{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Anden særlig race Laban 2000

3.178 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Freja h
Kvinde | 24 år | Oprettet: 27. jun 2010


Anden særlig race Laban

Fødselsår:
2000
Højde:
132 cm. M sko
Temperament
Han lever op til sit navn.

Laban er en utrolig glad pony. Jeg har aldrig set ham sur!
En utrolig sød på staldgangen, og elsker at blive nusset.
Han er bestemt på folden. Han er den mindste ud af 15 andre, men giver skú de store ¨røv¨.
Gangarter
Skridt: Middel

Trav: Over middel

Gallop: Lidt over middel
Stævner
Vi rider rigtig mange stævner, har bare ikke skrivet dem ind. Vi starter storset vær weekendt og vi rider på LA-MB :D
Stamtavle
Hved ikke
Køn
Mega (s)køn vallak
Bemærkninger
Laban har fødselsdag D. 20/5-2000
Laban blev min den 20/4-2011 efter jeg havde prøvet ham 1 gang, vidste jeg det var ham. Og selv om han ikke kunne meget og havde stået stille i et stykke tid er vi noget langt, på trods af vores kampe og meget dressuretræning skulle der til. Vi har da stadig vores disksutioner, men vi har fået et godt venskab og jeg er glad for at jeg har lært så meget af ham og at jeg har lært ham det han kan i dag.
Laban er en lille pony, men i sindet er han ikke lille, han er en pony med stor mod, og viser gerne de store han ikke er så lille. Han er en pony med mange skjulte talenter. Og overrasker mig ofte.
Laban er en helt speciel pony, han er sin helt egen. Laban er en meget stille pony og er meget rolig i stalden. Laban har dog sine særheder, men jeg kender dem. Han kan havde sine gode og dårlige dage, og det kan man hurtig mærke på ham. Han er en pony der elsker at blive kysset og krammet, dog kan han syntes det bliver for meget. Men han kan havde en dag hvor han rigtig gerne vil ligge mærkes til og nusse. Men det er ikke fordi han ikke er en dejlig pony!

Laban er en pony man tydelig ligge mærke til hvis dressur ridningen ikke er arbejdet med i noget tid, han bliver lidt som sin egen. Men dressuren er ikke lige vores stærke side og bliver det aldrig, men vis man vælger at arbejde med dressuren kan han kommer rigtig fint ned og arbejde stabilt og suger godt på bidet. Men det er spring der er vores plads. På trods af hans lille højde overasker han ofte folk med sin store kapacitet når han springer,Laban er en meget rolig og ærlig pony på springbanerne. Han vil altid rede mig og vis afstanden ikke passer springer han da alligevel! Dog skal springningen variereser, da han så kan syntes det bliver for meget. Han er ikke en pony der løbe fra en, han er hos en hele vejen og lytter til dig. Og vi vinder aldrig på vores tempo men fordi Laban kan lave de fedeste vendinger og det at han ALTID springer gør at det lykkes. Laban har også gået 8 jagter inklusiv hubertusjagt 2014. Laban er frisk når han er med på jagterne og er rolig selv om der er hoppende heste omkring ham skridter han roligt afsted. På selve jagten bliver han livlig, men han lytter stadig til rytteren og falder ned igen ved skridt pauser.
Laban elsker en tur rundt i naturen om gården, i skoven kan han dog blive lidt frisk og lidt hidsig på en god måde! Vi har også redet to tærrenstæven, og han nyder det. Han er bare en pony der nyder at komme ud og ride. Laban er en dejlig let pony at havde med til stævner gå lige op i traileren, og står roligt på pladsen. Der er ingen ting på opvarmningen, han er ligeglad med det hele. På banen er der ikke mange ting han kigger på, men vis han gør springer han det vis han har fået lov at kigge. Han er en super allround pony.
Kommentér på:
Anden særlig race Laban
Annonce