{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Knabstrupper Solhøj's Charleston <3 [Tidl. part] 2004

2.795 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

J0SEFiNEDRÖSCHER .
Kvinde | 30 år | Oprettet: 2. nov 2010


Knabstrupper Solhøj's Charleston <3

Fødselsår:
2004
Højde:
175 tror jeg, men er ikke sikker.
han er ihvertfald en stor basse (:
Temperament
meget meget blid hest, fra jorden kan han godt være en bisse,men så snart man kommer på ryggen af ham er han en engel (næsten) :D

han har dog et lille problem, og det er han ikke kan lide at være alene, han kan ikke stå i sin boks uden der står nogle i boksene ved siden af, han bliver meget urolig. han har op til flere gange brudt ud af sin boks...
*NYT*
dette er blevet en del bedre efter han har fået boks inde i stalden igen. han kan nu uden problemer stå i boksen uden naboer og kan også stå en del roligere på staldgangen :)
Gangarter
SKRIDT: jeg syntes at Charlies skridt er over middel, den er meget behagelig at sidde i. han har en stor og rummelig skridt! han skal dog holdes lidt igang for ikke at gå og falde i søvn.

han er nem at arbejde med under skridt, faktisk kan han gå rigtig pænt (-:

TRAV: vi er nu begyndt at trave i skoven på lige jævne stiger. og kan ikke sige andet end at hans trav er vidunderlig. den er meget rummelig og stor. let at sidde i. så over middel.

vi er nu begyndte at trave normalt og her hans trav også over middel. dog er den lidt svær at sidde i. med en fast hånd går han sin dressur. han skal dog holdes i gang for ikke at gå i stå.

GALOP: nå, så blev han klar til galop, og kan ikke sige så meget andet, end hold nu op en kæmpe galop!! den er lidt besværlig at sidde i, men det kræver nok bare lidt træning. ellers går han uden problemer i holdning under galop og er nem at stoppe.
Han laver med glæde changementer under galop, han øger dog farten en del.
Stævner
jeg har ikke startet nogle stævner med charlie, men ved at hans ejer Kristina har.

måske kommer jeg til at starte nogle i fremtiden, nu må vi se (:
Stamtavle
Far: Plet af engvang knn 148
Mor: Contessa RDS 13308
Morfar: Castro DVE 481
Køn
Ultra lækker vallak.
Bemærkninger
man kan ikke andet end at forelske sig i skønne Charlie. han er en stor hest med det skønneste glimt i øjet!
da jeg så ham første gang var mit første indtryk " gal en lækker hest" og det er han skam også!

vi har dog vores kampe da charlie er stor og jeg er lille, men det går frem ad! jeg ved at han med lethed kunne trampe mig ned, men det ved jeg han aldrig kunne finde på!!

charlie kan sin dressur i største stil, med en smule arbejde går han super godt, i skoven er han super sød, bare der er en med (: han vil meget gerne frem, men kan godt blive forskrækket af de mærkeligste ting, så han bukker og stejler lidt.

allerede er mit og Charlies forhold blevet super godt, når jeg kalder på ham ved folden, vrinsker han og kommer hen til mig. han er også blevet dejlig nem at håndtere på staldgangen, han kan næsten stå stille (:
jeg ser meget frem til at skulle til Charlie hver gang jeg har ham, da jeg hurtigt har knyttet mig meget til ham! og man må sige at han også har knyttet sig til mig (:

*NYT* maj.
Charlies og mit forhold er blevet super godt! han er blevet nem at håndtere og løber ikke med hjørner med mig. vi er blevet meget trygge ved hinanden. vi red forleden dag i skoven alene for første gange, han tog det super flot, kiggede dog en del, men der var ingen problemer.
vi er også begyndt at må trave en smule, men kun i skoven på jævne lige stier, og han er super nem at styre. selvom han gerne vil frem ad, er han nem at holde tilbage. dog blev han forskrækket og satte i galop på et tidspunkt hvor der kom en hest bagfra. og kan ikke sige andet end at hans galop også er skøn!! men eftersom han ikke må galopere endnu, fik jeg ham hurtigt til at slappe af og gå i skridt, uden nogle problemer.

*NYT*august
nå, charlie er nu begyndt at blive travet og det går dejlig meget fremad. han er ved at være helt på toppen! i takt med hans forben er ved at være klar er han også begyndt at være en mere rolig hest. han kan nu uden problemer stå stille på staldgang når han bliver ordnet, og nusser mig med glæde i håret når jeg ordner hans ben (:

charlie er noget for sig selv, han er en værre ballademager og vi har vores kampe, men alligevel så holder jeg virkelig meget af ham!! <3
Kommentér på:
Knabstrupper Solhøj's Charleston <3
Annonce