{{ getTotalHits() | thousandNumberSeperatorFilter }} resultater Filter

Arabisk fuldblod (OX) Felima [Tidl. hest] 2003

2.754 visninger | Oprettet:
Bedømmelse

Du kan først stemme, når din egen hest er oprettet og stemt ind. Opret din egen hest

SR / TG .
Kvinde | 33 år | Oprettet: 27. jan 2009


Arabisk fuldblod (OX) Felima

Fødselsår:
2003
Højde:
154 cm.
Temperament
Felima er meget opmærksom og følsom pige, og er lidt nervøs overfor nye ting.
Gangarter
Alle over middel.
Hun har en fin skridt.
En god og lækker trav.
Og en dejlig galop.
Stævner
Dressur:

D. 18/3-12
LC2
59,1 %
Stamtavle
F: L. M. Fellini
FF: Essteem
FM: MFA Forgetmenot
FFF: Fame
FFM: Espressa
FMF: Fame
FMM: Benraz Faantasy
FFFF: Bey Shah
FFFM: Raffoleta-Rose
FFMF: El Shaklan
FFMM: China Moon
FMFF: Bey Shah
FMFM: Raffoleta-Rose
FMMF: Benraz
FMMM: HI Fashion Camaar

M: Bint Bint El Masra
MF: Masran El Shaklan
MM: Arabellah
MFF: El Shaklan
MFM: El Masra
MMF: Nazim
MMM: Opera
MFFF: Shaker El Masri
MFFM: Estopa
MFMF: Shaker El Masri
MFMM: Estasha
MMFF: Aswan
MMFM: Nalpa
MMMF: Silver Scenario
MMMM: Karmen

Fars stamme: Keheilet Dajani (Dajania oa 1876)
Mors stamme: Keheilet Mimrieh (Sahara oa)
Køn
Hoppe
Bemærkninger
Felima er den vidunderlig pige på 8 år.
Hun er født d. 19/4-2003.
Hun er avlet på Tengsted Arabians.

Felima er professionelt tilredet og er virkelig dejlig at arbejde med. Hun er en drøm at ride.
Hun er meget følsom, og er opmærksom på det mindste signal man giver hende.
Felima kan dressur øvelser op til LA niveau.

Hun har fået 2 fine hoppe føl (Malikah Bint Felima & Fairytale By Duval), og det sidste af dem blev født d. 13/5-2010.

Felima har rigtig meget personlighed. Man kan tydeligt se på hende og det man ber hende om er noget hun vil ikke ikke vil.
Hun er lidt forkælet og tigger nogen gange lidt for meget. Hun er ikke sådan en der skraber med benene, hun tigger med mulen. Hun nusser og undersøger ens hænder og lommer.
Felima kommer altid uden untagelse når jeg kalder på hende.
Hun elsker at hygge, nusse og lave noget.

Lidt om ridningen:
Dressur:
Felima er god i dressur. Hun er lærenem og sød at arbejde med. Man kan få hende til stort set alt, bare man får hende til at slappe af, og det er lettere sagt end gjort. Hun har det lidt med at hvis hun har for meget energi eller tingene bliver for ensformigt, begynder hun at se spøgelser, men hvis bare man får hende til at tænke på noget andet, stopper hun igen.
Felima kan gå til bidet i både skridt, trav og gallop.

Spring:
Springning er ikke noget Felima har prøvet meget af. Men springe kan hun.
Hun har indtil videre sprunget ca. 40 cm til springundervisning.
Felima er god til at springe træstammer i skoven.

Tur:
Felima er sød på tur, og har ikke nogen problemer med at gå alene. Hun er ikke trafik sikker, men hun er ved at blive bedre til det. Hun er blevet meget bedre til personbiler, så mangler vi bare alt det andet.
I skoven er hun sød og frisk, men hun kan ikke lide bregner.
Hvis der er andre med på turen, vil hun gerne være forrest. Hvis hun skal gå bag ved nogen bliver hun irreteret.
Stranden har hun været ved en gang, og der var det hele farligt, men det er jo klart, nå det er første gang.

Horsmanship:
Det er noget Felima også er god til. Hun er opmærksom og lytter.

Felima er entelig ret svær at beskrive, hun skal opleves, da hun er noget helt særligt.


D. 1/5-2011
Idag kom Felima så hjem. Hun skulle lige stå og puste lidt ved traileren, og springe lidt til siden før hun gik op. Men da hun først var oppe tog hun det hele rigtig pænt. Hun stop stille uder hele køreturen og stod pænt og ventede på at rampen blev åbnet før hun bakkede forsigtigt ned. Da hun var ude af traileren kiggede og kiggede hun, hun havde slet ikke tid til at se hvor hun gik. Hun gik roligt igennem stalden og ud på folden. Det kom de andre to stormende, men hun var ligeglad med dem. Hun gik lige en lille runde på jordfolden, og gik så at løbegangen ud til græsfolden. Hun gik lidt ned af folden og så lige hvor hegnet gik til og så begyndet hun bare at spise, til tråds for at de andre to hidsede sig lidt op og gerne ville hilse på hende. Så på under 10 min. stod de alle 3 fredeligt og græssede. Senere var hun henne og undersøge læskuret, som var noget farligt, men hun gik alligevel der ind, og fandt så ud af at det alligevel ikke var så farligt. Hun gik også pænt med de andre ind i stalden da det blev dårligt vejr, og fandt sig hurtigt til rette i sin nye boks. Så hun har bare været rigtig dygtig idag :)

D. 2/5-2011
Felima har klaret natten rigtig godt, og hun gik pænt med de andre ud på folden her til morgen. Der var lige lidt magtkamp i formiddags, men det var ovre i løbet af 10 min. Så nu er det Felima der bestemmer på folden :) I eftermiddags gik vi en tur hen til den bane som vi skal ride på i fremtiden. Hun tog turen rigtig flot, der var ikke nogen problemer hverken ud eller hjem. Selvfølgelig kiggede og pustede hun en del, men hun blev ikke bange på et eneste tidspunkt. Efter turen var hun lidt utålmodig efter at komme ud til de andre igen, da de blev ved med at stå og kalde på hende. Så hun var glad da hun kom ud til dem igen. Hun gik også pænt med ind da de blev lukket ind. Hun er bare dejlig den lille pige.

D. 2/6-2011
Idag har vi været på en ca. 12 km lang tur. Vi har både redet på små veje, i skoven og på stranden. Felima var opmærksom på alt, da det hele jo var helt nyt for hende. Men selvom hun var nervøs gik hun rask frem og var med på både og trave og galopere. Vi mødte en skraldebil der holdt i siden af vejen, og den synes Felima var virkelig farlig, hun gik helt i panik, den stakkels lille pige. Hun dansede og viste at hun tydeligt ikke ville hen i nærheden af skraldebilen. Men da hun var faldet lidt ned, stod vi lige og kiggede den lidt an i et par minnutter, og så gik vi stille frem imod den. Da det begyndte at gå op for hende at den ikke flyttede sig, gik hun pænt forbi den, men stadig noget skæptisk. Da vi kom ned til stranden, lå der en båd og flød rundt lidt fra land, og den syntes Felima var farlig, og vandet var også farligt. Dem der var ude på båden fik sig da noget af et showat se, sådan som Felima fløj og dansede rundt. Det tog hende ca. 10 min at falde bare sådan nogen lunde ned. Men inden vi red der fra endte det da med at hun gik helt ned til vandkanten men dog ikke ud i det, det gemmer vi til en anden dag. Selv om der var ting på turen som Felima syntes var meget farlige, synes jeg at hun har klaret turen rigtig flot. Vi har både mødt biler og cykler, som hun ikke har sagt noget til, så de andre ting kommer nok også med tiden..

D. 9/6-2011
Felima var rigtig sød idag, selv om hun ikke har lavet noget i en uge. Vi har været på en lang tur i skoven. Vi har udforsket nogen stier som vi ikke har været på før, og det tog hun utrolig pænt. På vej hjem ad, tog vi lige en fri galop. Det jeg kunne mærke på Felima at hun syntes det var dejligt, lige at få lov til at strække lidt ud.

D. 10/6-2011
Idag har vi været på endnu en tur i skoven. Felima havde en af de dage hvor alt er farligt, så turen var knap så afslappet som i går. Vi tog vores første rigtige spring over en træstamme på ca 40 cm. Vi har gået over flere træstammer før, men det var første gang Felima sprang rigtig over. På vej hjem ad tog vi en langt stykke med trav, men det endte med af Felima slog over i galop. Det lod jeg hende bare gøre, men det skulle jeg vist ikke have gjort, for lidt efter blev hun bange for et eller andet og sprang til siden. Jeg tabte en bøjle, og det blev hun også bange for, så hun satte i fri galop, og det gik bare hurtigere og hurtigere. Jeg forsøgte at få bøjlen på igen, men det gjorde hende bare endnu mere ophidset, så jeg opgav, og prøvede så istedet at få hende under kontrol. Men Felima ville ikke stoppe, og blev ved med at kæmpe imod. Så jeg blev sur på hende, og det kunne hun vist mærke, at nu mente jeg det, så hun begyndte at sætte farten ned og endte med at standse brat op fordi der ver en farlig træstub. Det var første gang Felima har stukket af med mig, men så har vi også prøvet det. På resten af turen hjem, var hun sød som hun plejer at være.

D. 27/6-2011
Idag har vi været på banen for første gang efter en måneds pause. Vi tog det stille og roligt. Det var dejligt at mærke at Felima slappede af på banen og ikke stressede op, som hun har haft gjort de sidste par gange vi red på banen. Det var også derfor vi har haft taget en pause fra banen. Men idag var hun sød, rolig og samarbejdsvilig. Så en rigtig dejlig tur på banen :)

D. 28/6-2011
Idag har jeg redet Felima uden sadel, for første gang, efter jeg har fået hende hjem. Det gik rigtig godt. Først skridtede vi den 1 km der er hen til banen, og så tog vi lidt skridt og trav på banen. Så lavede vi lidt løs longering og lidt horsmanship, hvilket Felima var rigtig god til. Så hoppede jeg op på hende igen, og så red vi hjem. Endnu en rigtig god dag med Felima :)

D. 29/6-2011
Idag har vi været i skoven. Hun var lidt nærvøs i starten, men det forsvandt hurtigt igen, da vi begyndte at lave lidt. Hun var super sød på den ene galopstrækning, men på den anden lavede hun en brat opbræmsning. Hun satte sig nærmest på rumpen og kurede hen af jorden og lavede et 2 meter langt bremsespor. Jeg ved ikke lige hvad hun blev bange for, men et eller andet må der jo have været. Men efter det, gik hun bare pænt videre. Da vi kom ud af skoven og til Egholm, ville jeg lige tage en tur ind i gennem Egholm istedet for uden om, og igen blev hun bange for et eller andet. Hun hoppede først lidt med forbenene, og så kastede hun sig til siden, og nærmest trsvede sidelæns. Denne gang var jeg desværre ikke forberedt, så jeg røg af, men huskede dog at holde fast i tøjlerne, men idet jeg røg af hoppede Felima igen med forbenene og slog med hoved, så tøjlerne blev revet ud af hånden på mig. Felima travede et par skridt og begyndte så at gå hjem ad langs vejen. Jeg kom på benene og skyndte mig efter hende, men jeg viste godt at jeg ikke kunne løbe hen til hende, for så ville hun også bare løbe, så jeg fløjtede på hende, som jeg plejer at gøre når jeg henter hende på folden, og hun stoppede heldigvis op og vendte hoved og kiggede på mig, så jeg kunne gå lige hen og tage fat i hende. Jeg trak hende tilbage til hvor jeg var røget af og gik en runde med hende, men der var ikke noget farligt nu, så jeg hoppede op igen, og vi tog turen igen om Egholm, og så hjem. På resten af turen var hun sød og rolig. Hjemme i stalden var der heller ingen problemer og hun gik pænt ud på folden til de andre. Det var så første gang jeg er røget af Felima, men jeg kom heldigvis ikke slemt til skade, bare et par sår på ryggen og rumpen og brandsår i hånden, men så har jeg også prøvet det. En gang skal jo være den første...

D. 12/7-2011
Idag har vi gået en tur op til den stor trafikerede hoved vej, og kigge på bilene. Felima tog den entelig utrolig pænt, så vi gik en lille tur på stien langs vejen. Hun sagde ikke noget til at personbilerne sussede forbi hende fra begge retninger, men lastbiler og busser er stadig meget farlige. Men selvom hun blev bange og dansede rund, blev hun ved min side.
Jeg har nu tænkt mig at gøre en rigtig stor insats på at gøre Felima trafiksikker. Så målet er at vi hver til hveranden dag skal op og gå langs vejen.

D. 6/8-2011
Idag da jeg kom op i stalden, kom manden som Felima står opstaldet hos ud. Han sagde at Felima havde været uden for indhegningen igår aftes. Der kom et ældre ægtepar og bankede på hans dør og spurgte om det var hans hest der gik rundt ude på marken. Han gik selvfølgelig ud og kiggede og så så at det var Felima. De fangede hende så og lukkede alle 3 heste ind i stalden, og han gik så ud for at tjekke hegnene. Der var intet galt med hegnet nogen steder, så det er et ret godt spørgsmål hvordan hun er kommet ud. Hun er en de heste der har meget respekt for hegn. Hegnet er ca. 150 cm højt og består af dyrenegn og normalt trådhegn med strøm i, og hun havde ikke nogen rifter eller skader, så jeg tror ikke på at hun har sprunget over. Min teori er at der er en der har lukket hende ud. Om personen har gjort det for sjov eller prøvet at stjæle hende, er ikke til at sige. Men det er ret uhyggeligt. Og det hele skete ca. en time efter jeg var gået der fra. Ret utroligt. Vi er nu alle meget opmærksomme på det, og holder ekstre øje med hestene og stalden, det skulle jo nødig ske igen.

D. 12/8-2011
Idag har vi været på banen og lave lidt fri jordtræning. Felima er blevet rigtig godt til at bakke og gå frem på komando. Hun er også blevet rigtig godt til at lave bagpartsvendinger både til højre og til venstre på komando. Hun er virkelig dygtig den lille pige. Idag har vi haft en bom fremme for første gang. Hun syntes den var meget farlig i starten, og skulle lige se den lidt an, men så nyskerig som hun nu er, skulle hun selvfølgelig hen og undersøge den. Eftersom den ikke var så farlig alligevel, skulle hun selvfølgelig skubbe til den og så bevægede den sig, nej hvor farligt. Men efter ligt tid kunne hun skubbe til den uden at blive bange. Så trænede vi lidt gå frem og tilbage igen, så hun lige koncentredede sig om mig igen, og så gik vi en runde og gik hen over bommen. Hun tøvede et øjeblik da vi nåede til bommen, men gik så pænt efter mig over den. Vi gjorde det et par gange, og efter lidt tid gik hun over den, som om det var det naturligeste i verden i begge retninger. Så begyndte jeg at løbe og hun satte i trav efter mig, og hun travede hen over bommen uden problemer. Vi gjorde det lige et par gange til og så stoppede vi imens alt gik godt. Så gik vi en lille tur, og så hjem til stalden. Felima er virkelig lærenem og dygtig. Man skal bare give hende den tid det tager til at se ting an, og så kan man gøre alt med hende :)

D. 17/8-2011
Idag har vi været på banen for at træne lidt dressur. Men Felima kunne ikke rigtig koncenterer sig, da der gik en hoppe med et hingsteføl på forlden ved siden af banen, og hingsteføllet blev ved med at gå og kalde på Felima. Da vi var igang med at trave af, begyndet føllet på folden at styrte rundt og bukke. Jeg ved ikke helt hvad der gik af Felima og lige skulle vise sig eller sådan noget, for hun sprang frem i gallop og bukkede et par gange, så jeg mistede balancen. Og så kom vi til hegnet, da vi var lige midt i en volte, jeg ville have hende til venstre, men hun ville til højre, så jeg faldt af. Men min højre hånd hang fast i tøjlen, så jeg blev slæbt lidt hen af jorden, til jeg kom fri. Da jeg så kiggede på min højre hånd, sad det yderste led på min ringefinger helt skævt. Jeg tænkte at sådan skal det da ikke sidde, så jeg knækkede det på plads, men nej hvor gjorde det ondt. Så prøvede jeg om jeg kunne bøje og strække fingrene, og så kunne jeg godt, så jeg tænkte at der nok ikke var noget der var brækket. Så jeg gik hen til Felima, så stod og bestæktede føllet, og tjekkede hende for stræmmer, men hun fejlede ikke noget. Så hoppede jeg op igen og tog lidt trav mere trav, da jeg ikke synes hun skulle slippe af med den opførsel. Da vi var færdige på banen red vi hjem. Men hold da op hvor gjorde det dog bare ondt i min finger nu. Da vi kom til stalden kunne jeg ikke bøje den mere, så jeg skyndte mig at sadle Felima af og en hurtig strigling, og så ud på folden med hende. Så tog jeg til lægen, hvor jeg blev sendt videre til skadestuen, hvor jeg fik at vide at fingeren var brækket. Øv øv..

D. 8/9-2011
Idag flippede Felima helt ud ude på folden. Jeg stop og var ved at tage hendes dækken af, som ikke plejer at være noget problem, da hun pludselig begynder at springe rundt, stejle og så skubbe rumpen lige ind i mig så jeg vælter. Og så er hun afsted i fuld firspring. Dæknet var kun halvt på, så det flagrede, og hidsede hende endnu mere op. Så gled hun i mudderet og røg ind i hegnet (heldigvis var der ikke noget strøm i lige der) og så videre der ud af ned i den anden ende af folden. Påvej tilbage igen faldt hun i dæknet, og kom op igen, for bare at falde igen. Det skete tre til fire gange. Så stod hun stille og pustede, jeg gik hen for at få at på fat i hende, men da jeg var ca. to meter fra hende, sprang hun frem igen. Men denne gang lykkedes det hende at få dæknet af. Men hun var nu helt oppe og ringe, og var slet ikke til at få fat i, så jeg måtte lukke de andre heste igen i stalden, hvor hun fulgte med, for at få fat på hende. Hun var fuldstændig skummet til af sved, og hun havde sår op og ned af alle fire ben. Men hun var helt oppe og køre, så jeg kunne ikke få lov til at kigge på sårene, så jeg måtte køle hende af først. Efter nogen runder på marken var hun faldet til ro. De fleste af hendes sår var heldigvis kun overfladiske. Men der var et på højre forbens kode der ikke så så godt ud. Det hele blev vasket med sæbe og smurt med noget salve som dyrelægen sagde hun skulle have på.

D. 3/10-2011
Idag har dyrelægen været og kigge på Felimas sår igen, da det ved koden ikke rigtig vil hele. Denne gang var det en anden dyrelæge, og han sagde at det kan tage op til flere måneder før det heler. Men han gav mig noget andet salve som hun skal smøres med to gange om dagen. Dyrelægen sagde at det ville hele hurtigere hvis hun kom i bok det næste stykke tid, men det ved at jeg Felima ikke vil bryde sig om, så vil jeg hellere have at det så tager længere tid, og hun stadig kan komme ud.

D. 11/12-2011
Så er Felima's sår endelig begyndt at se pænt ud. Der er ved at blive dannet en skårbe nu. Dyrelægen har sagt at når der er kommet skårbe på, kan jeg begynde at lave noget med hende igen.

D. 19/12-2011
Så er der kommet skårbe på hele såret, så nu kan jeg endelig begynde at træne med Felima igen. I dag har vi gået en lille tur, og Felima var helt oppe og køre, eftersom det er så lang tid siden at hun har været uden fra folden og stalden. Vi mødte et par biler og de var meget farlige, så jeg tror at vi kommer til at skulle starte forefra med trafiken igen.

D. 29/12-2011
I dag var jeg nede på banen og longere Felima. Det gik super godt. Hun var lydig og reagerede godt på mine komandoer. På vejen hjem mødte vi to biler og de er stadig meget farlige, så det kommer noget til at tage noget tid at vænne hende til dem igen.

D. 5/1-2012
Fra i dag af går til til undervisning hver torsdag.
Felima var meget nærvøs, og jeg var også temmelig spændt, da det var første gang jeg skulle op på hende efter hun har været skadet. Men det var som en drøm at komme op på hende igen, selvom hun stressede rundt og blev bange for al ting. Men nu var det også først gang hun var i ridehuset, og første gang hun mødte de andre heste på holdet. Og Felima er ikke vand til at blive redet sammen med så mange heste, så hun var noget bange for dem og tryggede så og stressede når hun følte sig klemt. Barieren var også meget farlig, så vi måtte ride et godt stykke inden for hovslaget. Men ud over de ting synes jeg entelig at hun klarede det rigtig flot. Men jeg håber at hun slapper lidt mere af på næste torsdag.

D 1/2-2012
I dag har jeg fået ridehuskort, så nu kan jeg komme og gå i ridehuset som jeg vil. Dejligt. I dag gik Felima på hovslaget for første gang. De hende selv der ville, jeg pressede hende ikke til det. Hun stresser heller ikke lige så meget mere og ser heller ikke lige så mange spøgelser mere. Men hun er stadig ikke så tryg ved de andre heste. Hvis alle rider samme vej, er det okay, men hvis der er en der overhæler hende, eller en der rider imod hende, trykker hun sig, tripper og stresser lidt. Men det går forhåbentligt over med tiden.

D. 25/2-2012
I dag var vi i skoven med to fra Egholm af. Det blæste helt vildt meget, og det var første gang at Felima var i skoven siden august måned. Men det gik super godt. Felima var dog ikke så glad for at ikke var forrest. Jeg havde fået at vide at hesten der var foran godt kunne finde på at sparke hvis man kom for tæt på, så jeg prøvede at holde Felima tilbage, men det var ikke meget for, så tilsidst blev hesten foran træt af der og Felima måtte lære det på den hårde måde med et spark, men der skete heldigvis ikke noget med Felima andet end hun lærte at holde afstand. På vej hjem fik Felima så lov at gå forrest, og med det samme kom ørene frem og hun nærmest dansede afsted af glæde. Jeg var så lidt spændt på hvad hun ville sige til at skulle gå fra de andre eftersom vi skulle en anden vej end dem for at komme hjem, men det var hun ligeglad med og gik bare, hun kigge ikke engang efter dem. Dejligt at hun ikke er afhængig af andre.

D. 4/3-2012
I dag har jeg mældt Felima og jeg til hendes og mit første dressur stævne den 18/3, hvor vi skal ride en LC2. Bliver rigtig spændende.
I dag red vi på udendørs bane, og Felima stressede en del, da hun ikke har været på den bane i et par måneder. Men til sidst slappede hun da lidt af, og vi trænede programmet. Felima kan godt gå programmet, problemet er bare at få hende til at gå pænt og ikke trippe hele programmet igennem.

D. 9/3-2012
I dag har vi fået springundervisning for første gang. Jeg havde mældt os til det bare for at prøve, og havde entelig ikke regnet med at jeg fik Felima over nogen spring, men der overraskede hun mig.
Springene inde på banen var meget farlige, og hun dansede rundt og gik kæmpe buer uden om dem.
Vi lage ud med at skulle skridte og trave over en bum, og den var utrolig farlig, og der gik et godt stykke tid før jeg fik hende over, men efter hun havde gået over den et par gange, var den ikke farlig mere. Og så skulle vi over den den anden vaj fra, og så var den igen meget farlig, for nu faldt lyset jo anderledes på den. Men efter et par gange var det okay igen.
Så skulle vi trave over bummen og så hen over et lille kryds, og Felima tog det første gang, dog temmelig tøvende. Men efter et par gange tog hun det uden problemer.
Så skulle vi tage bummen, krydset og et kryds til, der var en smule højere. Felima lagde ud med at stoppe foran det nye kryds, men vi prøvede bare igen, og anden gang kom hun over. Efter at have gjort det et par gange, var der heller ikke nogen problemer der.
Så skulle vi tage bummen, de to første kryds og så to kryds mere på den anden langside. Felima tog de første to uden problemer, men stoppe foran det første af de nye. Vi prøvede igen og hun stoppede igen, og vi prøvede en gang til og denne gang kom hun over, og vi fortsatte mod det næste som hun tog meget tøvende. Men anden gang tog hun dem alle uden problemer.
Så lavede han en lille bane vil skulle tage, hvor vi skulle starte med et kryds på midten og så tage to kryds på den ene langside og så to kryds på den anden langside. Felima stoppede foran krydset på midten men i andet forsøg kom hun over. Hun kom over alle de andre, dog meget tøvende, da vi nu tog dem den anden vej fra, så lyset faldt anderledes på dem. Vi tog banen en gang til og denne gang var hun ikke lige så tøvende og kom over dem alle.
Jeg er bare så stolt over Felima. Jeg synes hun klarede det utrolig flot af at være første gang og iforhold til hvor nærvøs hun var i starten. Det var rigtig dejligt endelig at springe igen, det har jeg virkelig savnet, og nu hvor jeg har fundet ud af at Felima godt kan springe, kommer vi nok til at gøre det noget mere.
Tilsidst da vi skridtede af kunne Felima gå ud og ind mellem alle springene uden så meget som at kigge på den.
Hun er virkelig dejlig den lille pige.

D. 11/3-2012
I dag var vi i ridehuset og træne dressur, og det gik super godt. Felima er blevet meget bedre til at søge ned og begynder at gå mere til bidet.
Vi trænede en masse parader, fra stridt til parader og fra trav til parade. Vi trænede også en masse stridt til galop og parade til galop. Og det gik rigtig godt.
Felima er også blevet meget bedre til at gå kort galop, hun stresser ikke lige så meget rundt mere.
Da vi skulle hjem var det blevet helt mørkt udenfor, og jeg besluttede at ride hende hjem i mørke for første gang. Så der kom lys og reflekser på og så red vi afsted. Lige til at starte med skulle hun lige forstå at lyst oppe fra min pandelygte ikke var farligt, men det tog kun de første 15 meter, så var det ikke spændende mere. Og der var ikke nogen problemer på resten af turen hjem. Så nu kan den lille pige også rides i mørke :)


Felima er nu kommet tilbage til Pia.
Kommentér på:
Arabisk fuldblod (OX) Felima
Annonce