for han lærte mig så meget hver gang, jeg red ham og det var begyndt at gå helt vildt godt. Men på grund af at han var blevet flyttet ud på en privat gård og jeg ikke altid havde mulighed for at kunne komme der ud at ride ham, så blev det nødt til at slutte, men det var også fordi, at han skulle sælges og der var en pige ude på privat gården, som måske ville købe ham, så hun var begyndt at ride ham. Men jeg takker Black Star og hans ejer Michelle rigtig mange gange for det halve år, som jeg har haft halvpart på ham, det har været et helt fantatisk halvt år, som jeg aldrig vil glemme!<3

Black Star og Amalie<3
Kommentér på:
Anden særlig race Black Star
Annonce