{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

New Forest Athena 1998

2.382 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

* Team NDRK *  LAS *
Kvinde | 27 år | Oprettet: 26. apr 2008


New Forest Athena

Fødselsår:
1998
Højde:
141 cm m. sko! :-)
Temperament
Athena er en utrolig dejlig pony! Hun står pænt og roligt i stalden. I spring er hun rigtig fin! Hun søger selv frem men er stadig styrbar og glor - som regel - ikke:-) dog trykker hun sig lidt mere indendøre end udenfor. I dressuren er hun også sød - dog først når magtkampen er vundet!. :-)
Gangarter
Hendes gangarter i er udmærket. Hun har ikke de største gangarter, men hun har også haft brud på to ben, så det er jo forståeligt nok.
Stævner
En heeeel masse! Pt. en masse LB'er primært på C-plan og så småt lidt LA.. :-) Vi startede vores allerførste stævne sammen d. 14. maj 2011.


Stamtavle
Hun har ingen stamtavle, men er importeret fra England som vildhest som 2 års.
Køn
Hun er en hoppe.
Bemærkninger
Athena er en pony jeg har lånt af Mia Koch. Jeg er rigtig glad for hende og jeg er sikker på at vi nok skal nå en masse og få nogle gode oplevelser sammen. Hun springer det meste uden at glo. Hvis hun laver ballade, er der ofte ingen grund til det - men man er vel ikke en rød hoppe for ingentig. I dressur kan hun mange øvelser b.la. schenkelvigninger og tilbagetrædninger - men hun vil gerne have lov at være fri for dressuren. En lille hidsigprop når man kræver lidt af hendes entusiasme i dressuren. Hun er fuldstændig trafiksikker. Hun vipper ikke engang med ørene når traktorer eller motorcykler kører forbi hende.
Vi har haft vores op- og nedture, men jeg håber, at vi igen er på rette spor.
Kommentér på:
New Forest Athena
Annonce