{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Traver Move I T 2004

1.641 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

LiSA RiEDER
Kvinde | 31 år | Oprettet: 17. apr 2011


Traver Move I T

Fødselsår:
2004
Højde:
Hun er omkring 160.
Temperament
Jeg har næsten lige fået Move (Jeg kalder hende Movie), det er begrænset hvor godt jeg kender hende. Men hun er en frisk dejlig hoppe, fyldt med energi :) - Lige en hest for mig!
Hun er godt nok lidt træls og tage ind fra folden, for hun vender altid røven til mig - hvis jeg ikke har noget græs med til hende :-P , skøre hest!
Hun er traver, og hader at være bagved de andre heste når vi træner, så det skal helst gå fremad.
Hun er nem og rolig på staldgangen, og inde i boksen hygger hun.. Når vi har været ude og ridetræne, og hun er blevet vasket for sved, så ruller hun sig altid, også er det helt ligemget om det er i boksen eller på folden - så sødt :') .

Jeg er nu begyndt at ride hende med kandar bid, fordi hun er blevet så stærk og ivrig efter den hårde træning ;) .
Efter hun har vænnet sig til kandar bidet er hun blevet rigtig god til at slappe af og jeg kan faktisk ride med helt løse tøjler.
Gangarter
Hendes skridt er rigtig frisk, hendes trav er fantastisk - Hun svæver nærmest! ;) og hendes galop er skøn - man kan næsten ikke mærke det :) , men hvis man ryger ud af tak så skal man hurtigt finde den igen, for ellers så sidder man bare og hopper helt vildt! :D .
Også har hun en sjovt gangart mellem skridt og trav, når hun er rigtig ivrig ;) - sådan noget tølt agtigt noget.
Og hvis man holder hende tilbage i det der tølt noget i et længere stykke tid, så begynder hun og gallopere med forbenen :-P .
Stævner
Hun har været til travløb, men ikke imens jeg har haft hende :) .
Vi skal have hende med til Skive på lørdag, hvor vi skal se hende trave hurtigt, men dog ikke i noget løb. - Bare lige for at se, hvordan hun reagere :) ..

Hun har nu været til prøveløb og blev godkendt med et tal, som hedder 1.19,4 - Jeg er ikke så meget inde i det der endnu, men de skal godkendes ved et tal der hedder 1.24,0 og det er maximum og Johnny (kusken) gav hende ikke engang frit løb, da hun blev godkendt ved 1.19,4 så det var bare heeelt vildt fedt! :D .

Den 16. juni 2011: Nu har hun været i løb for første gang (på hendes fødselsdag, så nu er hun 7 år) og hun blev disket :( .. For hun sprang i gallop! Men heldigvis kom Hans Ulrik hen og gav os et godt råd. Vi skulle give hende gummi boots på, så hun ikke kan springe an.

Den 4. juli 2011: Movie kom på en 3. plads! Og vi havde brugt Hans Ulriks råd og det havde hjulpet :-D iiiijh! 1250,- lige i kassen :-D . Hun løb 1.16,7

Den 14. juli 2011: Movie var til løb igen og hun kom desværre på en 8. plads... Men det her var kun hendes tredje løb imens jeg har haft hende, og dem hun løb mod havde tjent over 100.000 og movie har altså ikke tjent SÅ meget, så det var lidt unfair, men jeg synes det var flot, at hun kom på en 8. plads selvom ;-) . Hun løb 1.17,8 (det regnede og banene var tung og mudret for dem) , så det var rigtig flot! ;-) .

Jeg kan ikke lige huske hvilken dato det var, men Movies sidste løb, som hun var til, hvor hun vidst kom på 7. pladsen løb hun 1600 meter på 1.15,0 det svarer til omkring 70 km/t :O .
Den 7. november 2011 var Movie til løb i Skive. 1700 på 1.17,6
Hun startede som nummer 11 med autostart og endte med at komme på 4. pladsen - super godt musen! <3 .
Stamtavle
F: Cuchulainn (US)
FF: Soper Bowl (US)
FM: Expressway Hanover (US)
FFF: Star's Pride (US)
FFM: Pillow Talk (US)
FMF: Prakas (US)
FMM: Exclusive Way (US)

M: Finesse Kim (SE)
MF: Count's Pride (US)
MM: Nea Lill (SE)
MFF: Speedy Count (US)
MFM: Manero's Pride (US)
MMF: Near Me (US)
MMM: Lill Dracma (SE)
Køn
Hoppe! En skøn og fantastisk hoppe ;)
Bemærkninger
Hun er mørkebrun med to hvide koder på begge forben.
Hendes man og hale er helt sort.

*FLERE BILLEDER KOMMER*
Da jeg ikke har haft hende så længe, har jeg lagt nogen lidt forhastede billeder ind, men jeg håber vi får taget nogen gode.

- Jeg har fået Movie af min svigermor og hendes kæreste. Planen er, at vi skal bruge hende til travløb, og se om vi kan få hende op og køre ;) -- Jeg håber og tror! For jeg er virkelig blevet glad for den hest <3 .

Fredag den 12. august var mig og min svigermor ude og træne hypperne (svigermor på Money og mig på Movie) , det skal lige siges, at Money er en meget bestemt dame og heeeelst ikke vil ha' at nogen overhaler hende /; .. Mig og svigermor havde lige skridtet og ville sætte igang i trav, meeen så skulle jeg ride først fordi jeg kender tempoet bedre end hende, så jeg ville ride forbi hende og idé jeg kom tættere på, så kastede Money sku lige med bagben og ramte
Movie komplet på højre forben, så det væltede ud med blod :( ..
Såret er blevet rigtig fint nu og hun er kun en smugle hævet. Så nu kan hun snart blive trænet ordentligt igen ;-)<3 .
Kommentér på:
Traver Move I T
Annonce