{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Zander Kjærgaard <3 [Himmelhest] 2001

4.285 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sille Karlskov .
Kvinde | 25 år | Oprettet: 21. feb 2010


New Forest Zander Kjærgaard <3

Fødselsår:
2001
Højde:
i 2008: blev han målt til 146 cm.

Zander.k er færdigmålt!
Temperament
Dejlig rolig og er altid frisk på at lære noget nyt ;)
Gangarter
Alle tre er super gode ;D
Stævner
Har været med til søhøjlandts cup, og klubmesterskaberne som jeg blev nr. 2 til også rider jeg en masse distriktstævner. LC/LB i spring og LC3 i dressur, så vi kommer til mange stævner det var kun lidt af alt det jeg har været med til ! (:
Stamtavle
Han har en stamtavle :) Zander Kjærgaards storebror er også herinde og hedder Fafner Kjærgaard! <33 og lillesøster " Cemai k" Det var ikke helle hans stamtavle men lidt af den ;)

Køn
Skøn Vallak <3
Bemærkninger
zander kjærgaard blev født den 25 maj år 2001' Annasofie som ejede ham inden jeg købte ham er så sød og han havde det så godt hos hende det kan man se på han opførlsel og sind, han var sund og rask gik så fint igennem handelsundersøgelsen med høje karaktere. Jeg er så glad for zander og nyder alle de stunder jeg har med ham<3 jeg er så glad for det køb jeg er kommet frem til. Det går super godt i dressuren, han går så fint med hovdet og alt ting går som det skal gøre i dressuren. det går også super godt i spring, som er hans stærke side. jo højre jo bedre springer han ;) så jeg ser frem til mange gode år og stunder med Zander Kjærgaard <3

VERDENS DEJLIGSTE VALLAK <3
Zander kjærgaard <3

Kommentér på:
New Forest Zander Kjærgaard <3
Annonce