{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Dansk Varmblod Dolly [Himmelhest] 1992

1.207 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Signe L
Kvinde | 26 år | Oprettet: 7. nov 2010


Dansk Varmblod Dolly

Fødselsår:
1992
Højde:
Dolly er 156 cm
Temperament
Hun er ved at være en gammel hest, men stadig frisk (:
Rolig i stalden. Men bliver desværre lidt for hysterisk på tur.

Hun er varm i hovedet, men i kendte omgivelser er hun rolig.
Gangarter
Hun har en middel gang.
Stævner
Vi har startet en LD hvor vi fik 68 %, hvilket gav en 4. plads.
Vi har også startet en springklasse (50 cm), den endte dog efter 3 refuseringer, med at jeg faldt af hesten ;)
Stamtavle
F: Blue Hors Agent

FF: Argentan
FM: Weinbrise

FFF: Absatz
FFM: Worms

FMF: Wicht
FMM: St. Pr. Schutzinsel

M: Lizette

Hun er brændemærket v. låret med DV og nr. 003
Køn
En dejlig hoppe.
Bemærkninger
Vi startede med at låne Dolly, i ca. 3 måneder, og købte hende så.

Hun er en utrolig dejlig, og rar hest, men bliver lidt for hysterisk ude på tur. Hun er og rolig når hun er i kendte omgivelser.

Hun har hos tidligere ejer mest gået som hyggehest, er dog blevet reddet op til LB niveu. Derefterhar hun også haft et par føl. Jeg har også sprunget med hende, hvilket hun ser ud til at synes er sjovt :)

Hun hygger sig meget ude på folden, og med sine venner, og vil ikke ind. Engang tog det 1,5 time før hun kom, men andre gange er det bare at gå ind og hente hende.

Hun er blevet redet med bid i alt den tid vi har haft hende, men en dag gik hun og stak tungen ud af munden. Det var tydeligt at se hun følte sig generet i munden. Vi besluttede så at få tandlæge til, da det også var ved at være på tide hun fik det. Men der gik en uge før tandlægen kunne komme. Vi besluttede os derfor at prøve med hackamore på hende, da hun ikke bare skulle stå stille. Det var helt utrolig hvilken virkning det havde på hende. Hun gik ikke at spændte imod, og der var ikke den der "slåskamp" mere. Så det har bare passet hende meget bedre at blive redet med hackamore.

Vi har efter lidt længere tid besluttet at prøve at finde et sted hvor hun kan blive pensioneret, og kan blive foldbums.. Dette er fordi min mor ikke er tryg ved at ride på hende mere, efter at have faldt af to gange, prg. Dolly har været hysterisk udenfor, og lige drejer hurtigt rundt. Jeg har også selv kommet til den erkendelse at jeg ikke er rutineret nok til at lægge det arbejde i hende, det kræver at få hende trænet op igen.
Vi har derfor fundet et rigtig dejligt sted, hvor hun kan få lov at gå som foldbums, og opdrage lidt på en 5, og 6 års ;)

Kommentér på:
Dansk Varmblod Dolly
Annonce