{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Zangersheide Goss Alfarvad Z [Tidl. part] 2000

3.074 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

Anna Ø
Kvinde | 27 år | Oprettet: 11. jul 2009


Zangersheide Goss Alfarvad Z

Fødselsår:
2000
Højde:
i han pas står der at han er 180.

Målt på forårsvej til 175.5 cm. :D
Temperament
Lige så stor han er, lige så rolig er han. Helt fantastisk temparament. Rolig og have med på tur og til stævne. Man kan dog tænde ham på en spring bane, med lidt held. :D
Gangarter
Skridt
Trav en helt fantastisk trav at ride ned sidning på.
Gallop.
Stævner
Med ejeren:

La på Klarup rideskole uden placering.
La1 på Klarup rideskole uden placering.
La ved SAO annebergvej uden andre konkurrenter = 1 plads.
La et sted jeg ikk lige kan huske navnet på men fik en 1 plads.

Med mig
D. 3 April 2011
LD nørhalne rideklub. blev disket, da han blev bange for springet.

D.30/4-1/5-2011
LC1 snorregården Langholt. 3 plads. Han gik virkelig godt, satte desværre i galop et sted vi skulle trave. Vi skal snart starte nogen højere klasser.

D. 14/5-15/5-2011
Dronninglund Rideklub . Vandt LC1 med 67,92%. Han var virkelig en engel. LD spring fik vi et enkelt stop, men min egen skyld da vi ikke havde fart nok på. Men var super tilfreds. En rigtig engel hest at have med til stævne.

D.24-09-2011

Jagt i hals rideklub. Turen var 25 km. Og der var 39 spring. Vi red igennem skove, strand mose og stier. Virkelig dejlig tur. Både goss og min første jagt. :D

kommende stævner:

D.15/10-2011
Jagt i Farstrup. 2½ time, 39 spring i højden op til 80 cm.
Stamtavle
Far - Grundgold II
Mor - Luzy
Farfar - Grundstein II
Farmor - Goldfein
Morfar - Lord Mayor
Mormor - Zora
Køn
Dejlig vallak
Bemærkninger
Goss Alfarvad Z er hans fulde navn. Han har fuld stamtavle.

Jeg har helt part på ham, og passer ham stort set som var ham min egen:D. Goss du er en hest der betyder så utrolig meget. Vores venskab er helt specielt. Vi stoler 100%. På hinanden. Jeg kan ride dig uden sadel med kun et reb rundt om halsen. Han reagere på komando. Stopper når jeg siger en bestemt lyd. Hvis jeg mister dig, mister jeg Alt. Du har så utrolig stor betydning for mig. Jeg kan kravle under din mave, og du står bare helt stille. Du er bare så fantastisk. Nu skal vi snart til at starte med at træne military. Et nyt eventyr begynder. Elsker dig og det mener jeg virkelig !


Goss er en helt igennem dejlig dreng jeg har æren af at ride. Jeg rider ham dagligt da hans ejer har meget at se til. Han har stået stille i 1½ år pga. Tarmslyng. Har stået for genoptræning. Før han fik tarmslyng gik han dressur på la plan. Han kan stort set alle øvelser, med lidt træning, skal vi nok nå langt. Jeg har sprunget på ham, det viser han store talenter for. Har sprunget bane på 1 m. Hvilket han sagtens kan. Han springer stort, så det er lidt svært at sidde fast.

Har startet stævne på ham, det gik ikke særlig godt, da han blev bange for fyldet under springet. Men ingen heste i min klasse, var fejlfri. Det var hverken hans eller min fejl.

Men goss er en helt igennem fantastisk hest. Han er den roligste og dejligste hest jeg kender. Han er fuldstændig trafik sikker. har redet på tur alene, forbi slamsugere og han sagde ikke det mindste til det. I dressuren er han begyndt at gå rigtig godt, da vi har øvet os rigtig meget. D. 1 maj skal vi ride vores første dressur stævne. Det ser jeg frem til, da vi begge helt sikkert er klar. Han er virkelig ærlig når vi springer, han reder altid min røv, springer lige meget om afstanden passer eller ej. Han vil virkelig gøre alt for sinb rytter. Han går igennem ild og vand for mig. Er virkelig glad for at jeg har fået chancen for at ride ham. Hvis ikke jeg skulle på efterskole, havde jeg købt ham. Men desværre må jeg ikke have hest med på efterskole. TRÆLS.

Goss er en lille nusse trold, det er han efterhånden blevet. Før var han meget imod det, men nu er han blevet mere medgørlig. Han har virkelig vundet mit hjerte, med hans sind. Han er en helt igennem dejlig dreng. Kan virkelig ikke beskrive ham med ord. Han har virkelig været en masse igennem, med det Tramslyng. Håber aldrig han skal igennem dette igen.

Men goss du ved jeg elsker dig, du er en helt igennem dejlige hest. Du har dine dage, men har alle heste ikke det. Han kommer altid når jeg kalder, når jeg skal hente ham ind fra fold. Du er virkelig herlig. Føler virkleig at vi har et helt igennem forhold. En dag red vi ud på en stub marke, og slap dig fri. Vi var helt alene, men du slappede fuldstændig af. Du satte først mere fart på, da jeg sagde du skulle. Jorde ture i skoven elsker du. Fri trav ud over de grønne marker. En tillid fra en hest jeg aldrig havde troet jeg skulle opleve. Føler at vi kan alt sammen, for du stoler på mig og jeg stoler på dig.


Hans talenter er helt klart dressur, men han er begyndt at vise store talenter indenfor spring. Vi har fået spring undervisning og har sprunget bane på 110 cm og 1 m i Oxer. Har sprunget 125 cm. med mig på ryggen i enkelt spring.


Han er begyndt at gå helt fantastisk i dressuren. Lidt dressur undervisning har hjulpet meget. Goss du er virkelig en speciel hest. I springningen går det også frem af. Han flyver som aldrig før. Håber det går bedre til spring stævne i dronninglund, da han sidste gang blev færdig for noget fyld under springet. Men også lidt svært da springene der hjemme er kedelige, uden vilde farver og fyld. Men goss sammen kan vi klare alt. Vi har haft vores kampe, men dette har helt sikkert hjulpet urtrolig meget. Folk der har fuldt med i hans uvikling kan også se store fremskridt. Der er stadig små ting vi arbejder med. Men sådan vil det jo altid være.

Vild gallop ud over stubmarker, vinden i håret. Det nyder nu, men sætter heller ikke afsted før jeg siger du skal. Når han bliver hissig kan han lave gallop pirouetter, er også påbegyndt i daglig træning, hvilket han klare rigtig godt :D Sammen kan vi nå langt. Desværre skal jeg bare på Efterskole efter sommerferien. Men indtil da, er der ingenting der kan holde os igen :D


D.1/6-2011. Min sidste dag med min lille engel. Han skal lånes ud til en rigtig sød pige i løgstør. Det år jeg er på efterskole. Han kommer tilbage, når jeg er færdig på efterskole. Så han er ikke væk for altid.. Men du skal vide at jeg altid vil elske dig:D<3

Goss er kommet tilbage da pigen ikke kunne ride ham ordenligt. Han blev for stor en mundfuld for hende. Genoptræningen er gået igang. Der er lang vej i nu da han er utrolig stiv og hænger i tøjlen.

Goss er kommet i god form igen. Det går ogs¨frem af dressur mæssigt. Nu har vi trænet til Jagt. Været ude og jorde på stubmarker og springe over alt muligt. Han tager det bare så godt. Regner med at skulle starte military på ham. Kunne være mega fedt :D


G
Go
Gos
Goss A
Goss Al
Goss Alf
Goss Alfa
Goss Alfar
Goss Alfarv
Goss Alfarva
Goss Alfarvad
Goss Alfarvad Z
Goss Alfarvad
Goss Alfarva
Goss Alfarv
Goss Alfar
Goss Alfa
Goss Alf
Goss Al
Goss A
Goss
Gos
Go
G


Goss var så dygtig til jagt. Havde regnet med at han var bange for springene og ikke ville springe. Men han klarede det bare super fint. Han er så dygtig. Det er helt klart ikke sidste gang jeg starter jagt på ham. Han klarede de 25 km og de 39 spring i lækker stil. Han var super nem at styre, og gjorde hvad jeg sagde han skulle.


Da jeg er på efterskole rider jeg ikke Goss. Han er lånt ud til en pige, som rider ham. Jeg ser frem til at komme hjem fra efterskole, og kan ligge arbejdet i Goss igen. Mit nye mål, er at træne til Military. Vi har redet jagt, og det elsker han. Så tror det bliver let at træne til military, men en udfordring :)-Du vil altid være min ynglings
Kommentér på:
Zangersheide Goss Alfarvad Z
Annonce