{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Tinker trold Rideskolehest

3.601 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Sanne Mogensen
Kvinde | 27 år | Oprettet: 30. dec 2009


Tinker trold Rideskolehest

Fødselsår:
Højde:
ved faktisk ikke hvor høj han er men han er fin højde for mig hehe
Temperament
han er vildt sød, han er nem at ride når man ved hvad man skal gøre. han er rolig og står erertil og sover inde i sin box eller ude p¨å stald gangen. han er super god til at gå til bidet.

elsker dig trolderik.

han er dejliog rolig og han er stort set ligeglad med alting. du kjan kaste jord eller piske ind forand ham han glor bare hehe.
Gangarter
skridt, har han det meget med at det skal gå langsomt men der skal bare trykkes lidt til ham. trav super dejlig trav man flyder nærmest. galop, han har en meget tun galop men stadig ret god.
Stævner
ja vi vandt en 3plads i LC1. mit færste stævne på barkkegården.
Stamtavle
ved jeg ikk men jeg ved han er tinker.

og han er ikke en irish cob.
Køn
lidt doven valak. men der kan godt komme frat på. Men han er altså ikke altid doven
Bemærkninger
super dejlig og rolig han er brugt som handicaphest før hen men jeg tror det blev for meget for ham men han er super dejlig at hygge med. han er ikke sådan en som flipper ud ved den minste lyd han lytter stille, og så glor han ellers bare rundt stille og roligt hehe.

han kan en masse ting og jeg han bliver aldrig for nem til en rytter man kan altid blive bedre, og det kan en hest også. han har lært mig en masse ting og det vil han blive ved med det ved jeg bare.

man kan godt mærke han er en tinker. han er meget tung at riden men det er fint for mig jeg elsker den store trold.han er bare den beste handicap hest jeg kender det helt sikkert. at se ham tøffe rund med handicappede er kabe et dejligt syn. at se der findes heste de kan ride selv uden nogle holder hesten. har endnu ikke oplevet ham er blevet forskækket over noget. han tager det som det kommer
Kommentér på:
Tinker trold Rideskolehest
Annonce